1 ile 30 arası toplam 347 sonuç

Konu: Takımımız ne durumda?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Arkadaşlar Çok Zevk Aldığım ve Şu an Devam eden kariyerimi paylaşmak istedimTakımımız Panathinaikos ve takım beklediğimden iyi çıktıÇok büyük takımları devirdik ligte Avrupa'da coştu tabi doğru oyuncular ve taktiğinde bunda etkisi fazla diyebilirim

Ş.Liginde önce Sivasspor'u eledik sonra görüldüğü gibi A.Madrid'i 2 maçtada devirerek gruplara kaldık.Şu fikstürde gördüğümüz üzere 26 maçta sadece 3 mağlubiyet alarak müthiş bir seri yakaladık.Galibiyet fazlalığı da dikkat çekiyor
    Avrupa'da Bu arada rakibimiz çok ballı bi şekilde Porto oldu

İşin İlginci Bu Başarımızın Tamamı Transfersiz GerçekleştiAma devre arası birkaç oyuncu satıp 2-3 iyi oyuncu almayı planlıyorum

Bu arada herkese tavsiye ederimYunanistan Ligi mükemmel zevkli bir lig alın bi takım keyfinize bakın gerçekten müthiş bir lig hemde farklı bir lig

Her türlü öneri ve eleştiriye açığım
    Bu arada belirteyim istediğim şekil oyuncular şunlar;
    -Bir MC(İleri Uç Oyun Kurucusu Olacak)
    -Bir Forvet(Uç Forvet Görevinde)
    -Bir Stoper

Eminim bir açıklaman vardır ama Mate Simao'yu oynatmamana çok şaşırdım öncelikle bunu belirtiyimBenim çok beğendiğim bir oyuncu.Oyun kurucu mevkiine adam alırsan yanında Ninis'i oynattığın taktirde defansif açıdan zaaf yaşayabilirsin.Sanırım Ninis'i Amrye çekip, Ninis'in bulunduğu bölgeye almayı düşünüyorsun.

Gruplardan şanslı bi şekilde çıkmışsın ayrıca Porto'yu hafife almannı tavsiye etmem.Ligi her türlü domine edeceğin için bence Avrupaya endeksli bi kadro kur.
    "Çok büyük takımları devirdik ligte" demişsin de yahu bi Olympiakos birazcıkta AEK var seni zorlıcak uçma bu kadar

Paathinaikos kariyeri çok zevkli olabilir ama, Yunan Ligi, Yunan takımı, Yunanistan... bunların hepsi bir araya gelince benim için fazla antipatik bir anlamla doluveriyor cümleler.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Eminim bir açıklaman vardır ama Mate Simao'yu oynatmamana çok şaşırdım öncelikle bunu belirtiyimBenim çok beğendiğim bir oyuncu.Oyun kurucu mevkiine adam alırsan yanında Ninis'i oynattığın taktirde defansif açıdan zaaf yaşayabilirsin.Sanırım Ninis'i Amrye çekip, Ninis'in bulunduğu bölgeye almayı düşünüyorsun.

Gruplardan şanslı bi şekilde çıkmışsın ayrıca Porto'yu hafife almannı tavsiye etmem.Ligi her türlü domine edeceğin için bence Avrupaya endeksli bi kadro kur."Çok büyük takımları devirdik ligte" demişsin de yahu bi Olympiakos birazcıkta AEK var seni zorlıcak uçma bu kadar

Paathinaikos kariyeri çok zevkli olabilir ama, Yunan Ligi, Yunan takımı, Yunanistan... bunların hepsi bir araya gelince benim için fazla antipatik bir anlamla doluveriyor cümleler.
    Şimdi Mate Simao'yu oynatıyorum ama Gilberto Silva o bölgede daha iyi iş gördüğü için ara ara oynatıyorumNinis'i AMR oynatıyorum ve MC oynayan+İleri Uç Oyun Kurucu bir oyuncunun eksikliğini çekiyorum.Ninis'i o göreve getirdiğimde de goller peşi sıra geliyo(Biz yiyoruz o golleri)

Gruptan şans değilde taktiksel bilgim sayesinde çıktık desem yeridirtesadüf 1 kere olur ama A.Madrid'i iki kez Sevilla'yı 2 kez yenmek bana kalırsa tesadüf değil biraz bilgi ve tecrübe de gerektiren bir işKabul edersinki böyle büyük takımları içerde dışarda yenmek heleki onlara göre daha kötü diyebileceğimiz bir kadro ile çok zordur şans her zaman insanın yanında olmayabilir bence Yalnız belirteyim oyunu açtığım vakit bende senin gibi düşünüyordum AEK Olympiakos maçlarını alır şampiyon olurum diye ama PAOK Olympiakos'a 5 gol birden attı ki ben o kadar atabilmiş değilim,daha sonra Giannina,Aris vs.takımlar adamı fena zorluyorlar beklediğimden sağlam takımlar var bu ligteYunanistan antipatik olabilir ama ben işe futbol yönünden baktığım için çok problem olmuyor

Mesaj Yetkileri