Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Bursa başka takımla yarışıyor olsa ve ve şampiyon olsa ben de sevinmezdim, Galatasaray'ın ya da Beşiktaş'ın şampiyon olmasını tercih ederdim çünkü ben de hiç sevmiyorum Bursa'yı.

Galatasaray maçı satacak diyenlerin de yüzüne vurulsun, utanmaları sağlansın, çamur at izi kalsın çok kolay bu ülkede, bunlara izin verilmemeli ya da bedeli bir şekilde ödetilmeli.
İnsanları bir çırpıda itham edenler, bu işi bu kadar kolay yapabilenlerin yüzüne vurmak pek mümkün olmaz çünkü onların yüzü bile yok bence. Ben bir ultrAslan üyesiyim, nickimden de belli zaten , FB-Es es maçından sonra bizim sitemizde Rapaiç'in fotosunun da bulunduğu bir resim vardı, Ivesa ve Vucko'nun da Hırvat olmasına gönderme yapılarak Ivesa'nın yediği hatalı gole dikkat çekilmesi amaçlanmıştı. Ben bunu tasvip etmiyorum ve yanlış buluyorum mesela. Buna benzer şeyler yada ifadeler başka takımların taraftar forumlarında da mutlaka yapılmıştır.