Malesef ben o ilerisini hiç istemiyorum: Aykut'u Fenerbahçe'nin Alex Ferguson'ı olarak görmek istiyorum. En az 10 yıl bu takımın başında kalmasının rüyasını görüyorum. Fenerbahçe'de 10 yıl kalmak, Barcelona ve Real Madrid'de bile 10 yıl kalmaktan daha imkansızdır. Teknik adamlar için dünyanın en zor yeridir Fenerbahçe... Birileri sevgili Mustafa Denizli'ye sorsun...(Kendisini çok severim ve Aykut öncesi "Fenerbahçe'nin başına geçiyor" haberine sevindiğim son teknik adamdır. Yıl 2000... Aradan 10 yıl geçmiş... 10 yıl sonra ilk defa kafam teknik adam konusunda rahat...) Evet, birileri Mustafa hocaya sorsun: Hangisinde teknik adamlık daha zor? Kesinlikle hiç düşünmeden Fenerbahçe diyecektir. Ama benimkisi bir rüya işte... Niye olmasın? Bir yerlerden başlamak lazım... Alex teknik adam olacaksa, en az bir 10-15 sene beklesin; Aykut'tan sonra...
Ama Alex muhtemelen dünyanın en zeki futbolcusu... Futbol IQ'sunu kastediyorum. İyi bir teknik adam olacaktır. Ama kendi stilinde birisine sisteminde ne kadar yer verir; bilemem?

Alıntılı Yanıtla