Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?
- Voters
- 44. You may not vote on this poll
-
Trabzonspor
-
Berabere
-
Fenerbahçe
-
24.Ağustos.2010, 00:53
Garip bir maç oldu.
Alex'i oynatmamasını anlarım ama Stoch bu takımda sakat ve cezalı değilse mutlaka olmalı. Hep Aykut Kocaman'ın kararlarını destekklerim ama Stoch tercihi yanlıştı.
İlk devre biterken Fenerbahçe'nin 5, Trabzon'un 2 şutu vardı ama skor 3-2 Trabzon lehineydi. O nedenle garip maçtı, 2. devre daha tempolu, daha net pozisyonların olduğu ama golsüz bir devreydi.
Uydurma penaltıdan sonra son dakikalarda Stoch'un da alakası olmayan pozisyonunda serbest vuruş verdi hakem, başka pek etki edecek hatası yoktu.
Cristian yerine 1000 defa da olsa Selçuk'u tercih ederim ki Selçuk'un kaptırdığı her topta gol yeme ihtimalimiz çok yüksek, genelde böyle oluyor çünkü ama yine de Baroni'den iyidir.
Aykut Kocaman bu takımda birşeyler değiştirmek için çabalıyor, uğraşıyor. Baroni'yi de gönderirse bu takıma çok şey kazandırmış olur.
Gökhan Gönül'ü de bugün beğenmedim, basit pas hataları vardı, Santos da gününde olmayınca kanatlar pek çalışmadı. Mehmet ve Özer sezon başı kampı yapamadı, fiziksel yorgunlukları çok belli oluyor, hele ki 2. devre 2 takım da orta sahayı bıraktı, oyundan düştüler.
Niang'ın çok faydalı olacağını düşünüyorum, her topa müdahele etti, top tuttu, arkadaşlarına servis etti. Takımın nasıl oynadığını ya da takım onun nasıl oynadığını çözdüğünde çok daha faydalı olacaktır.
Alex daha erken girebilirdi. Aykut Kocaman PAOK maçı sebebiyle oynatmadım açıklamasını yapmış.
Senelerdir alışılmışın dışında birşeyler denemesi hoşuma gitti. Bazı şeyler değişecekse ve bu değişimde Aykut Kocaman ne olursa olsun takımın başında kalacaksa, bu sezon şampiyon olunmamasına da razıyım. Ama orta sahanın değişmesi için ilerisi beklenmemeli, acilen değişmeli.
Hep Fenerbahçe tarafından bakmayalım, Trabzonspor da, ilk devre 3 gol atmasına rağmen tutuktu, beklenilen oyunu sahaya yansıtamadı, 2. devrenin ilk bölümünde farkı açacak pozisyonları buldular ama değerlendiremediler. Onların da en kuvvetli oldukları yer olan orta saha oyundan düştü, Liverpool maçı için bu yorgunluk sıkıntı yaratabilir. Trabzon'un zaten sistemi belli, Şenol Güneş'i tanıyoruz, biliyoruz, geçen sene bozulmayan takım, sistem ve üzerine takviyeler. Yarışta son ana kadar bulunacaklarını düşünüyorum. Tebrikler Trabzonspor.
Mesaj Yetkileri