Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

20 45.45%
  • Berabere

6 13.64%
  • Fenerbahçe

18 40.91%
Sayfa 16 / 17 İlkİlk ... 614151617 SonSon
451 ile 480 arası toplam 483 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe [2.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada maçın özeti 23:50 yazıyor Trt'nin sitesinde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bilica belkide en iyi oyuncumuzdu bu maç
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bilica ve Baroni'yi hatta sadece Baroni'yi dünyada başka bir takıma koyun bu kadar sırıtamazdı heralde.Bu kadar gereksiz,boş bir adamın burda ne işi var anlayamadım.
    Bilica gayet iyiydi bence. Artık ona karşı önyargı oluşmuş.Ne yapsa kötü adam oluyor. Santos,Gökhan ve Cristian'ın oyununu beğenmedim ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Bilica gayet iyiydi bence. Artık ona karşı önyargı oluşmuş.Ne yapsa kötü adam oluyor. Santos,Gökhan ve Cristian'ın oyununu beğenmedim ben
    Bilica'yı farkettiysen ayırdım ama yine de şu takımda ki en zayıf halkalardan,çabalıyor maça kendini veriyor orası doğru.Baroni'nin ise hiç birşey umrunda değil malesef.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Bu iş bu kadar.

Bilica yine iyiydi.2.yarı sakat oynamasına rağmen çok iyi mücadele etti.İyi niyetli,çabalıyor topu oyuna iyi çıkarıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Fenerbahçe'nin rakibi Beşiktaş ve Galatasaray'a göre çok daha zor bir rakipti ki bana göre ligin en büyük favorilerinden biri Trabzonspor. 3 büyükler de kaybetmiş oldu , demekki henüz kimse hazır değil hersene ilk haftalarda oldugu gibi. Sanırım toparlanıp işleri düzene koymaları da 1 aylarını alacak 3 büyüklerin. Sanırım bir de penaltı kaçırmış Trabzon Colman ile. İzleyebilenler için zevkli maç olmuştur taraflı tarafsız.En azından maçın zevki için bile teşekkür etmek lazım 2 takıma da.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stadyum P.tesi başladı izlemek isteyenler için..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Garip bir maç oldu.

Alex'i oynatmamasını anlarım ama Stoch bu takımda sakat ve cezalı değilse mutlaka olmalı. Hep Aykut Kocaman'ın kararlarını destekklerim ama Stoch tercihi yanlıştı.

İlk devre biterken Fenerbahçe'nin 5, Trabzon'un 2 şutu vardı ama skor 3-2 Trabzon lehineydi. O nedenle garip maçtı, 2. devre daha tempolu, daha net pozisyonların olduğu ama golsüz bir devreydi.

Uydurma penaltıdan sonra son dakikalarda Stoch'un da alakası olmayan pozisyonunda serbest vuruş verdi hakem, başka pek etki edecek hatası yoktu.

Cristian yerine 1000 defa da olsa Selçuk'u tercih ederim ki Selçuk'un kaptırdığı her topta gol yeme ihtimalimiz çok yüksek, genelde böyle oluyor çünkü ama yine de Baroni'den iyidir.

Aykut Kocaman bu takımda birşeyler değiştirmek için çabalıyor, uğraşıyor. Baroni'yi de gönderirse bu takıma çok şey kazandırmış olur.

Gökhan Gönül'ü de bugün beğenmedim, basit pas hataları vardı, Santos da gününde olmayınca kanatlar pek çalışmadı. Mehmet ve Özer sezon başı kampı yapamadı, fiziksel yorgunlukları çok belli oluyor, hele ki 2. devre 2 takım da orta sahayı bıraktı, oyundan düştüler.

Niang'ın çok faydalı olacağını düşünüyorum, her topa müdahele etti, top tuttu, arkadaşlarına servis etti. Takımın nasıl oynadığını ya da takım onun nasıl oynadığını çözdüğünde çok daha faydalı olacaktır.

Alex daha erken girebilirdi. Aykut Kocaman PAOK maçı sebebiyle oynatmadım açıklamasını yapmış.

Senelerdir alışılmışın dışında birşeyler denemesi hoşuma gitti. Bazı şeyler değişecekse ve bu değişimde Aykut Kocaman ne olursa olsun takımın başında kalacaksa, bu sezon şampiyon olunmamasına da razıyım. Ama orta sahanın değişmesi için ilerisi beklenmemeli, acilen değişmeli.

Hep Fenerbahçe tarafından bakmayalım, Trabzonspor da, ilk devre 3 gol atmasına rağmen tutuktu, beklenilen oyunu sahaya yansıtamadı, 2. devrenin ilk bölümünde farkı açacak pozisyonları buldular ama değerlendiremediler. Onların da en kuvvetli oldukları yer olan orta saha oyundan düştü, Liverpool maçı için bu yorgunluk sıkıntı yaratabilir. Trabzon'un zaten sistemi belli, Şenol Güneş'i tanıyoruz, biliyoruz, geçen sene bozulmayan takım, sistem ve üzerine takviyeler. Yarışta son ana kadar bulunacaklarını düşünüyorum. Tebrikler Trabzonspor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Biz maçları ilk yarıda bitirdik bitirdik, bitiremezsek aynı senaryo. PAOK maçında rakip yarım saat on kişi, son dakika bir pozisyon var, o kadar. Trabzonspor'a karşı ikinci yarı tek pozisyon var. Oyunun ikinci devresinde gol atamadık daha, olacak iş değil. Son 10-15 dakikayı çok iyi oynayan bir takım olmalıyız. Rakip oyundan düşüyor ama biz daha beter düşüyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

maçın özetini de izledim şimdi. FB kalecisi özellikle ilk 2 golde iyi yer tutamayışının kurbanı olmuş.Trabzon'un penaltısı penaltı değil.Niang'ın arkadan çekilmesine hakem penaltı çalsa "neden çaldın" diyen olmazdı belki ama bu tür pozisyonlarda türkiye'de enteresan bir şekilde insiyatif kullanıyor hakemler Trabzon daha net gol pozisyonlarına girmiş.Teofile fena goller kaçırmış. Fenerbahçe'de ise özelikle Andre Santos2un kaçırdığı gol baya netti. Sonuçta hak eden taraf kazandı ama Trabzon düşündüğümden daha zor kazandı.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Maçı izleyemdim ama çok güzel bir maç olduğunu söylüyor kime sorsam trabzonu tebrik ederim bu sene büyük işler yapacak gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

cristian nası bir fiyasko olduğunu her maç tekrar tekrar gösteriyor ne top kapıyor ne ayağında top saklayabiliyor nede topu ileri olumlu anlamda taşıyabiliyor selçuğu hiç ama hiç beğenmeyen biri olarak bütün maç selçuk cristian değişikliğini bekledim appiah aurelio ikilisinden sonra ne hallere düştük acil bi ön libero şart

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bugün ortasahada Emre gibi bir adamımız daha olsaydı çok farklı olurdu herşey. İlk yarı orta alanda iki pas yapamadık deli oldum arkadaş yaa. Maldonado, Josico , Cristian bunlar nasıl fiyaskolardır arkadaş. Bi ara Simao vardı çok laf ediyodular ona. O yaşına rağmen bunlardan bile iyi oynuyodu. Yazık oldu yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    O pozisyonda Egemen'in sakatlanması gerekmezmiydi sonuçta ayağına darbeyi alan Egemen'di
    Darbeyi alan tekmelikdi pek bir sorun olmadı ama pozisyonu hatırladığım kadarıyla vurdukdan sonra egemen'in ayağına çarptı.
    orada bir sakatlık oldu.

1 kişiye 4 kişi basan takım oldukdan sonra bu sene 10. bitirelim yeter ki kişilere hak ettiği değeri ve sabrı gösterelim çok iyi şeyler olacak..

Orta sahaya takviye şart Baroni ne yaptığını bilmez hareketler içierisindeydi, stoper'e çabuk bir elaman gerekiyor, lugano'nun eksiklerini kapatacak..

gerisi Kocaman adama kalmış..

Tebrikler her iki takımada, Trabzon sansasyonel oluşturacak sanırım bu sezon..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Galibiyet aldik mutluyuz. Zor olacagini dusunuyordum hatta mactan once berabere biter dedim ama bugun sahada daha net pozisyonlara giren bizdik ve maci almasini bildik.

Colmani biraz dinlendirmesi lazim Senol hocanin 2 mactir sanki parasini almiyormus gibi oynuyor.

Fenerbahcede InsAllah boyle devam eder, 4-4-2 le. Alex'siz oynamayi ogrenmeleri lazim, Semih-Niang cok iyi bir ikili olabilirler

Nesil
    2007
    Yer
    34

Tebrikler Trabzonspor'a.

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Trabzonspor'u tebrik etmek lazım zor denilen maçtan kolay galip ayrıldılar
    Abi yorumunu beğendiğim için Bursa yerine Trabzon'u koyarak geçirdim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Tebrikler Trabzonspor'a.

Abi yorumunu beğendiğim için Bursa yerine Trabzon'u koyarak geçirdim.
    İyi akıl etmişsin geçirerek Anılcım

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

volkan'ın olmaması aşırı derecede büyük eksiklik oldu. neden mi?

çünkü volkan karizması ve uyarılarıyla defansı toparlayan bir kaleci. tecrübeli ve takımı çok iyi tanıyor. bugün yenilen saçma sapan goller eminim ki kalede volkan olsaydı olmayacaktı. mehmet'in saçma sapan dengesizliği ya da şanssızlığı mı dersin, bir kafa topuna üç kişiyle çıkan trabzonluların olduğu bölgede bir tane fenerbahçeli oyuncunun olmaması mı dersin, olmayan pozisyonda araya adam kaçırmalar mı dersin... malesef mert yetemedi. tecrübesizdi. şans faktörü de önemli tabi. ancak ikinci yarıda iyi iş çıkardı ve kendini affettirdi. sağlık olsun.

şenol güneş tecrübesini gösterdi ve yaptığı değişikliklerle trabzon'u ikinci yarıda bambaşka bir takım yaptı. ilk yarıda ezdiğimiz trabzonspor ikinci yarıda bulduğu pozisyonları cömertçe harcadı. aykut kocaman umarım ki şenol güneş'ten bir şeyler kapmıştır. aykut hoca'nın bu tür maçlardan tecrübe edinmesi en büyük tesellim.

Mehmet Topuz'unki büyük şanssızlıktı ama telafi etti attığı golle. M.Topuz oyundan çıkınca orta sahayı tamamen rakibe verdik. Bence çıkması gereken isim Özer veya Cristian'dı Selçuk girerken. Sonra da Alex'i alacaktı Aykut Hoca, orada yanlış hamle yaptı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Maçı izlemedim 3-2 bittiğini öğrenince sevinmiştim. Ama 2. yarıda kaçanları gördükten sonra tarihi bir sonucu kaçırdığımızı görüp üzüldüm neyse herşeye rağmen 3 puan iyidir. Farklı bir galibiyet almakta önümüzdeki Fenerbahçe maçlarında kısmet olur umarım. Ayrıca Glowacki'nin sakatlanması çok kötü oldu. Liverpool maçında tur atlamak zaten büyük mücizeyken bu işleri dahada zorlaştıracak. Torres Giray-Egemen ikilisinden birine Shevchenko-Servet tarzında acı dolu bir anı bırakacakmış gibi hissediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Öncelikle Trabzon u tebrik ederim.Çok iddalı olacak ama bu sene şampiyonluğun en büyük adayı Fener dir.Doğru fark yiyebilirdi dün ama şöyle bir bakalım olaylara rakip ligin en formda takımı ve fener e en ters gelen takımı .Kaleci ne olursa olsun kalede sağlam durmalı kendi oyuncularına güven vermeli Mert daha o havayı vermiyor defans daha iyi olacağı kesin G.Gönül-Lugano sakalıktan dolayı fizik olarak tam hazır değiller,Santos zaten salmış beğenmediğim Bilica hepsinden daha iyiydi düşünün.Orta saha gene Emre ye kalmış Cristian oynamamsı lazım bu takımda gene aynı şekilde Özer ,MTopuz sakalıkları yüzünden sezon başı yapamadılar fizik olarak çok eksikler Niang daha takıma alışamadı takımda Niang a ama çok iyi olacak ona şüphe yok işin özeti hazır olan bir Trabzon daha hazır olmayan bir Fener vardı sahada ona rağmen müthiş tempo yaptı iki takımda ikinci yarı iki takımda düştü oyundan .Fizik olarak gelişecektir Fener.İdeal kadro bence şöyle olmalı -VOLKAN-GÖNÜL-LUGANO-BİLİCA-SANTOS-EMRE -ÖZER -TOPUZ -STOCH - DİA - NİANG - Bu arada iyi bir stoper ve ön libero şart bu takıma seneye de santos un yerine bir adam aldıkmı tamamdır.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Tek eksiğimiz bir adet Roland Koch.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aykut hoca iyisin güzelsinde macera aramaya ne lüzum var. Senin Stoch gibi bir silahın var ama kenarda tutuyorsun. Adam oyuna girdi ve gollük paslar attı. Resmen ayağında oynattı. Saçma sapan bi penaltıya kadar iyi bastırdık ama penaltıdan sonra tüm herşey sarpa sardı. Güzel maç oldu. Mert iyi kaleci. Penaltıyı çıkarmasıda özgüvenini yerine getirdi. Niang çok etkiliydi. Tüm topları aldı gerektiğinde pas verdi ama en önemlisi o kadar adamın arasında dikine zorladı ve şutta attı. Sadece yana veya geriye değil ileriyede fırsatını buldukça gitti. Santos balon gibi olmuş ne önündeki topu tutabiliyor ne koşabiliyor ne pas atabiliyor. Bu böyle gitmez. Yattara orayı ne hale getirdi gördük. Maçı kaybettirenlerin başında Santos geliyor. Baroni pas atmaktan aciz bir adam. Bu adamı desteklemiştim zamanında ama yanlış yapmışım meğersem. Özerde çok top kaybı yaptı. Etkisiz kaldı. En iyisi Mert, Stoch ve Niang tı bana göre. Çok basit goller yediğimiz sürece ben ne Avrupadan nede büyük maçlardan birşey beklerim.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Tebrikler Trabzonspor'a.

Abi yorumunu beğendiğim için Bursa yerine Trabzon'u koyarak kendime göre gönder yaptım. . .

Sıkıntı yok bende senin demek istediğini yazdım ve ortada bir problem kaLmadı
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006

Yenilirsek böyle yenilelim, tebrikler Trabzonspor, güzel ve eğlenceli bir maçtı. Ligde ki her maç böyle olsa keşke. Bu sene Fenerbahçe bana zevk verecek gibi, yenilsek bile.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Süper bir maç izledik gerçekten... İzleyemeyen çok şey kaçırdı bence.
    Tebrikler Trabzonspor...(Kazandığı ve iyi oynadığı için),Tebrikler Fenerbahçe...(İyi oyunu için)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Beklediğim bir sonuçtu daha sezon başı takımda daha formda değil,orta sahaya alınacak sağlam bir oyuncu takımı daha iyi yerlere getirecektir.

Saglik olsun diyelim bu macla ilgili.Iyi mucadele ettik ama Trabzonspor daha cok mucadele etti ve maci hakederek kazandilar..

Takimda dun begendigim isimler: Lugano,Stoch,Emre ve Niang'di.Kotuler ise Gokhan,Santos ve Cristian'di.Niang gercekten aradigimiz isim oldugunu acikca gosterdi.Cok kaliteli oyuncu bize bu sene cok yarar saglayacaktir.Bu arada Aykut Hoca artik Stoch'u takimdan kesmez heralde

Neyse simdi bu maci birakip PAOK macini dusunmemiz lazim bu macin telafisi vardi ama o macin telafisi YOK !!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Farkında mısınız , geçen seneki son hafta hüsranından sonra bu sezon yenilgiler bile o kadar üzmüyor bizi.Yine de takımdan memnun kalabiliyoruz. Alıştık mı ne?

Sayfa 16 / 17 İlkİlk ... 614151617 SonSon

Mesaj Yetkileri