Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 39. You may not vote on this poll
-
Kayserispor kazanır
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Sene basinda cok tartismistik arkadaslarla, sonra ban yedim. Yok FB dogru transfer yapiyormus da bilmemne, aha iste dogru transferlerle PAOK ve Young Boys'a elendi, sonra benim 1 ay evvel soyledigim seyi yapip stoper aldi, zamani olsa onlibero da alirdi, ama hala yabanci kontenjanindan dolayi sizin cok dogru transfer dediginiz Dia kulubede oturuyor, sag acikta yine yerli oynuyor, kim hakliymis o zaman? Olan Avrupa kupasi macerasinda oldu zaten.
A.Kocaman'dan zaten bahsedilmez bile, sirf futbolculuk gecmisiyle antrenor olanlara zaten antipatim var, Aykut antrenor bile degil. Cok kotu antrenor gorduk bu memlekette, ama Kayseri gibi zor bir deplasmana 2 stoperinden 1i yari sakatken yedek stopersiz ve kulubede 1 onlibero 3 kanat 2 forvet ile giden biri daha olmadi. Resmen Aykut Kocaman'in beceriksizliginden dolayi 1 puan kaybetti FB, 1 puan diyorum cunku zaten galibiyeti sansini Alex'i cikartarak kaybetmisti. Biri sezon basinda yerli Mourinho vs demisti birisi burada Aykut icin. Ben de umuyorum bir BJK'li olarak insallah istikrar ve guven adina 5 sene kalir FB'de Aykut, boylece FB 5 sene boyunca isi son haftaya bile tasiyamaz, siz de 5 sene sonra belki sampiyon olup isikrarliyiz vs dersiniz herhalde.
Mesaj Yetkileri