Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
ne stoch nede dia orta saha oyuncusu o yüzden geri gelmiyolar bu sistemle olmaz 3 lü orta saha şart yani 4-3-3 oynayıp alexi kesmeliyiz başka yolu yok.
Hem GS'de hem FB de ilaç bu ama 3 tane orta saha oyuncusu yok iki ekiptede FB'de Emre Belözoğlu 1 , başka ? Cristian,Selçuk Şahin o bölgede var ama yoklar... M. Topuz ya da Özer diyenler olabilir, o adamların mevkileri orası değil. Yani FB orta alanı beklere yardım edecek ve sürekli sağa sola, ileri ve geri koşabilecek çift yönlü 3 adam alırsa o zaman Caner'in savunmadaki eksikliği giderilir. Gökhan Gönül kondisyonu ve becerisiyle yine tek başına o kanatı savunuyor ama Caner bu işi göremez. Andre Santos da göremez. Ben FB'yi bu sezon ilk izlediğimde de eğer bu kanat oyuncularının savunmaya yardım etmeyeceği bir sistem oynayacaksa FB çok pozisyon verir diye foruma yazmıştım. Yani arkalı önlü Sabri ve Keita gibi iki oyuncuyla oynayan takımlara karşı Caner ya da Andre Santos tek başına direnemez... Mesela Bursaspor-FB maçını merakla bekliyorum ben. Ali Tandoğan-Volkan Şen ikilisine karşı Stoch-Andre Santos falan oynarsa o kanatı çökertir Bursa....