Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 25. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş kazanır
-
Bursaspor kazanır
-
Berabere biter
-
05.Aralık.2010, 22:04
Şimdi madem bazı şeyler konuşuluyor, konuşalım o zaman, şu ana kadar bir vefat haberi gelmedi. Umarım da gelmez.
İstanbul'a gelirken böyle olacağını bilmiyor muyduk ? Demek ki bilmeliymişiz. Demek ki insanlık İstanbul il sınırına gelince bitiyormuş. Kimse kalkıp aynısı Bursa'da olurdu demesin, olurdu ancak İstanbul'da oldu hem de 7 senenin üzerine oldu bunlar, o günde Emniyet aciz kalmıştı bu günde aciz kaldılar.
Otobüsler, Bursa'da, Yalova'da, İstanbul gişelerde aranıyor, taraftarlar en son stad önünde iki kontrolden daha geçiyor, kısaca oraya gelene kadar otobüslerin içeriği boşalıyor, hatta daha önceki senelerde Orhangazi'de aranıp zulası farkedilen otobüsler Bursa'ya geri döndürülüyordu. Ancak Beşiktaş taraftarı stada girene kadar aranmıyor. Biz bu kadar kontrolden geçtikten sonra kimse kalkıp da bize bunların olacağını bilmiyor muydunuz diyemez ?
Olaylar şu şekilde oldu. Yeni tünelden direkt olarak deplasman girişine alındı bizim otobüsler, ben evden direkt geldim stadın oraya ben geldiğimde daha pek kimse yoktu etrafta, bizimkiler gelince orada karşılıklı atışma, küfürleşmeler oldu. Sonra Emniyet hem insanları içeri almak hem de ortamı yatıştırmak (!) düşüncesiyle deplasman girişine gaz bombası attı ve bir anda ortalık karıştı biber gazları, coplar, sonra Emniyet garip bir şekilde olayı ayıracağına gelene gidene rastgele vurmaya başladı. O arada ne olduysa oldu 2 arkadaşımız bel üzerinden aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Bir anda yaka paça götürüldüklerini gördüm o sırada 1 Beşiktaş'lı da bıçak darbesi almış, sonra zaten o alandaki tüm grupları dağıttılar o arada yine Emniyet'in güç kullanımı devam ediyordu.
Ciddi miktarda biber gazı soluduk, rastgele cop yedik, sırtımda hâlâ ağrılar var, 7 sene öncede buna benzer şeyler yaşamıştım, demek ki insanlık 7 senedir bazı yerlere uğramıyor.
Bu arada olaylar anlık yaşandı demesin kimse, anlık yaşanan olaylarda taşlama ve diğer madde atımı olur, demek ki bazıları bilenmişte gelmiş bazı şeylere.
Bıçağı sallayanların yakalanıp yakalanmadığını göremedim, ancak yakalanmadılarsa yazık...
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Mesaj Yetkileri