-
23.Aralık.2010, 19:14
Öncelikle transfer başarısından dolayı kulubü kutluyorum, umarım bu oyuncular başarı getirir takıma.
Fakat biraz eleştiride de bulunmak durumundayım. Özellikle eğer gerçekleşirse en iyi transferin Almeida olacagını sanıyorum.
Guti,Quaresma,Simao ve Fernandes'e gelince..
Fernandes'i izlemedim, çok iyi oldugunu söylüyorlar umarım hayal kırıklığı yaratmaz.
Guti; bi kere yaşını çok almış bir oyuncu, geleceğe yönelik bir hareket değil ayrıca Guti'den Alex ya da Hagi olmasını bekleyenler çok yanılıyorlar.
Quaresma; bana kalırsa çok değişik bir oyuncu avrupanın en büyük takımlarına gidip tutunamamanın bir sebebi vardır diye düşünüyorum ayrıca Bjk göndermek istese yüksek fiyattan piyasası olacağına inanmıyorum.
Simao; 31 yaşında kanat oyuncusu, en fazla ama en fazla 2 sene faydalanabilirsiniz eğer sakatlanmazsa ve benzeri sorunlar yaşamazsa..
sonuç olarak yanlış anlaşılmasın; arkadaşlar bjk transferde çağ atladı diyorlar ama gs ve fb bu çağı yıllar önce atladı (anelka,ortega,Conceição,lincoln,roberto carlos vb.) yani bu isimler şu zamanda ligde iyi işler yapmış ya da yapacak olabilirler ama kuluplerimiz yanlış transfer politikasından kurtulmuş değiller ayrıca bilinmelidir ki portekizliler brezilyalılar gibi iyiyken çok iyi, durum kötüye gittiğinde olumsuzluklar çıkarabilirler.
yani quaresması, simaosu gutisi 1-2 sezon sizi götürebilir ancak kuluplerimiz asıl yapması gereken almeida, fernandes gibi oyuncuları kadrolarına katmak, hem uzun vadede planlar yapabilir hem de satmak istediğinde piyasası yüksek olan oyuncular alınmalıdır.. Çünkü herkesin dediği gibi büyük paralar harcanıyor, daha iyisi kesinlikle olabilir, daha iyilerini büyük kulupler alıyor diyebilirsiniz, ama artık genelde para konuşuyor transferde, zira büyük kulup dediklerimizin sayısı oldukça azaldı, 3 büyüklerin imkanlarının lyondan, sevilladan, werder bremen den falan neyi eksik.
umarım bu bir süreçtir, adı sanı duyulmamış isimlerin olmasından da bu isimlerin olması tabi ki daha iyidir.. umarım uzun vade de başarılı olurlar
Mesaj Yetkileri