1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Guti'den Hagi olmasını beklemek biraz haksızlık olur demiştim, zaten Almeida konusunda bişiy demiyorum, Fernandes'i izlemedim, bilmiyorum onu hiç karıştırmadım, düzgün okumamışsın sanırım.. Niyetim kötü değil zaten ikincisi BJK üzerinden gidiyorum ama 3 büyüklerin tümü aynı şeyi yapıyor.

olayı çok büyütmeyelim devrim falan değildir, ama başarıdır. sezon sonu serbest kalacak oyuncuya 900 bin verip getirmek, oyuncunun ''ismi ne olursa olsun'', devrim değil ama yapılan transferler başarılıdır.

Tabata'ya 8 milyon veren yönetim şimdi baş tacı yapılıyor.. işte ben bunu anlamıyorum tamam belli bir transfer politikası ile başarılı olunmuş olabilir ayrıca bu oyuncular kısa zamanda başarı gösterse bile uzun vadeli planların transferleri değildir, tekrarlıyorum geçen senelerde bunları fb ve gs yaparken bu sene bjk yapıyor, haa bu politika ile o seneyi kurtarabilirsiniz..

Bjkli arkadaşlarımızın bir karın ağrısı var; Guti'den Hagi ya da Alex olmasını beklemeyiniz.

Sonuç olarak; Bjk'i baz aldım ama Gs'si de Fb'si de bunu daha önceden yaptı, yaşlı ya da başka bir tabirle ununu elemiş eleğini asmış, uzun vadede getirisi olmayan isimlerin alınmasına karşıyım; büyük takımlarımız böyle transferlere yönelmemelidir.. Yani Bjk'nin yaptıgı bana göre daha önceden diğer büyük takımlar tarafından yapıldı ve başarılı olunamadı, olunduysa bile kısa sürelidir.. büyük takımlardan hangisi olursa olsun, Guti,Simao, (ilk mesajım da diğer büyüklerden de örnekler verdim.) tipi oyuncuların alınması bana göre başarılı bir transfer politikası değildir. zira Almeida,Fernandes,Baros,Dia,Stoch gibi isimlerin alınması mantıklıdır onlara bir lafım olamaz.
    Niye Guti'den Hagi veya Alex olmasını beklemiyoruz. Yetenek olarak eksiği yoktur fazlası vardır emin ol. Ayrıca gençlere önem verilmesi gerektiğini her zaman senin gibi ben de savunmuşumdur. Ama bence unuttuğun bir nokta var Emre'nin başında Hagi , Tuncay'ın başında Alex olmadan o adamlar bir arpa boyu yol katedemezdi. Şimdi aynısı belki Onur için belki Necip için geçerli olacak. O isimler Guti'yi Simao'yu örnek alacaklar. Ses getirmek için yapılmış transferler değil. Geleceğe yatırım sadece genç oyuncu transferi değildir. Bilmem anlatabildim mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Niye Guti'den Hagi veya Alex olmasını beklemiyoruz. Yetenek olarak eksiği yoktur fazlası vardır emin ol. Ayrıca gençlere önem verilmesi gerektiğini her zaman senin gibi ben de savunmuşumdur. Ama bence unuttuğun bir nokta var Emre'nin başında Hagi , Tuncay'ın başında Alex olmadan o adamlar bir arpa boyu yol katedemezdi. Şimdi aynısı belki Onur için belki Necip için geçerli olacak. O isimler Guti'yi Simao'yu örnek alacaklar. Ses getirmek için yapılmış transferler değil. Geleceğe yatırım sadece genç oyuncu transferi değildir. Bilmem anlatabildim mi ?
    anlatabildin kardeşim anlama kabiliyetim yüksektir emin ol.

Imzandan anlaşıldığı üzere gelen oyuncular konusunda heyecanlısın ve gurur duyuyorsun. Tabi ki de duyacaksın. Ama uslubuna biraz dikkat edersen sevinirim.

Tuncay ve Arda ne kadar yol aldılar ki acaba? ne Tuncay'ın ne de Arda'nın iyi yetiştirildiğini (futbol anlamında) düşünmüyorum.

Ben cephe almıyorum sadece kendi fikrimi söylüyorum, yapılan transferler ve eğer bilinçli yapıldıysa amaçlanan gelişmeye ben şüpheli yaklaşıyorum. BJkli değilim ama diğer kuluplerin de transfer politikalarını onaylamıyorum. Umarım iyi gelişmeler olur ve ben yanlış hisse kapıldığımı anlamış olurum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    anlatabildin kardeşim anlama kabiliyetim yüksektir emin ol.

Imzandan anlaşıldığı üzere gelen oyuncular konusunda heyecanlısın ve gurur duyuyorsun. Tabi ki de duyacaksın. Ama uslubuna biraz dikkat edersen sevinirim.

Tuncay ve Arda ne kadar yol aldılar ki acaba? ne Tuncay'ın ne de Arda'nın iyi yetiştirildiğini (futbol anlamında) düşünmüyorum.

Ben cephe almıyorum sadece kendi fikrimi söylüyorum, yapılan transferler ve eğer bilinçli yapıldıysa amaçlanan gelişmeye ben şüpheli yaklaşıyorum. BJkli değilim ama diğer kuluplerin de transfer politikalarını onaylamıyorum. Umarım iyi gelişmeler olur ve ben yanlış hisse kapıldığımı anlamış olurum.
    Arda'dan bahsettiğimi hatırlamıyorum be abicim .. Ayrıca İngiltere Premier lig'de orta düzeyde olsa bir takımda forma giymek yine iyidir bence. Hani bir şey yapamadılar diyorsun ya. Kim ne derse desin bu transferler Türkiye'nin en büyük transferleri arasına girer. İnşallah sakatlık problemlerimiz olmaz. O zaman rahat rahat iş yapar , seneye futbolu bırakmaya hazırlanan ?! Simao bile

Mesaj Yetkileri