Originally Posted by
ThersoN
Guti'den Hagi olmasını beklemek biraz haksızlık olur demiştim, zaten Almeida konusunda bişiy demiyorum, Fernandes'i izlemedim, bilmiyorum onu hiç karıştırmadım, düzgün okumamışsın sanırım.. Niyetim kötü değil zaten ikincisi BJK üzerinden gidiyorum ama 3 büyüklerin tümü aynı şeyi yapıyor.
olayı çok büyütmeyelim devrim falan değildir, ama başarıdır. sezon sonu serbest kalacak oyuncuya 900 bin verip getirmek, oyuncunun ''ismi ne olursa olsun'', devrim değil ama yapılan transferler başarılıdır.
Tabata'ya 8 milyon veren yönetim şimdi baş tacı yapılıyor.. işte ben bunu anlamıyorum tamam belli bir transfer politikası ile başarılı olunmuş olabilir ayrıca bu oyuncular kısa zamanda başarı gösterse bile uzun vadeli planların transferleri değildir, tekrarlıyorum geçen senelerde bunları fb ve gs yaparken bu sene bjk yapıyor, haa bu politika ile o seneyi kurtarabilirsiniz..
Bjkli arkadaşlarımızın bir karın ağrısı var; Guti'den Hagi ya da Alex olmasını beklemeyiniz.
Sonuç olarak; Bjk'i baz aldım ama Gs'si de Fb'si de bunu daha önceden yaptı, yaşlı ya da başka bir tabirle ununu elemiş eleğini asmış, uzun vadede getirisi olmayan isimlerin alınmasına karşıyım; büyük takımlarımız böyle transferlere yönelmemelidir.. Yani Bjk'nin yaptıgı bana göre daha önceden diğer büyük takımlar tarafından yapıldı ve başarılı olunamadı, olunduysa bile kısa sürelidir.. büyük takımlardan hangisi olursa olsun, Guti,Simao, (ilk mesajım da diğer büyüklerden de örnekler verdim.) tipi oyuncuların alınması bana göre başarılı bir transfer politikası değildir. zira Almeida,Fernandes,Baros,Dia,Stoch gibi isimlerin alınması mantıklıdır onlara bir lafım olamaz.