-
Oyuncu değerlerinin düşmesi/yükselmemesi
önemli bi kaç soru sorucm... birincisi
ben galatasaray ı yönetiyorum... 2017 yılındayım... kadrom süper harika regenler var... ama hepsini malesef yetirşrerek aldım... yani hazır bi regen alamadım... aldım en az 3 sene sabrettm anca şmdi dünya starı oldu... demek istedğim chelsea de süper bi regen var 22 yaşında... harika bi defans... teklif yapıorum chelsea kabul edio ... oyuncu ile sözleşme yapıcm beni dinlemiyo bile... sözleşme öneremiorum... dünyanın parasını verebilrm yinede ama yok dinlemio bile... bu avrupadaki dünya starlarının hepsi içn geçerli... çok param var ama avrupadan üst düzey yıldız getiremiyorum istanbula... türkiye liginin yıldızı 3 de... her sene şampionlar liginde çeyrek finale çıkıyorum. uefa da yarı finalim var... ama bi türlü lig in kalitesi yükselmiyor nedn ?
2. sorum ise ben neymarı aldım diyelim 22. milyon ingiliz sterline... değer çok düşüo... ve bi türlü yükselmio... kaç sezon oldu adamın değeri 8 ile 13 milyon ingiliz sterlini arası gidip gelio... bi tane regenimi satıorum gittiği takımda değeri düşücenğine fena şekilde artıo... neymar ın almadığı ödül yok ama değer artmıo bi türlü oyuncularımda... buda lig ilemi alakalı?
Mesaj Yetkileri