Originally Posted by
mad butcher
avantajınız şu olur ; bir italyan genç oyuncuyu ilk kez milli takımda oynatırsanız sizi favori personeli olarak kabul görür ve siz onu transfer ederseniz sizi kabul etme olasılığı artar. italyan genç oyunculara bakın , hazırlık maçında ya da son anlarda oyuna sürün , gelen mesajlarda size ilk kez milli takımda oynattığınz için teşekkürlerini bildirecek ve profiline girerseniz favori personellerinde kendinizi göreceksiniz. diğer türlü pek katkısı olmaz. 27 iyi bir sıralama ama chelsea da kadroda dönüşümlü bile oynuyorsa size gelmek istemez. biraz daha zaman lazım. zamanla trabzon gibi takımlar şamp. liginde direkt oynayarak kendi puanlarını arttıracaklar , ve daha iyi kuralar çekecekler , zamanla sıralama vs. yükselecek sponsor artacak. bu hemen olacak işler değil yani. ya çok iyi oyunu oynayıp 2 kez ard arda şamp. ligini alacaksınız ya da bekleyeceksiniz ,, ben fener ile iyi bir kadro kurup 2 kez ard arda şamp. ligini aldım pato - agüero gelebilecekler listesinde ama oyunu kapattım , çünkü anorthosis e deplasmanda 2-1 yenildim. 2 haftadırda açmıyorum ; yeni kariyer açabilirim .d ayrıca hedeflere bir anda ulaşmak sıkabilir. ağırdan gitmek daha iyi