Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği kazanır

6 50.00%
  • Trabzonspor kazanır

4 33.33%
  • Berabere biter

2 16.67%
1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Trabzonspor [26. Hafta]

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Fener Maçından Sonra Açıklama Yapan 3 Gençlerbirliğili Oyuncu ( Serkan Çalık , Hurşut ve Aykut sanırım tam hatırlamıyorum ) Trabzon İçin Oynadıklarını Söylemişti . Fakat Ben Öyle Bir Şey Olacağını Düşünmüyorum . Gençlerbirliği Ankara'da Seyircisi Önünde En Kötü 1 Puan Alır Diye Düşünüyorum ..

Serkan Çalık'ın ilk yarıda Trabzonspora golüne, sonra da hırsına bir bakın. cevabı anlarsınız zaten. bir de böle bir söz olsa, direk şike soruşturmasına delil olur, hiçbir oyuncu böyle bir sözün altına giremez. Antu bu sözü ana sayfası yapmış. ayıptır..

Bu belli kesim medyanın alışılagelmiş haberleri, tıpkı Fener maçından önce Selçuğun Fenere, Bjk maçından önce Egemenin Bjk ye imza attığını duyuran haberler gibi. şimdide bir Gençlerbirliği maçı arefesi.

Maça gelirsek zor maç olacak, 45 liralık bilet fiyatı gözümü korkutsada maça gitmek istiyorum bakalım. Egemen, Serkan ve Burak'ın dönüp dönmeyeceği meçhul. Defansımız hata yapmazsa ki Kasımpaşa maçında iyiydiler, bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Bu fikrimde deplasman başarımızın payı büyük.
    Last edited by Chinatown : 16.Mart.2011 at 11:50

Mesaj Yetkileri