Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
2006'daki maçta tribünlerin sahaya çok fazla müdahalesi olmuştu. Oyuncuların o şartlarda konsantre olmaları çok zordu. Geçen sene de futbol tarihinde eşine az rastlanır şekilde 90 dakika tek kale oyun oldu. Bir ton pozisyon bulduk ama o topu 2. kez çizgiden geçiremedik. 2 kez şampiyonluğu son maçta kaybetmenin tedirginliği illa ki olacaktır ancak takım bu sezonun 2. yarısında psikolojik olarak çok zor olan durumların altından kalkmayı başardı. Geriye düşüp çevrilen Galatasaray, Beşiktaş, Eskişehir gibi zor maçlar oldu. Ben oyuncularımızın gerekli konsantrasyonu sağlayıp Sivas deplasmanından mutlu şekilde döneceklerini düşünüyorum. Ama olur da şampiyon olamasak dahi 2. yarıdaki takımımız büyük bir alkışı hakediyor.
Aynen katılıyorum. 2. yarıdaki Fenerbahçe'nin olağanüstü performansını kimse inkar edemez. Şampiyon olmak isteyen takımın oynaması gerektiği gibi oynadılar. Tüm maçları final havasında geçti gerçekten. Ama bence şampiyonluğu getiren maç G.Antep maçıydı. İnanılmazdı 90+5'te gelen golden sonraki atmosfer. O andan sonra Fenerbahçe şampiyon olacağını hissettirdi.