Quote Originally Posted by martymcfly View Post
Yazsak bir şey farkedecek mi ? Uyduruktan 1-2 yenilik ekleyip kalan yerleri de biraz değiştirip önümüze sürecekler. Sonra da her gün 1 yenilik açıklıyoruz diyip hava atacaklar.
o zaman her sene her sene almicaksınız,ben gibi 5 senede bir alıp ne değişti bakacaksınız.
forexample ben; fm 2006 aldım ve bekledim fm 2010 aldım. haa ne oldu fm 2006 daha
iyiydi

Quote Originally Posted by 20_kral_20 View Post
drobba lmadı klose olmadı sercan olmadı mehmet battal zaman zaman messinin bile gelebilme ihtimali olmalı parayla getirebilmeliyiz
m.battal zaten gsde değil miydi?
messi mümkün değil hocam,ben bile alamıyorum,siz nasıl alacanız?

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
2ara konusunda mutlaka düzenleme getirilmeli
3çok önemli) 4 m euro bonservisi olan bir oyuncunun 15 m euro gibi uçuk maliyete çıkıyor bunların düzeltilmesi lazım 4m euro ise en fazla 7 m ye gözden çıkarması lazım yoksa istenilen oyuncular gelmiyor vallahi
4:scottların gittiği yerler artırılmalı mesela cüneyt talmanın gezdiği ülke sayısı genelde 6 oluyor bunu artırması lazım
5ÇOK ÇOK ÖNEMLİ)OYUN TÜRKÇE OLSUN
2
3 hiç önemli değil ne yalan diyon demişin
artı mana olarak 7ye 15 e alabilsem alacağım,gerçi örnek demişin ama
benim alacaklarımın fiyatı 60 milyondan başlıyor.
4 acunu al. ayrıca bence normal.
5 çok üzgünsün değilmi türkçe olmadığına ama haklısın türkçe olmalı.

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
İngilizcesi olmayan birisiyim o yüzden buraya açtım konuyu Buraya gelen güzel fikirleri ingilizcesi olan arkadaşlar oraya aktarırsa daha iyi olur
doğru diyorsun,özellikle benim yazdığım yazıları ingilizceye çevirebilecek birisi lazım.
gerçi ben yukarda example diyerek başlamışım devamını siz getirin.

not: espri yapıyorum haa sakın yanlış anlamayın.