Sayfa 2 / 16 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2012 - Yeni Özellikler

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Yazsak bir şey farkedecek mi ? Uyduruktan 1-2 yenilik ekleyip kalan yerleri de biraz değiştirip önümüze sürecekler. Sonra da her gün 1 yenilik açıklıyoruz diyip hava atacaklar.
    o zaman her sene her sene almicaksınız,ben gibi 5 senede bir alıp ne değişti bakacaksınız.
    forexample ben; fm 2006 aldım ve bekledim fm 2010 aldım. haa ne oldu fm 2006 daha
    iyiydi

Quote Originally Posted by 20_kral_20 View Post
    drobba lmadı klose olmadı sercan olmadı mehmet battal zaman zaman messinin bile gelebilme ihtimali olmalı parayla getirebilmeliyiz
    m.battal zaten gsde değil miydi?
    messi mümkün değil hocam,ben bile alamıyorum,siz nasıl alacanız?

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    2ara konusunda mutlaka düzenleme getirilmeli
    3çok önemli) 4 m euro bonservisi olan bir oyuncunun 15 m euro gibi uçuk maliyete çıkıyor bunların düzeltilmesi lazım 4m euro ise en fazla 7 m ye gözden çıkarması lazım yoksa istenilen oyuncular gelmiyor vallahi
    4:scottların gittiği yerler artırılmalı mesela cüneyt talmanın gezdiği ülke sayısı genelde 6 oluyor bunu artırması lazım
    5ÇOK ÇOK ÖNEMLİ)OYUN TÜRKÇE OLSUN
    2
    3 hiç önemli değil ne yalan diyon demişin
    artı mana olarak 7ye 15 e alabilsem alacağım,gerçi örnek demişin ama
    benim alacaklarımın fiyatı 60 milyondan başlıyor.
    4 acunu al. ayrıca bence normal.
    5 çok üzgünsün değilmi türkçe olmadığına ama haklısın türkçe olmalı.

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    İngilizcesi olmayan birisiyim o yüzden buraya açtım konuyu Buraya gelen güzel fikirleri ingilizcesi olan arkadaşlar oraya aktarırsa daha iyi olur
    doğru diyorsun,özellikle benim yazdığım yazıları ingilizceye çevirebilecek birisi lazım.
    gerçi ben yukarda example diyerek başlamışım devamını siz getirin.

not: espri yapıyorum haa sakın yanlış anlamayın.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sözleşme bedelleri.Adam yıllık 800 bin € alıyor takıma alıyorum benden yıllık 5 milyon € istiyor saçmalık bu resmen.

Vee en berbat olan durum kornerler.Her seride bir bug oluyor kornerlerde ve bu gerçekten çok can sıkıcı.Tamam kornerden gol olmaz değil ama sürekli de olmaz arkadaş.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Türkçe olsun.Alalım orjinal oyunumuzu.Herkes keyfine baksın.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Kaç FM serisidir beklediğim çok ufak bir şey var.Yedek kulübesinde bizde olalım.Tıklayınca soyadımız falan gözüksün.Gol atınca orda bir toplanma sarılma gol sevinci olsun Oraya 1 yuvarlak daha koymak çok mu zor anlamadım ki.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Kaç FM serisidir beklediğim çok ufak bir şey var.Yedek kulübesinde bizde olalım.Tıklayınca soyadımız falan gözüksün.Gol atınca orda bir toplanma sarılma gol sevinci olsun Oraya 1 yuvarlak daha koymak çok mu zor anlamadım ki.
    1)aynen aga mac sırasında volta atalım ne bılım yan hakemle tartısalım el kol yapalım ceza gelsın, oyunda ıletısım artsın.
    2)ve en önemlisi şu futbolculardaki fanatiklik bitsin 5 sene üst üste şampiyonlar ligini alıyorum dunyadakı en ıyı kulup oluyorum ts den bıle oyuncu gelmıyor ne sacmalıktır kontrat lara hıc degınmıyorum 18 yasındakı adamı alıcam yıllık 5 mılyon dolar ıstıo :S

edit: bursadan bile gelmiyor

1-NSS'nin teknik direktörlük versiyonu gibi olmalı bence.Düşünsenize takımdan aldığınız maaşlar hiç bir işe aramıyor.NSS'de olduğu gibi eşyalar,ev,araba alınsa harika olur.Hatta evlenebilelim,oyuncular düğünümüze gelsin .Çocukları altyapıya yazdıralım .
    Kısaca özel hayata önem verilmeli
    2-Antrenmanı bizim düzenleme sorumluluğumuz olmasın.
    3-Transfer için daha iyi bir yapay zeka.
    4-2M'lik bir adamı 2M'ye alabilelim,10kat teklif yapıp alıyorusun,ama satarken adamın değerinin yarısından almıyorlar.
    5-Sadece teknik direktör değil,coach,fitness coach vb.olabilelim.
    6-Kredi.
    7-Sesler eklenmeli.
    8-Çok kişi yazmış kenarda olalım diye.Biz olalım,yardımcımız da olsun Fatih Terim gibi arada 2 tane kafaya çakalım
    Aklıma geldikçe ekleyeceğim.
    Last edited by gokohono : 11.Haziran.2011 at 16:53

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

1-NSS'nin teknik direktörlük versiyonu gibi olmalı bence.Düşünsenize takımdan aldığınız maaşlar hiç bir işe aramıyor.NSS'de olduğu gibi eşyalar,ev,araba alınsa harika olur.Hatta evlenebilelim,oyuncular düğünümüze gelsin .Çocukları altyapıya yazdıralım .
    Kısaca özel hayata önem verilmeli
    biz işi abartıp düğün faturalarını kulübe yazarız bütün kuzenleri torun torba herkesi alt yapıya yerleştiririz ama güzel fikir ama oyunun amacından saptırır mı bilemem

Başkan olma olayı güzel olabilirdi. Ya da önemli bir maç öncesi maçtan önce kazanmamız halinde şu kadar prim alacaksınız olayı. Özel prim verebilme olayı iyi olurdu tek maç için.

benim önerim şu ; bence genç takımdan çıkan regenleri biz seçmeliyiz mesela alt ligde oynayanlaer bilirler oyuncuları denemek icin bi maç olur her sezon başı regenlerde de böyle olabilir profilleri hiç görmeyip sadece maç esnasında izler ve yeteneklerini profillerine bakarak değilde oyununa bakarak anlarsak daha eglenceli olabilir.

herşeyden önce türkçe olsun.

Quote Originally Posted by dogancanoz View Post
    herşeyden önce türkçe olsun.
    aynen türkçe olması yeterli biraz maç motoru daha zevkli hale getirilirse ve oyuncularla sohbet daha kapsamlı ve gerçekçi olsa yeter

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Daha gerçekçi bir 3D hiç fena olmazdı.Bir de mevcut oyuncular sözleşme yenilerken veya yeni aldığımız oyuncu ile sözleşme yaparken önceki maaşlarına kıysala 2-3 kat fazla maaş istemesinler.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Birde Allah rızası için 3-5 top toplayıcı olsun ya... Her maçta kalecim 10 metre gidipte 1 saat top getirmesin...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Aşırı maaş isteme saçmalığı düzelsin.

Oyun önceden daha sürükleyiciydi,menüler falan düzenlenmeli daha hoş hale gelmeli eski menüler daha güzeldi.

7 m euro değerinde bir oyuncum varsa buna en fazla 13.5 m veriyorlar.Bu değişmeli oyuncu acayip bir regen ancak fazla para vermiyorlar önceki serilerdeki gibi.Ben önceden 100 m euroya cash oyuncu sattığımı bilirim ya.(bu özellik olmamasından dolayı çoğumuz oyundan çabuk sıkılıyoruz)

Taktikteki komutlar daha basite indirgenmeli bir sürü detay var azaltılmalı.

Oyun Türkçe çıkacaksa oyuncu profilindeki yazıların yerleri değişmemeli İngilizcede nasıl alıştıysak öyle kalmalı.

Bir oyuncu 2 antremana girebilmeli.Özellikle genç oyuncular hem kondisyon ve güç için hemde taktiksel anlamda tek antreman programı yetersiz kalabililyor.

Türkçe olması ilk beklentimiz zaten.

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    7 m euro değerinde bir oyuncum varsa buna en fazla 13.5 m veriyorlar.Bu değişmeli oyuncu acayip bir regen ancak fazla para vermiyorlar önceki serilerdeki gibi.Ben önceden 100 m euroya cash oyuncu sattığımı bilirim ya.(bu özellik olmamasından dolayı çoğumuz oyundan çabuk sıkılıyoruz)
    Aslında bu normal ve bence daha gerçekçi. Takımların oyuncuya para vermesi sadece oyuncu özelliklerine bağlı bir şey değil. O takımın bütçesi, ihtiyacı, genel olarak oyuncu kalitesi (regenlerin sayısı ve kalitesine bağlı), o sezon yapılan transferler vs. çok etkiliyor.

Eğer bahsettiğin regen ileriki yıllarda ise yine değişiklik gösterir. Benim oynadığım oyunlarda genel olarak ileriki yıllarda kulüplerde aşırı para birikmesi (fazla transfer yapılmamasından ve daha önemlisi aşırı tv-sponsor gelirlerinden dolayı) nedeniyle iyi oyunculara parayı kıyıp rahatlıkla 60-70 hatta daha üstüne bir fiyat verebiliyorlar. Hatta bir oyunumda 2050'li yıllarda Barcelona'ya 110 küsür bir fiyata peşin bir oyuncu satmışlığım vardır. Oynadığım çoğu oyunda genel olarak durum böyledir. Çünkü yıllar geçtikçe elit oyuncu sayısı azalıyor çok iyi oyunculara anormal paralar, vasat oyunculara ise yine yokluktan iyi paralar verebiliyorlar. Oyunun başında ise gerçek oyuncular sayısının fazlalığı, birçok -9 veya diğer yüksek potansiyelli gençlerin fazlalığı dolayısıyla nasılsa alternatifi var diye vermiyorlar.

İstisnai olarak şunu söyleybilirim, Portekiz ve Brezilya ligini açtığım bir kariyerde o kadar çok Brezilyalı iyi regenler çıkıyordu ki neredeyse oyuncu patlaması yapmıştı ve çok çok iyi oyuncular (editörden de kontrol ettim) ortalama hatta düşük fiyatlara transfer oluyorlardı.

paket teklifler yapılabilmeli;
    ronaldo+kaka+50milyon euro=messi+xavi gibi
    örnek olsun diye verdim...

Kontrat ve transfer seçenekleri arttırılmalı. Özellikle kontrat.

Büyük takımlarda sorun yok onlarda zaten bütçe derdi yok ama ufaktakımlar için keşke liste yapıp yönetime verebilsek ya da oturup brlikte karar alınsa transfer için güzel olurdu diye düşünüyorum gerçekçilik adına.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    A

mesele 7 milyonluk adamı 14 e satmakla kalsa iyi;7 m luk adamı ALIRKEN 60 milyon vermemek.

Quote Originally Posted by malpince View Post
    paket teklifler yapılabilmeli;
    ronaldo+kaka+50milyon euro=messi+xavi gibi
    örnek olsun diye verdim...
    katılıyorum.artı satış yaparken karşılığında kiralık oyuncu verelim.
    yani oyuncu alırken genç bir adamı bonservisiyle değil,kiralık olarak verelim.

adam kiralarken mesela alışta 3 milyon +%100,gönderirken bedava+%10 önermesinler;
    bu öneri reddedilince de adam elde kalmasın.

bide gene kiralamada mesela 500k değeri var;100 k bedel+400 k satış demesin rakipler.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

1- Oyunda kişisel bütçe de olmalı ve ona takıben kişisel harcamalar da olacağı ayrı bir platform hazırlanabilir... Hatta istenildiğinde takım hisseleri satın alma, takım satın alma gibi opsiyonların olması

2- Stadı reklamlarından tut merdivenlerine kadar kendimizin yapıyor olması

3- T-Shirt ve benzeri eşya satışı olaylarında kontrolün kendimizde olması ve detaylı bir şekilde analiz

4- Yurt içi ve yurt dışında gençlik kamplarının v.s kurulması

5- Mesela kulüpler şu anda gelir olarak farklı projelerden de gelir sağlıyorlar. Mesela stadları konserler organizasyonlara vererek... Ya da kulübün bünyesinde inşaatlar yaparak onların gelirini kulübün kasasından sokarak... Bunun gibi futbol dışı gelirlerin oluşması

6- Ama hepsinden önce şu anda var olan eksikliklerin giderilmesi...

Burada yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama Fifa managerin görselliğini ve görsel motoru ile football managerin oyun motorunun karışımı bir şey olsa iddia ediyorum dünya tarihinin 1 numaralı oyunu olur...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

popülerite arttıkça stad yaptırmıyorlarsa en azından su bılet fıyatlarını arttırma olsa iyi olur

Arkadaşlar biz bu oyunu sadeliginden seviyoruz bence maç tekrar noktacıklara dönsün ammma iç özellikleri,grafikleri,tüm ama tüm oyuncuların profilinde resimler aklıma gelmiyo daha ama eğer maç motoru daha gelişirse FIFA Manager'e kayar oyun.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Mesela Endonezya'ya gidip altyapı okulu kurabilelim.Her sene 2-3 elit genç oyuncu altyapımıza gelsin.Yani evrenselleşelim.Gidipte her yerden oyuncu aramayalım.

Kazandığımız paralar bir işe yarasın.10000000000 $ alsam ne yazar 1 $ alsam ne yazar.Ara sıra kulüpte para eksiği varsa maaşımızdan kesip kasaya koyabilelim.

Takas olayı güzelleşsin.

Şimdilik bu kadar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Paket transfer olsun mesela :

Forlan , Reyes için 6 M + Arda falan verebilelim ayrı teklifte olmasın aynı teklif içeriğinde olsun bu oyuncular

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Birde Allah rızası için 3-5 top toplayıcı olsun ya... Her maçta kalecim 10 metre gidipte 1 saat top getirmesin...
    Ya öyle bi konuya deyindin ki harbi bıktım artık bu olaydan

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bencede paket transfer olmalı
    Bide kenara baktığımda kendimi görebiliyim
    Bize verilen paralar bişeye yarasın bencede altyapı okulu felan kurabileyim
    2-3 tane kamera felan olsada iyi olur aslında

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oynanabilir olsun başka bir şey istemiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Tek isteğim türkçe olması başka bir isteğim yok

ben yenilik istemiyorum sadece eskiden olduğu gibi sade ama medyanın daha çok etkin olduğu ve altyapının üzerinde çok durulması,başka ülkelerde çeşitli okullar yada koçlarımızın kendi başına çok genç 10-15 yaş arası oyuncuları getirdiği ve takımda kalıp kalmayacağını bizim belirleyebilmemiz uygun olur hem böylece 10 yaşındaki bir oyuncu 15-16 yaşında türk statüsüne geçmiş olur
    tabiki türkçe ve en önemlisi gözü yormayan bir tema olması şart

Sayfa 2 / 16 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri