Anladığım kadarıyla takımımıza yönlendirilen suçlamalar şike ve teşvik primi üzerine. Teşvik primi Eskişehirspor - Trabzonspor, şike ise Sivasspor - Fenerbahçe maçı ile alakalı. Sivasspor maçı ile ilgili ceza alacağımızı düşünmüyorum fakat Eskişehirspor maçındaki teşvik primi olayı ile ilgili başımız ağrıyabilir fakat süreç sonucunda ceza alacağımızı düşünmüyorum. Tek korkum ise Aziz Yıldırım'ın yakın çevresinden olan Ali Kıratlı'nın elinde para çantası ile resimlerinin çekildiğine dair dolanan söylenti. Fakat beklentim süreç objektif şekilde ilerlerse alnımızın akı ile aklanacağımızı düşünüyorum.

Ancak benim en çok sinirlendiğim nokta bu duruma düşmemize sevinen çok basın-yayın organı varmış. Devletin kanalı olan TRT - 3 veya TRT-Spor ismi altında yayın yapan kanalın Eskişehir - Fenerbahçe maçının süreç ile ilgisi olmamasına rağmen Fenerbahçe'nin şike yaptığı maç diye günde 5 ile 10 arasında o maçın özetinin gösterilmesi. Zaten dikkat edilirse maçın oynandığı güne bakanların bu konuya kafa yormamaları gerek. Çünkü tarih 9 Nisan. Yani maç tarihine bakılmadan yayın yapılması ise çok manasız.

Neyse konunun devamınına bakılırsa tutuklananlar arasında şike yaptığımız iddaa edilen Sivasspor - Fenerbahçe maçında Sivasspor'un kalesini koruyan Korcan Çelikay'da göz altına alınmış. Fenerbahçe'nin şike yaptığı iddaa ediliyor ve Korcan'da yediği gollerden ötürü gözaltına alındığını düşünüyorum. Arkadaş Korcan kariyerinde ne kurtarmışki. Korcan ligin en yetersiz kalecilerinden biri. Korcan'dan çok kaleye onu geçirenler incelenmeli. Hatta ona bile gerek yok. Takımın teknik sorumlusu lisansı bulunan bütün oyuncularına istediği maçta şans verebilir.

Birde bu süreç dalgalar halinde devam edecek ve uzun bir süre süreceğini düşünüyorum. Fakat önümüzde ki 5-10 gün içinde UEFA'ya bildirilmesi gereken bir liste var. Avrupa kupalarına katılacak takımlar hakkında. Umarım ki aleyhimize bir sonuç işlemez.

Takımımızın yurt içi ve yurt dışı prestij kaybettiği aşikar. Bundan dolayı aklanırsak manevi tazminat davaları açılması gerektiğini düşünüyorum. Hakkımızı sonuna kadar aramalıyız. Birde inşallah mali kayıplarımız umarım daha da artmaz.