Sayfa 19 / 447 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Anladığım kadarıyla takımımıza yönlendirilen suçlamalar şike ve teşvik primi üzerine. Teşvik primi Eskişehirspor - Trabzonspor, şike ise Sivasspor - Fenerbahçe maçı ile alakalı. Sivasspor maçı ile ilgili ceza alacağımızı düşünmüyorum fakat Eskişehirspor maçındaki teşvik primi olayı ile ilgili başımız ağrıyabilir fakat süreç sonucunda ceza alacağımızı düşünmüyorum. Tek korkum ise Aziz Yıldırım'ın yakın çevresinden olan Ali Kıratlı'nın elinde para çantası ile resimlerinin çekildiğine dair dolanan söylenti. Fakat beklentim süreç objektif şekilde ilerlerse alnımızın akı ile aklanacağımızı düşünüyorum.

Ancak benim en çok sinirlendiğim nokta bu duruma düşmemize sevinen çok basın-yayın organı varmış. Devletin kanalı olan TRT - 3 veya TRT-Spor ismi altında yayın yapan kanalın Eskişehir - Fenerbahçe maçının süreç ile ilgisi olmamasına rağmen Fenerbahçe'nin şike yaptığı maç diye günde 5 ile 10 arasında o maçın özetinin gösterilmesi. Zaten dikkat edilirse maçın oynandığı güne bakanların bu konuya kafa yormamaları gerek. Çünkü tarih 9 Nisan. Yani maç tarihine bakılmadan yayın yapılması ise çok manasız.

Neyse konunun devamınına bakılırsa tutuklananlar arasında şike yaptığımız iddaa edilen Sivasspor - Fenerbahçe maçında Sivasspor'un kalesini koruyan Korcan Çelikay'da göz altına alınmış. Fenerbahçe'nin şike yaptığı iddaa ediliyor ve Korcan'da yediği gollerden ötürü gözaltına alındığını düşünüyorum. Arkadaş Korcan kariyerinde ne kurtarmışki. Korcan ligin en yetersiz kalecilerinden biri. Korcan'dan çok kaleye onu geçirenler incelenmeli. Hatta ona bile gerek yok. Takımın teknik sorumlusu lisansı bulunan bütün oyuncularına istediği maçta şans verebilir.

Birde bu süreç dalgalar halinde devam edecek ve uzun bir süre süreceğini düşünüyorum. Fakat önümüzde ki 5-10 gün içinde UEFA'ya bildirilmesi gereken bir liste var. Avrupa kupalarına katılacak takımlar hakkında. Umarım ki aleyhimize bir sonuç işlemez.

Takımımızın yurt içi ve yurt dışı prestij kaybettiği aşikar. Bundan dolayı aklanırsak manevi tazminat davaları açılması gerektiğini düşünüyorum. Hakkımızı sonuna kadar aramalıyız. Birde inşallah mali kayıplarımız umarım daha da artmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

en kısa sürede bir karar verilmeli. ligin, avrupa kupalarının vs akıbetinin ne olacağına dair. aklandığımızda zaten gerekli davalar açılır. sezer öztürk, emenike bunlar futbolcu ve kampları var. bunlarda göz önünde bulundurulmalı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe'li arkadaşların okuması gerek bence.

Gün dostu, düşmanı görme günüdür. Yıllardır söylene söylene milletin beynine işlenen, kazınan 'Fenerbahçe medyası(!)'nı tanıma günüdür. Gün birlik olma, beraber olma, dik durma, güçlü durma günüdür. İtham edilen suçlamalara karşı durma günüdür.

http://tamchee.blogspot.com/2011/07/...d-of-july.html

http://sporingen.blogspot.com/2011/0...ise-yarar.html

http://atleticobonito.blogspot.com/2...sa-ckamaz.html
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Fenerbahçe'li arkadaşların okuması gerek bence.

Gün dostu, düşmanı görme günüdür. Yıllardır söylene söylene milletin beynine işlenen, kazınan 'Fenerbahçe medyası(!)'nı tanıma günüdür. Gün birlik olma, beraber olma, dik durma, güçlü durma günüdür. İtham edilen suçlamalara karşı durma günüdür.

http://tamchee.blogspot.com/2011/07/...d-of-july.html

http://sporingen.blogspot.com/2011/0...ise-yarar.html

http://atleticobonito.blogspot.com/2...sa-ckamaz.html
    katılıyorum +1

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe'li bazı arkadaşların da kafalarını kumdan çıkarıp netten biraz araştırma yapmasını öneririm. Tabiki bir bilgi kirliliği de söz konu olabilir ancak bahsi geçen delillerin video kayıtları ve telefon görüşmeleri olduğu söyleniyor.Bu ülkenin emniyet güçleri çalıştıkça suçlu kesimler her zaman "bu bi komplo teorisidir,uydurmadır" diyor ancak aynı kesim ABD kökkenli CIA bir operasyon yapıp suçluları ortaya çıkardığında "vay anasını,adamlar ne biçim çalışıyorlar" diyor Bu kadar komik olmaya gerek yok. Bu işi soruşturan organ Galatasaray.org yöneticileri ya da TFF disiplin kurulu değil, koskoca Türkiye Cumhuriyeti yargı organlarıdır. Daha anayasadaki temel hak ve hürriyetlerinden bile haberdar olmayan ,sadece futbol maçı izleyip bu olayları da futboldaki rekabetten kaynaklı olaylara dayandıracak kadar sığ düşünerek yorumlar yazanlar var. kimisi demiş Türk futbolu biter. kimisi demiş 30 yıl geriye gideriz. kimisi demiş Aziz Başkan hesap sorar Yahu siz olayda hala taraf arıyorsunuz! Türkiye Cumhuriyeti yargı organları devlet bünyesinde yapılan ve devletin yapısına ters düşen olaylar hakkında teknik takip yaparak delliller toplamış ve yasaya dayandırarak bazı VATANDAŞLARI gözaltına almış. Olay Aziz Yıldırım ya da Mecnun değil! Yasa çıkarmış koskoca meclis! yargı organlarının görevi de bunu uygulamak ve uymayanları cezalandırmak. Bugün hangi kulüp ya da kişi olursa olsun Türk futbolunun içerisine saha dışı etkenleri sokuyorsa en ağır şekilde cezalandırılsın. A kulübü ya da B kulübü olması sorun değil . Hala çıkmışsınız "Eskiler ne olacak,onlar da soruşturulsun" diyorsunuz. Yasal düzenleme yapıldıktan sonra belki onlar da soruşturulur fakat sonuçta elde deliller olmayabilir. Fakat bugün yaşanan olaylar yasanın çıkmasından sonra meydana geldiği için kanıtlar falan hep ellerindedir adamların. Sonuçta eğer suçsuzlarsa aklanıp çıkarlar.Ben şahsım adına bu olaylardan aklanarak çıkan her kişi ya da kulübün lehine konuşurum. Yani aklanıp çıktından sonra çıkıpta " Şikeyi yaptılar ama yargı ceza kesemedi" demem.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türkiyedeki yargı organlarının tarafsız falan olması sadece kanunu uygulaması falan tabi evet bunlar güzel hayaller , Fenerbahçeye taraf var mı bence yok , araştırılsın mı dibine kadar araştırılsın...bunlar ayrı şeyler tabi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yahu heryerde yazıp duruyorum gerçi ama bir kez daha yazayım. bir yara kanarken pansumanı yaparsın kanama dursun diye. Adamlar Türk futbolu içerisindeki yarayı görüp YASA çıkarıyorlar bunun sonu gelsin yoksa çok ağır cezalar keseriz diye fakat ne hikmetse bazıları hala bu işlerin eskisi gibi yürüyeceğini düşünerek eskiden normal olarak karşılanan ve üzeri örtbas edilen süreci yaşamaya ve yaşatmaya devam etmeye çalışıyor ya da çalıştığı düşünülerek gözaltına alınıyor. Yani bu işin eskilerle alakası yok. GS-BJK ya da diğer ekiplerin mazisinde bu tür olaylar yok mu ? VAR! İtalyada bu işin ceremesini Juventus ve Fiorentina çekerken,Türkiye'de herkes hala bu işlerle uğraşıyordu.Birgün bizde de bu tür operasyonlar yapılsa da artık türk futbolu temizlense demiyormuyduk ? Bu operasyonun içerisinde A kişisi ya da B kişisi, X ya da Y kulübü olması değil mesele. Mesele Yargının bu işin üzerine gitmesiydi ve sonunda da oldu, iyiki de oldu. İnşallah haklı ile haksız ayrılır ve tüm suçlular ortaya çıkar da bundan sonra lig bittiğinde ya da herhangi bir maçta bariz hatalı goller olduğunda "Acaba ?" sorusu aklımıza gelmez. Şimdi tüm bu yaşananlardan sonra bir babayiğit çıksın da cesaret etsin bakalım şike ya da teşvik primi falan vermeye ya da almaya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

birşey demedim zaten sadece yargı sistemimizi çok adaletli duruma gelmiş gibi gösterdiğiniz için şaşırdım , onun dışında zaten önceden de diyorduk yargılasınlar varsa birşey çıksın he eskiler diyip diyip ağlamaya gerek yok ,eskiler diyenleri de üzen olay Fenerbahçe ceza alsa da almasa da zaten şikeci diyenler daha çok konuşmaya başlayacak , Aziz Yıldırım örtbas etti denilecek yapılanlaar kendi takımlarının yaptıkları unutulacak , yine Fenerbahçe şöyle böyle olucak veya bu bir milat olacaksa Fenerbahçe suçluysa da aynı şekilde günah keçisi Fenerbahçe olmuş olacak eğer bu tür olaylar varsa Fenerbahçe kulübü bu olayları yaşatanlar yüzünden , diğer takımlardan ayrı tutulup karalanmaya devam edicek.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ne Aziz Yıldırım'ın ne de Türkiye liglerinde herhangi bir başkanın yargıya parası yetmez. Yargının vereceği karar doğru olacaktır. Ben şahsım adına Türkiye cumhuriyeti yargı organlarına güveniyorum. Eğer bu kişilerin ya da kulüplerin bir suçu yoktur kararı çıkarsa, yoktur. bu kadar basit. Ayrıca ben Fenerbahçe taraftarı yerinde olsam eskilere ya da rakip taraftarların yorumlarına kızacağıma bu olayların içerisine Fenerbahçe spor kulübünü sokan Aziz yıldırım,İlhan Ekşioğlu ve Şekip Monsturoğlu gibi isimlere kızarım. Sonuçta bu iş sadece Süper ligle alakalı değil. Olsaydı Giresunspor'un ne işi olur soruşturma kapsamında. İllaki hatalı birşeyler yapılmışki teknik takibe Fenerbahçe kulübü de takılmış . 2 gün sonra Galatasaray'dan herhangi bir isim bu soruşturmaya dahil edilse ve suçlu bulunsa ben kesinlikle yargının kararı dogrudur derim. Sonuçta bu insanlar çocuk oyuncağıyla uğraşmıyorlar. Ellerinde yasalarla,yönetmeliklerle gözaltı ve yasal işlem başlatıyorlar.

" yargı sistemimizi çok adaletli duruma gelmiş gibi gösterdiğiniz için şaşırdım " yorumunu da şiddetle kınıyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ne Aziz Yıldırım'ın ne de Türkiye liglerinde herhangi bir başkanın yargıya parası yetmez. Yargının vereceği karar doğru olacaktır. Ben şahsım adına Türkiye cumhuriyeti yargı organlarına güveniyorum. Eğer bu kişilerin ya da kulüplerin bir suçu yoktur kararı çıkarsa, yoktur. bu kadar basit. Ayrıca ben Fenerbahçe taraftarı yerinde olsam eskilere ya da rakip taraftarların yorumlarına kızacağıma bu olayların içerisine Fenerbahçe spor kulübünü sokan Aziz yıldırım,İlhan Ekşioğlu ve Şekip Monsturoğlu gibi isimlere kızarım. Sonuçta bu iş sadece Süper ligle alakalı değil. Olsaydı Giresunspor'un ne işi olur soruşturma kapsamında. İllaki hatalı birşeyler yapılmışki teknik takibe Fenerbahçe kulübü de takılmış . 2 gün sonra Galatasaray'dan herhangi bir isim bu soruşturmaya dahil edilse ve suçlu bulunsa ben kesinlikle yargının kararı dogrudur derim. Sonuçta bu insanlar çocuk oyuncağıyla uğraşmıyorlar. Ellerinde yasalarla,yönetmeliklerle gözaltı ve yasal işlem başlatıyorlar.

" yargı sistemimizi çok adaletli duruma gelmiş gibi gösterdiğiniz için şaşırdım " yorumunu da şiddetle kınıyorum.
    Şiddetle kınadığınız yorumla ben de aynı fikirdeyim. Nedenlerini açıklayamam forum kuralları gereği. Sadece yaklaşık 3 yıldır mahkemeye bile çıkmadan, haklarında sadece iddia olduğu için hapiste yatan yazarlar var yazayım. Pardon filminden bir alıntıyla bitirelim 'Demek ki adalet dediğiniz şey o kadar da adil değilmiş'.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Peki siz kınayın , madem ki herkes kabul ediyor her takım bulaşmıştır "zamanında" , hepsinin kirli işleri vardır , 2011 senesine gelmişiz kanun anca çıkıyor , yargı'nın yeni aklına geliyorsa bu olaylar evet güvenmemiz lazım.bu olaylar olmadan önce de söyledim mesajlarıma bakıp çok rahat bulunabilir varsa şike vb. herkes araştırılsın ta o zaman söyledim , suçlu suçsuz herkes çıksın "hakedilen" cezalar verilsin , "gerçek" ortaya çıksın.Sizi bilmiyorum ama bugün yargıya güvenen milyonlarca kişi yarın Fenerbahçe suçsuz çıkarsa burda birbirinizle tartışmaya başlarsınız.

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ayrıca ben Fenerbahçe taraftarı yerinde olsam eskilere ya da rakip taraftarların yorumlarına kızacağıma bu olayların içerisine Fenerbahçe spor kulübünü sokan Aziz yıldırım,İlhan Ekşioğlu ve Şekip Monsturoğlu gibi isimlere kızarım.
    Niye kızalım? Daha ne belli ortada? Bizim bilmediğimiz birşey mi biliyorsunuz yoksa? Hayır bu kişiler şikeden dolayı suçlu hükmünü giydiler de bizim mi haberimiz yok? Şikeci damgasını yiyelim de ondan sonra kızarız siz merak etmeyin.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben de onu kasdediyorum zaten.eğer suçlu bulunurlarsa da "bu bir karalama kampanyasıdır" falan yazmaya gerek yok. kızmanız gereken kişiler onlar. biz değil mevcut durumda suçlu ya da hükümlü yok. sadece şüpheli var. o yüzden beklemek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buradaki herkesin fikrini değiştirme,biz yapmışızdır dedirtmeye çalışıyor bazıları 2 gündür 50'ye yakın mesajla.Bu iş sonlanana kadar iyi durumda değiliz zaten kimseyi de sonucu görmeden kestirip atamayız.Amaç ne anlamadım ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben yaşanılan bu sürecin sonunda eğer Aziz Yıldırım ve diğer yöneticiler suçlu bulunurlarsa bunun sebebinin "Başarı için her yol mübahtır "mantığıyla hareket edilmesdir diye düşünüyorum. Özellikle Fenerbahçe'nin son yıllarda son maçta kaybettiği şampiyonlukların ardından yine sona yaklaştığında herkesin aklındaki soru yönetimin de beynini kemirmeye başlamıştır: "Acaba yine mi?" Eğer ortada işlenmiş bir suç çıkarsa İşte bu soru bence yönetimi bu yola sürüklemiş olabilir...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

% 90 düşücez oyuncular gidicek kalanlar kalıcak kongre olucak kayıp 100 - 150 m.$ görünen bunlar.

Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde hazırlıklar başladı

Konuşmaların ardından Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarının ikinci bölümünün ilk antrenmanını, akşam saatlerinde Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde gerçekleştirtirdi.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 19.00’da başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız, top kapma ve pas çalışmasının ardından yine 2 grup halinde pas organizasyonları çalıştılar. Oyuncularımız dar alanda yapılan çift kale maçın ardından antrenmanı soğutma çalışması ile tamamladılar.

Kalecilerimizden Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı yaptıkları çalışmaların ardından çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

Oyuncularımızdan Selçuk Şahin, Issiar Dia ve Daniel Güiza yardımcı antrenör İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay ve kondisyoner Alper Aşçı eşliğinde kendilerine hazırlanan özel program kapsamında takımdan ayrı çalıştılar.

Antrenmana Emmanuel Emenike, Sezer Öztürk, işleri nedeniyle izin alan Semih Şentürk ve Recep Niyaz ile annesi rahatsızlanan Caner Erkin, eniştesi rahatsızlanan Mehmet Topuz ve Copa America’da görev alan Andre Santos ile Diego Lugano katılmadı.

Öte yandan izinlerini yarıda bırakıp sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçen Milli oyuncularımızdan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Volkan Demirel ile Mamadou Niang’ın daha sonra antrenmanlara katılacağı bildirildi.

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarını Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Antrenmanlar saat 10.00 ve 18.00’de başlayacak.

Takımda hava iyi gözüküyor.En azından bu güzel görüntüler biraz olsun rahatlatıyor bu zor günlerde.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

antrenman çok neşeli geçmiş.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

senad ok vodofone çekmiyo demiş twitterde hiç güleceğim yoktu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

güiza gider ayak bir iki adamı sakatlamasa bari.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hava baya serin sanırım orada.Uzun kollu giyinenler var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Hava baya serin sanırım orada.Uzun kollu giyinenler var.
    topuk yaylası dendiğine göre soğuktur herhalde
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Biricik aşkımız FENERBAHÇE'm için... Herhalde halet-i ruhiyemizi en iyi anlatacak şarkı:

Sarı sıcak yazlar uzak
    Dost uzanan eller uzak
    Karanlıklar kurmuş tuzak
    Benim sonum dünden belli

Haramiler sarmış yolumu
    Güvercinler muhbir uçar
    Telden tele fermanım gider
    Benim sonum dünden belli

Gözlerim dolar kan sanırım
    Betonlar boğar nefessiz kalırım
    Şahidim yoktur, perdeler örtük
    İnanamazsın, ağlarsın

Geceler mi sen, ben mi yorgunum
    Mermiler mi sen, ben mi yangınım
    Düşlerim tutsak, yüreğim sürgün
    İçimde bir çocuk tedirgin

Suskunum, vurgunum, tedirginim ben
    Haylanmaz, uslanmaz, tedirgin

Dağlarda kar yollar uzak
    Yar belinden kollar uzak
    Hasımlarım kurmuş tuzak
    Benim sonum dünden belli

Müfrezeler sarmış yolumu
    Menekşeler solgun açar oy
    Dilden dile fermanım gider
    Benim sonum dünden belli

Gözlerim dolar kan sanırım
    Betonlar boğar nefessiz ağlarım
    Şahidim yoktur, perdeler örtük
    İnanamazsın, ağlarsın

-------------------------------

Ve işte o şarkı:

http://www.youtube.com/watch?v=8ad3L5jjp9U
    Last edited by yaman76hakanFB : 06.Temmuz.2011 at 11:29

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Başbakanı Fenerbahçe'li bilirdik. Meğer Fenerbahçe'li değilmiş, kongre üyesiymiş sadece. Bu baskıdan da kurtulduk çok şükür.

http://www.maraton.com.tr/Basbakanda...ma_143865.html

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Başbakanı Fenerbahçe'li bilirdik. Meğer Fenerbahçe'li değilmiş, kongre üyesiymiş sadece. Bu baskıdan da kurtulduk çok şükür.

http://www.maraton.com.tr/Basbakanda...ma_143865.html
    Yine medyanın çarpıtması Osman. Yani medyanın gazına gelmemek lazım.
    Bence şunu demiştir: " Fenerbahçe taraftarı değilim sadece; kongre üyesiyim." Ama şu şekilde algılanmıştır: "Fenerbahçe taraftarı değilim; sadece kongre üyesiyim." Şu şekilde ifade edebilirdi: "Fenerbahçe taraftarı değilim sadece, -aynı zamanda- kongre üyesiyim."
    Haaa... Fenerbahçe'liliğinden ne hayır gördük dersen, tamam derim. Ama medya acaip bulandırıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Saraylar, saltanatlar çöker,
    Kan susar birgün,
    Zulüm biter.
    Menekşeler de açar üstümüzde,
    Leylaklar da güler.
    Bugünlerden geriye
    Bir yarına gidenler kalır,
    Bir de yarınlar adına direnenler...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Güiza'nın antreman maçlarında orta saha oynatılıyormuş. Aykut Hoca aradığı orta sahayı buldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

orda oynarsa en azından çok gol kaçırmaz

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Etrafta şikeyle ilgili bir çok espiri dönüyor. Ama şu benim cok komiğime gitti paylaşayım dedim

" Alex de Souza'dan şike iddiaları sonrası ilk açıklama: "Benim heykel işi yattı mı şimdi?"

kaynak: Zaytung

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maalesef Türkiye Yargısı'nın bağımsız olması ve Koskoca Yargı araştırıyor lafı sadece çok güzel bir hayaldir. Ötesi olmaz...

Sayfa 19 / 447 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri