Originally Posted by
nannar
Ne Aziz Yıldırım'ın ne de Türkiye liglerinde herhangi bir başkanın yargıya parası yetmez. Yargının vereceği karar doğru olacaktır. Ben şahsım adına Türkiye cumhuriyeti yargı organlarına güveniyorum. Eğer bu kişilerin ya da kulüplerin bir suçu yoktur kararı çıkarsa, yoktur. bu kadar basit. Ayrıca ben Fenerbahçe taraftarı yerinde olsam eskilere ya da rakip taraftarların yorumlarına kızacağıma bu olayların içerisine Fenerbahçe spor kulübünü sokan Aziz yıldırım,İlhan Ekşioğlu ve Şekip Monsturoğlu gibi isimlere kızarım. Sonuçta bu iş sadece Süper ligle alakalı değil. Olsaydı Giresunspor'un ne işi olur soruşturma kapsamında. İllaki hatalı birşeyler yapılmışki teknik takibe Fenerbahçe kulübü de takılmış . 2 gün sonra Galatasaray'dan herhangi bir isim bu soruşturmaya dahil edilse ve suçlu bulunsa ben kesinlikle yargının kararı dogrudur derim. Sonuçta bu insanlar çocuk oyuncağıyla uğraşmıyorlar. Ellerinde yasalarla,yönetmeliklerle gözaltı ve yasal işlem başlatıyorlar.
" yargı sistemimizi çok adaletli duruma gelmiş gibi gösterdiğiniz için şaşırdım " yorumunu da şiddetle kınıyorum.
Şiddetle kınadığınız yorumla ben de aynı fikirdeyim. Nedenlerini açıklayamam forum kuralları gereği. Sadece yaklaşık 3 yıldır mahkemeye bile çıkmadan, haklarında sadece iddia olduğu için hapiste yatan yazarlar var yazayım. Pardon filminden bir alıntıyla bitirelim 'Demek ki adalet dediğiniz şey o kadar da adil değilmiş'.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...