Hazırlık maçları sıkmasın canın hocam takım uyumu sağlandıkça sonuçlar güzelleşecektir.Başarılar
İnşallah, zaten takım yıllardır beraber oynuyor.Uyumsuzluk diye birşey olamaz

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
Yalnız Athletic Bilbao Bask takımıdır ve sadece Basklı oyuncular oynar.
Fransa'nın İspanya sınırındaki Bask bölgesinden 1 yabancı aldılar sadece tüm sezonları boyunca.

Venezuella'lı Fernando Amorebieta da Venezuella doğumlu İspanyol asıllı Basklıymış
Yabancılar o yüzden bu takım ile pek oynamazlar FM'da.

Bu arada transferin Javier Garrido da Basklıymış. Bilmiyordum ben.
Bunları biliyorum ve bu yüzden bu takımla oynuyorum Amorebieta 2008'de İspanyol'du, demek Venezuella milli takımını seçmiş.O sürpriz oldu

Arama ekranının daimi filtresi "Nationality -> Basque" Mecburiyet olmasa J.Garrido'ya kalmazdım ama işte

Quote Originally Posted by Ketchaup View Post
fm 2011'de fransız ve anglolalı iki oyuncu vardı. basque vatandaşlığı olduğundan takımda oynayabiliyorlardı. regenlerden de çıkar mı o tarz oyuncu diye çok bekledim 2017ye kadar çıkmamıştı. fakat alt yapıdan her sene banko iki 170+ pa'lı oyuncu geliyordu bana. inş bu kariyerinde sana da aynısı olur

ayrıca demodan sonra devam edeceksen mikel san jose ve javi martinez'in değerinini bil, bol şans
J.Martinez ve M.Susaeta transfer dönemi boyunca teklif yağdı ama elimde tuttum, sağolsunlar onlar da gitcem diye tutturmadı; işte takım ruhu dedim J.Martinez 2008'de wonderkid idi zaten...

San Jose de şu ana kadar iyi performans gösterdi, penaltıları da ona attırıyorum DC olmasına rağmen...

Aslında as kadromuz sağlam, defans ortasaha.Sadece ofansta tıkanıyoruz bazen oyunun kaderini değiştirebilecek oyuncu profili pek yok 2008'de Yeste vardı, şimdi Olimpiakos'da Yaşı da ilerlemiş...

Quote Originally Posted by brknesta View Post
zenci alsana bi nolcak
Yönetim son anda engelliyo, denedim 2008'de

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
Eğer sıkılmazsan zevkli bir kariyer olacağa benziyor. Başarılar.
Teşekkürler, beni oyundan tek sıkan şey başarısılık oluyor; başarılı olursan problem olmaz

UEFA Avrupa Ligi 4.Tur Maçı

Rakibimiz güçsüzdü, deplasmanda bir sürprizle karşılaşmadan atlattık maçı çok şükür.Rahat bir maç oldu, baştan sona biz oynadık onlar seyretti

UEFA Avrupa Ligi 4.Tur Rövanş Maçı

Deplasmandaki sonuçtan sonra daha büyük bir fark beklerdim, nitekim pozisyon da bulduk bayağı ama farka gidemedik; sağolsun kanatlarımız gol kaçırma rekoru kırdılar

UEFA Avrupa Ligi B Grubu

2. olarak çıkarız diye düşünüyorum...

La Liga 1.Hafta

Ligin ilk haftası şansımıza kolay bir rakip geldi, çok rahat da kazanmayı bildik.10 kişi kaldıktan sonra bile oyunun kontrolünü kaybetmemek güzeldi bizim adımıza.Toquero şov vardı maçta

La Liga 2.Hafta

Zaten maça bir puan için çıkmıştık, nitekim istediğimizi aldık.Oyunda ortada geçti, kim kazansa haksızlık olurdu açıkcası; sonuçtan mutluyuz...

YILDIZIMIZ

Gaizka Toquero

Şu 4 maçlık periyotta şüphesiz yıldızımızdı, şüphelerimiz haksız çıkardı ve müthiş bir performans sergiledi.Adam golü kokluyor resmen

Fikstürümüz

(E)Sion - UEFA Avrupa Ligi B Grubu 1.Maç
(E)Betis - La Liga 3.Hafta
(D)Malaga - La Liga 4.Hafta
(E)Villarreal - La Liga 5.Hafta

Amaç; Sion'u yenmek.Lig'de de en az 5 puan.Önceki görev tamamlanmıştı bakalım bunu başarabilecek miyiz...