Hazırlık maçları sıkmasın canın hocam takım uyumu sağlandıkça sonuçlar güzelleşecektir.Başarılar
İnşallah, zaten takım yıllardır beraber oynuyor.Uyumsuzluk diye birşey olamaz 

Originally Posted by
ABOOO
Yalnız Athletic Bilbao Bask takımıdır ve sadece Basklı oyuncular oynar.
Fransa'nın İspanya sınırındaki Bask bölgesinden 1 yabancı aldılar sadece tüm sezonları boyunca.
Venezuella'lı Fernando Amorebieta da Venezuella doğumlu İspanyol asıllı Basklıymış

Yabancılar o yüzden bu takım ile pek oynamazlar FM'da.
Bu arada transferin Javier Garrido da Basklıymış. Bilmiyordum ben.
Bunları biliyorum ve bu yüzden bu takımla oynuyorum
Amorebieta 2008'de İspanyol'du, demek Venezuella milli takımını seçmiş.O sürpriz oldu 
Arama ekranının daimi filtresi "Nationality -> Basque"
Mecburiyet olmasa J.Garrido'ya kalmazdım ama işte 
J.Martinez ve M.Susaeta transfer dönemi boyunca teklif yağdı ama elimde tuttum, sağolsunlar onlar da gitcem diye tutturmadı; işte takım ruhu dedim
J.Martinez 2008'de wonderkid idi zaten...
San Jose de şu ana kadar iyi performans gösterdi, penaltıları da ona attırıyorum DC olmasına rağmen...
Aslında as kadromuz sağlam, defans ortasaha.Sadece ofansta tıkanıyoruz bazen oyunun kaderini değiştirebilecek oyuncu profili pek yok
2008'de Yeste vardı, şimdi Olimpiakos'da
Yaşı da ilerlemiş...

Originally Posted by
brknesta

zenci alsana bi nolcak

Yönetim son anda engelliyo, denedim 2008'de 

Originally Posted by
Zekirdek
Eğer sıkılmazsan zevkli bir kariyer olacağa benziyor. Başarılar.
Teşekkürler, beni oyundan tek sıkan şey başarısılık oluyor; başarılı olursan problem olmaz 
UEFA Avrupa Ligi 4.Tur Maçı
Rakibimiz güçsüzdü, deplasmanda bir sürprizle karşılaşmadan atlattık maçı çok şükür.Rahat bir maç oldu, baştan sona biz oynadık onlar seyretti
UEFA Avrupa Ligi 4.Tur Rövanş Maçı
Deplasmandaki sonuçtan sonra daha büyük bir fark beklerdim, nitekim pozisyon da bulduk bayağı ama farka gidemedik; sağolsun kanatlarımız gol kaçırma rekoru kırdılar
UEFA Avrupa Ligi B Grubu
2. olarak çıkarız diye düşünüyorum...
La Liga 1.Hafta
Ligin ilk haftası şansımıza kolay bir rakip geldi, çok rahat da kazanmayı bildik.10 kişi kaldıktan sonra bile oyunun kontrolünü kaybetmemek güzeldi bizim adımıza.Toquero şov vardı maçta
La Liga 2.Hafta
Zaten maça bir puan için çıkmıştık, nitekim istediğimizi aldık.Oyunda ortada geçti, kim kazansa haksızlık olurdu açıkcası; sonuçtan mutluyuz...
YILDIZIMIZ
Gaizka Toquero
Şu 4 maçlık periyotta şüphesiz yıldızımızdı, şüphelerimiz haksız çıkardı ve müthiş bir performans sergiledi.Adam golü kokluyor resmen
Fikstürümüz
(E)Sion - UEFA Avrupa Ligi B Grubu 1.Maç
(E)Betis - La Liga 3.Hafta
(D)Malaga - La Liga 4.Hafta
(E)Villarreal - La Liga 5.Hafta
Amaç; Sion'u yenmek.Lig'de de en az 5 puan.Önceki görev tamamlanmıştı bakalım bunu başarabilecek miyiz...