-
16.Aralık.2011, 08:07
turksportal'ın dikkatine
cm01-02 den beri cm ve fm oyun serilerini takip eden bir kullanıcı olarak birçok insan gibi bende oyunun türkçe olmayışından dolayı rahatsızım. Daha önceleri birkaç kullanıcı da sitem etmiş bu konuda türksportal'a fakat konu ile ilgili tatmin edici hiç bir açıklama görmedim. Her sene oyunun türkçe çıkacağıyla ilgili dedikodular yayılıyor ve sağolsun turksportal da bizi bu dedikodular karşısında ümitlendiriyor... Yahu arkadaş artık yeter! ben her sene orjinal oyun alıyorum ve türkçe olmadığı için çok zorlanıyorum bir amerikalının oyun için verdiği para da bizimkisi patlican arkadaş... Turksportal madem ki kendini resmi bir site olarak lanse ediyor bu konuyu artık birşeyler yapması lazım önceden hiç değilse yama yapılıyordu korsan olarak biraz faydası oluyodu şimdi oda yok neymiş turksportal resmi bir siteymiş izinsiz resmi olmayan birşey yayınlanamazmış o zaman resmi olarak yayınlat kardeşim... bu geceden sonra benim için turksportal da fm de bitmiştir kasım 6 dan bu yana baya bi dolmuştum zaten artık yetti... Turksportalda bence artık kendini resmi site triplerine sokmasın ...
Mesaj Yetkileri