Sayfa 4 / 14 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 408 sonuç

Konu: Türkçe FM Genel Tartışma [Lütfen Başka Konu Açmayınız]

Böylesine karışık, düzen gerektiren ve çeviri sırasında terimsel sıkıntıların olacağı bir işte "hadi parçaları koyun isteyen alsın" şeklinde çevrilmez, çevrilemez. Eğer işin sonunda ortaya çıkacak olan şeyden memnun olunması ve emeğin kesinlikle boşa gitmemesini istiyorsanız; düzen ve gerçek bir takım şart.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by knowthyself View Post
    Böylesine karışık, düzen gerektiren ve çeviri sırasında terimsel sıkıntıların olacağı bir işte "hadi parçaları koyun isteyen alsın" şeklinde çevrilmez, çevrilemez. Eğer işin sonunda ortaya çıkacak olan şeyden memnun olunması ve emeğin kesinlikle boşa gitmemesini istiyorsanız; düzen ve gerçek bir takım şart.
    Sana tamamen katılıyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by knowthyself View Post
    daha çevirinin ne oldugu belirsiz ne düzeni hocam 2005 yılında gayri resmi yapılan turksportal çevirilirine başlanmadan önce ekibi yazarlardı,bilgilendirirlerdi bizleri şimdi resmi çeviri yapıyolar yapan kim,yüzde kaçta onu bile bilmiyoruz ) ne ekibinden bahsediyoruz biz,belki içlerinden olağan üstü biri çıkarda hepsini çevirir

Şuana kadar çevirilen kısmın yama olarak sunulmayacak olması gerçekten kötü benim tek sıkıntım team meeting ve player conversation yarım yamalak ingilizcem ile oyuncuları çok zor anlıyorum sözlük ile oyun oynuyorum ama birçok yeni kelime öğrendim ...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

http://dergi.turksportal.net/eylul2011/ bu sayıda Türkçeleştirme çalımaları başlığında son paragrafta türkçeleştirme çalışması yapacaklarının sözü veriliyo...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sanırım benim çocuklarım da fm 20.. hayal değil başlıklı bir forum konusuna ben gibi yorum yapıyor olacaklar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu konu uplandıkça ve ana sayfada gördükçe gülesim geliyor nedense

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

ben hiç değilse bi yama bekliyorum ki burdada yamanın sözünü veriyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daha sonra değişen durumlarla beraber bir yama çıkaramayacağımız da söyleniyor ama.

Bu konudan bizim rahatsızlığımız yok öyle olsa konuyu çoktan kaldırır, bununla alakalı her şeyi yok ederdik forumdan ama biz ne dediğimizi biliyoruz ve şartların ne olduğunu biliyoruz, o nedenle duruyor konular.

Bence kaldırın bu saatten sonra durmasının bir manası yok. 2013'e yapılıy inşallah.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Daha sonra değişen durumlarla beraber bir yama çıkaramayacağımız da söyleniyor ama.

Bu konudan bizim rahatsızlığımız yok öyle olsa konuyu çoktan kaldırır, bununla alakalı her şeyi yok ederdik forumdan ama biz ne dediğimizi biliyoruz ve şartların ne olduğunu biliyoruz, o nedenle duruyor konular.
    sevgili sekopej,
    konudan bir çok arkadaşın(bende dahil) mesajları silindi ancak bilgin olsun,konu duruyorda beğenilmeyen mesajlar siliniyor.

bence de konunun durmasının bi manası yok,ha google dan hit getiriyor diyorsan o başka

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by leave_992 View Post
    sevgili sekopej,
    konudan bir çok arkadaşın(bende dahil) mesajları silindi ancak bilgin olsun,konu duruyorda beğenilmeyen mesajlar siliniyor.

bence de konunun durmasının bi manası yok,ha google dan hit getiriyor diyorsan o başka
    Öyle bir beklentimiz yok, öyle bir beklentimiz olsa, üye alımını durdurmazdık.

Silinen mesajlar sınırı aşan mesajlar. Biz sizi bilgilendiriyoruz ve dediklerimizi inkar da etmiyoruz. Buna karşılık gelip burada dalga geçer tarzda mesajlar atarsanız, kusura bakmayın o mesajla silinir. Yoksa derdini saygı çerçevesi içinde anlatanların mesajları duruyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Öyle bir beklentimiz yok, öyle bir beklentimiz olsa, üye alımını durdurmazdık.

Silinen mesajlar sınırı aşan mesajlar. Biz sizi bilgilendiriyoruz ve dediklerimizi inkar da etmiyoruz. Buna karşılık gelip burada dalga geçer tarzda mesajlar atarsanız, kusura bakmayın o mesajla silinir. Yoksa derdini saygı çerçevesi içinde anlatanların mesajları duruyor.
    teşekkürler cevabın için.

Ancak dalga geçmedim. Bir sitede yapıldığından bahsedilmişti ondan alıntı yaparak o sitenin yapması imkansız yaparsa ancak Turksportal yapar dedim hepsi buydu

Neyse FM 2013 türkçe den gerçekten çok umutluyum,bu sefer olacak!
    Last edited by DisCo : 11.Aralık.2011 at 21:35

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dalga geçtin diye demedim genel olarak silinen mesajlarda bu unsurlar var, senin de mesajını gördüm, bizi değil başka sitede yapılan çalışmayı eleştirmişsin ama bunu da bizim site ile alakası olmadığı için sildik.

FM Sahiplerinin yaptığı şey çıkarcılıktan başka birşey değil bu oyunun ta fm 2010 dan daha önce türkçe çıkması gerekliydi sen yap oyununu bakalım türkçe inanın orjinal alımlarından %30-%40 artış olmazsa ben birşey bilmiyorum destek olalım dedik fm 2010 orjinal aldım fm 2011 beğenmediğim için almadım 2012 türkçe çıksa gidip sırada bekleyip ilk alan ben olucaktım onuda almadım adamlar resmen sen al biz düşünürüz diyorlar diğer ülkelerede koy bu şartıda görelim saçma sapan diller varken türkçenin olmaması binlerce fm tutkununa bu yaptıkları ayıptır...

Ülkemizde pes 2012 ve crysis örneklerini hiç göz önüne almıyorlar sanırım hatta mount blade warbandıda örnek gösterebiliriz bu oyunlar türkçe çıkıyor ve çok rahatta Türkiyede satış yapıp iyi kar elde ediyorlar fm ingilizce çıktığı sürece millet korsan oynamaya devam edicektir kendileri bilirler

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by advaldo View Post
    FM Sahiplerinin yaptığı şey çıkarcılıktan başka birşey değil bu oyunun ta fm 2010 dan daha önce türkçe çıkması gerekliydi sen yap oyununu bakalım türkçe inanın orjinal alımlarından %30-%40 artış olmazsa ben birşey bilmiyorum destek olalım dedik fm 2010 orjinal aldım fm 2011 beğenmediğim için almadım 2012 türkçe çıksa gidip sırada bekleyip ilk alan ben olucaktım onuda almadım adamlar resmen sen al biz düşünürüz diyorlar diğer ülkelerede koy bu şartıda görelim saçma sapan diller varken türkçenin olmaması binlerce fm tutkununa bu yaptıkları ayıptır...

Ülkemizde pes 2012 ve crysis örneklerini hiç göz önüne almıyorlar sanırım hatta mount blade warbandıda örnek gösterebiliriz bu oyunlar türkçe çıkıyor ve çok rahatta Türkiyede satış yapıp iyi kar elde ediyorlar fm ingilizce çıktığı sürece millet korsan oynamaya devam edicektir kendileri bilirler
    Dediklerine katılıyorum ama şu var.Crysis ve Mount and Blade'in yapımcıları Türk Onlar sayesinde oyun Türkçe.PES'in ise Türkçe olması çok hoş bir şey.Her ne kadar çevrilen kelime sayısı az bile olsa böyle bir şeyi düşünüp bizlere sunması çok güzel.

FM ise çok ilginç bir olay.Normalde müşteriyi memnun etmeye çalışırsın.Ama bu adamlar önce biz memnun olalım sonra sizi de memnun ederiz diyorlar.Müşteriden çok kendi hoşnutluklarını göz önüne alıyorlar.Herkes müşteriyi mutlu etmeye çalışırken bunlar biz mutlu olalım sonra sizi mutlu ederiz mantığında olduktan sonra Türkçe'nin çıkması çok zor bir ihtimal.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Adamlar sallamıyorlar işte yahu anlasanıza.

Biz diyoruz ki Türkçe çıkarın alalım. Adamlar diyor ki zaten ne kadar satıyor ki Türkçe çıksa ne kadar satacağız?

Türkçe çıkarmazsanız almayız bak oyunu orijinal diyoruz.

Almazsanız almayın, sanki çok alıyormuşsunuz gibi diyorlar.

Bir fasid daire içinde dönüp dolanıyoruz.

Ama eninde sonunda legal ya da illegal alıp oynuyoruz oyunu.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Fm 2013 Türkçe olmassa sittin sene orjinal almam.Bu muhabbetlerde sıktı artık resmi açıklama bile görsem inanmam kendi gözümle oyunda görmeden.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Default turksportal'ın dikkatine

cm01-02 den beri cm ve fm oyun serilerini takip eden bir kullanıcı olarak birçok insan gibi bende oyunun türkçe olmayışından dolayı rahatsızım. Daha önceleri birkaç kullanıcı da sitem etmiş bu konuda türksportal'a fakat konu ile ilgili tatmin edici hiç bir açıklama görmedim. Her sene oyunun türkçe çıkacağıyla ilgili dedikodular yayılıyor ve sağolsun turksportal da bizi bu dedikodular karşısında ümitlendiriyor... Yahu arkadaş artık yeter! ben her sene orjinal oyun alıyorum ve türkçe olmadığı için çok zorlanıyorum bir amerikalının oyun için verdiği para da bizimkisi patlican arkadaş... Turksportal madem ki kendini resmi bir site olarak lanse ediyor bu konuyu artık birşeyler yapması lazım önceden hiç değilse yama yapılıyordu korsan olarak biraz faydası oluyodu şimdi oda yok neymiş turksportal resmi bir siteymiş izinsiz resmi olmayan birşey yayınlanamazmış o zaman resmi olarak yayınlat kardeşim... bu geceden sonra benim için turksportal da fm de bitmiştir kasım 6 dan bu yana baya bi dolmuştum zaten artık yetti... Turksportalda bence artık kendini resmi site triplerine sokmasın ...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

saat 6:07'de rüyanız da falan mı gördünüz bunları ? Hem konu ile ilgili başlık var. Yeni konu açmaya da gerek yoktu.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Başlık Çok Dikkat Çekici

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Adam haklı beyler Dağılın!!!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

sonuna kadar haklı adam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O konuda haklı , ama bir şekilde turksportal kendini savunabilir. Bir şekilde haklı göstertebilir.

Benim anlamadığım tek bir nokta var , her football manager çıkışına yakın aynı şeyler gerçekleşiyor ,

* Forum sitesi yenilenecek , yeni bir arayüz ve güncel...

Senelerdir herşey aynı , site can çekişiyor ve bu siteyi ayakta tutan biz üyeleriz.

Ana sayfaya baktığınızda hala 12.0.4 güncellemesi ve Football Manager 2012 Yayınlandı! ...

Fan sayfaları bile kesinlikle daha iyi , Ya sen eğer türkiye^'nin resmi sitesi isen , türkçe yama zor geliyorsa , skin çalışmalarını yayınla , fm ses dosyası yap ne bileyim ,
    güncel fm hakkında köşe yazıları yayınla...

turksportal klüp diye bişey açıp ücret almak olmamalı ...

şimdi dersiniz beğenmiyorsan girme...Sitenin bize kattığı hiçbirşey yok , site yönetiminin müdehale etmesi şart. Ben forumdaki paylaşımlar için buradayım ki isterdim "resmi" başlık altında Türk fm severlere yakışır bir site yapılmasını...

Thumbs up

Quote Originally Posted by heavy86 View Post
    O konuda haklı , ama bir şekilde turksportal kendini savunabilir. Bir şekilde haklı göstertebilir.

Benim anlamadığım tek bir nokta var , her football manager çıkışına yakın aynı şeyler gerçekleşiyor ,

Senelerdir herşey aynı , site can çekişiyor ve bu siteyi ayakta tutan biz üyeleriz.

Ana sayfaya baktığınızda hala 12.0.4 güncellemesi ve Football Manager 2012 Yayınlandı! ...

Fan sayfaları bile kesinlikle daha iyi , Ya sen eğer türkiye^'nin resmi sitesi isen , türkçe yama zor geliyorsa , skin çalışmalarını yayınla , fm ses dosyası yap ne bileyim ,

şimdi dersiniz beğenmiyorsan girme...Sitenin bize kattığı hiçbirşey yok , site yönetiminin müdehale etmesi şart. Ben forumdaki paylaşımlar için buradayım ki isterdim "resmi" başlık altında Türk fm severlere yakışır bir site yapılmasını...
    Altına imza atıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by heavy86 View Post

Buna sürekli cevap verildi. Bu iş gönül işi kimse istemese site bile olmaz. Adı üstünde resmi site yama yayınlamak zorunda değiler. Bu fan sitelerinin görevi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by uaerenua View Post
    cm01-02 den beri cm ve fm oyun serilerini takip eden bir kullanıcı olarak birçok insan gibi bende oyunun türkçe olmayışından dolayı rahatsızım. Daha önceleri birkaç kullanıcı da sitem etmiş bu konuda türksportal'a fakat konu ile ilgili tatmin edici hiç bir açıklama görmedim. Her sene oyunun türkçe çıkacağıyla ilgili dedikodular yayılıyor ve sağolsun turksportal da bizi bu dedikodular karşısında ümitlendiriyor... Yahu arkadaş artık yeter! ben her sene orjinal oyun alıyorum ve türkçe olmadığı için çok zorlanıyorum bir amerikalının oyun için verdiği para da bizimkisi patlican arkadaş... Turksportal madem ki kendini resmi bir site olarak lanse ediyor bu konuyu artık birşeyler yapması lazım önceden hiç değilse yama yapılıyordu korsan olarak biraz faydası oluyodu şimdi oda yok neymiş turksportal resmi bir siteymiş izinsiz resmi olmayan birşey yayınlanamazmış o zaman resmi olarak yayınlat kardeşim... bu geceden sonra benim için turksportal da fm de bitmiştir kasım 6 dan bu yana baya bi dolmuştum zaten artık yetti... Turksportalda bence artık kendini resmi site triplerine sokmasın ...
    Turksportal Resmi Site ismini kendisi koymamıştır.

Oyunun data yapımında Türkiye'nin Resmi sitesidir ve bu Resmi site dil için değil Data için verilmiş bir tabirdir.

Sizinde belirttiğiniz ve bildiğiniz üzere bu mevzuyla ilgil forumda konular mevcuttur oradan devam edelim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

oyunceviri el atabilir arkadaşlar işe,ne resmi türkiye sitesine nede bu sigames e ihtiyaç kalır.fm2012 yi çeviricekler diye duydum

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

"cm01-02 den beri cm ve fm oyun serilerini takip eden bir kullanıcı olarak birçok insan gibi bende oyunun türkçe olmayışından dolayı rahatsızım. Daha önceleri birkaç kullanıcı da sitem etmiş bu konuda türksportal'a fakat konu ile ilgili tatmin edici hiç bir açıklama görmedim. Her sene oyunun türkçe çıkacağıyla ilgili dedikodular yayılıyor ve sağolsun turksportal da bizi bu dedikodular karşısında ümitlendiriyor... Yahu arkadaş artık yeter! ben her sene orjinal oyun alıyorum ve türkçe olmadığı için çok zorlanıyorum bir amerikalının oyun için verdiği para da bizimkisi patlican arkadaş... Turksportal madem ki kendini resmi bir site olarak lanse ediyor bu konuyu artık birşeyler yapması lazım önceden hiç değilse yama yapılıyordu korsan olarak biraz faydası oluyodu şimdi oda yok neymiş turksportal resmi bir siteymiş izinsiz resmi olmayan birşey yayınlanamazmış o zaman resmi olarak yayınlat kardeşim... bu geceden sonra benim için turksportal da fm de bitmiştir kasım 6 dan bu yana baya bi dolmuştum zaten artık yetti... Turksportalda bence artık kendini resmi site triplerine sokmasın ..."

diye birk konu açtım ve kapatıldı... önemli değil ama iki çift lafım var:
    Yahu arkadaş bıkmadınız mı 2.sınıf insan muamelesi görmeye hala daha turksportal yöneticileri yok biz dil için değil data için burdayız diyor komiksiniz ya hem resmi siteyim diye bir iddaan olacak hemde ya ben oyunun orası değilde şurasıyla ilgiliyim diyceksin! Arkadaş ben tek bir sorunun yanıtını istiyorum her sene fm 70 binden fazla satıyor bu oyunu türkiyede demek ki burdaki insanlarda bununla baya ilgili ve senelerdir bir bahane ile türkçe dil eklentisi çıkmıyor çıkarılmıyor TURKSPORTAL sen kimin yanındasın? her sene hem kendini hemde sportaktivite yi savunmak için ürettiğin bahaneer artık yetmiyor ister konuyu kapat istersende benim üyeliğimi sil ama insanlar artık bazı şeylerin farkında! hadi gelsin bakalım yöneticilerin bahaneleri:

dah önce konu açtım kapattınız sonra sizin istediğiniz yere yazdım bunları şimdide taşıdınız bu kadar korkmayın yorumlarımızı insanlar okuyacak diye zaten bir çok kişi herşeyin farkında sayın TURKSPORTAL!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de yazdıklarınız duruyor, ben de bunu anlamıyorum, bir şeyden korksak, tamamen sileriz. Konunun kapanması bununla alakalı mevcut konu bulunmasından. Türkçe ile alakalı değil mesela futbol alanında bile bir maç konusu mevcutken alakalı başka konu açıldığında o kapatılır, işleyiş böyle.

Sayfa 4 / 14 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri