Serkan, ast-üst ilişkisini hiç bilmeyen bir adam olsan diyeceğim ki bilmediği için tahmin edemiyor.

Ben üst makamsam eğer benim altımdaki her tavrımdan etkilenir. Ben hiç bir şekilde talimat vermememe rağmen o benim hareketlerimden kendine görev çıkartır. Talimat da verirsin ama riske gerek yoktur. İsteyen verir ayrı konudur.

Federasyonun tavrına baktığında sen Fenerbahçe'yi bitirdiler diye bakıyorsun, ben Fenerbahçe'yi kurtarmak için çabalıyorlar diye bakıyorum. Peki bu hakemler bu sürece nasıl bakıyor. Kendilerine nasıl bir paye çıkarıyorlar.

Hakem hata yaptığında insandır demeyi biliyoruz da gelişen olaylardan etkilenebileceği gerçeği varken bunların insan olduğunu unutuyoruz. Hakemlerle ilgili olarak satın alınmış hakem muhabbetleri 1990'larda kaldı. Şimdi üstünü tehdit ediyorsun ve alt kendine paye çıkarıyor.