1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lugano sözleşmesindeki maddeyi kullanıp ayrıldı, Santos ile Aykut Kocaman'ın pek anlaşamadığını biliyoruz, bunu geçen sezon gördük ve bu şartlarda teklif de geldiğinde değerlendirildi. ŞL'ye gitmeyecek bir Fenerbahçe'de oynamak yerine parayı tercih etti Niang. Bu 3 oyuncu da kalmak istese, zorda kalındığı için satılmayacaktı.

Amaç biz düşeceğiz, eldekileri çıkaralım olsa, Gökhan Gönül ilk sıradan satılırdı, Volkan satılırdı, Stoch rahatlıkla satılabilirdi. ŞL'den men kararı alındıktan sonra, daha delillerin bile ne olduğunu bilmeyen yönetim her şartı düşünmek zorunda, bu nedenle tedbirli olması kadar normal bir şey yok, bu tedbiri şikeyi kabul etmişler gibi göstermek doğru değil bence.

Soruşturma Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe ile mi alakalı? Bu soruya da cevap verdik ama işine gelmeyenler bunu görmek istemiyor. Bakıyoruz sadece Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe var, Beşiktaş nasıl takıldı, İbrahim Akın ve o adı geçen menajer dinlendiği için yani özel olarak dinlenmediler ve konuşmaya takıldılar. Aynı şekilde Trabzonspor cephesi de özel olarak dinlenmedi, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım operasyonu kapsamında dinlenilen kişilerle irtibat kurdukları için dinlemeye takıldılar. Belki en baştan beri bu isimler de dinlemeye alınsa, onların da şimdi konuşulan gibi pek çok şeyi ortaya çıkacaktı ama öyle değil. Ve basında bazı gazetecilerin bu davayı yönlendirmeye çalışması, gizlilik kararı olmasına rağmen infaz edecek derecede şeyler paylaşılması konuşulması ve buna savcının seyirci kalması ha unutmadan başka davada 24 saat içinde gizlilik kararı verilebilirken bu süreçte nedense gizlilik kararı bir türlü çıkamadı, toplumu bu kadar etkileyecek bir davaya neden gizlilik kararı çıkartmaz sayın savcı?

Bu iddia edilenler doğru da çıkabilir, ben hakim değilim ki karar vereyim ama doğru çıkması ya da çıkmaması bu işin Fenerbahçe odaklı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bir çok takım var deniyor, o takımlar kendi arasında yapmadılar herhalde, Fenerbahçe adı geçtiği için onların da adı geçiyor.

Türk futbolunun tüm kirleri Fenerbahçe'ye yüklenmeye çalışılıyor. Maç konusunda demiştim, senelerdir Aziz Yıldırım hakem satın alır, hakemlerle konuşur, hakemleri bağlar deniliyor, hani Aziz Yıldırım'ın bağladığı hakem, satın aldığı hakemler nerede? 6 aydır dinleniyor, bunu yapan Aziz Yıldırım neden hiç hakem bağlamamış? Yoksa Aziz Yıldırım'ın hakem satın alması da şehir efsanesi miydi?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Türk futbolunun tüm kirleri Fenerbahçe'ye yüklenmeye çalışılıyor. Maç konusunda demiştim, senelerdir Aziz Yıldırım hakem satın alır, hakemlerle konuşur, hakemleri bağlar deniliyor, hani Aziz Yıldırım'ın bağladığı hakem, satın aldığı hakemler nerede? 6 aydır dinleniyor, bunu yapan Aziz Yıldırım neden hiç hakem bağlamamış? Yoksa Aziz Yıldırım'ın hakem satın alması da şehir efsanesi miydi?
    Cüneyt'i yanıma gönder diye istekte bulunuyor. Cüneyt dediği Cüneyt Çakır sanırım. Görüştüler mi? Görüşmediler mi? bilmiyoruz. Biraz teori üretmek istiyorum.

Maçlarına ısrarla bu hakemi istemesi, Fırat Aydınus düşünülürken bu hakemin Avrupa sahnesinde aniden yükselmesi, yönettiği her Fenerbahçe maçında rakipleri atması, Fenerbahçe'nin kırmızılarını es geçmesi, penaltıları gönül rahatlığı ile çalması tesadüf mü?

Yazarsam en iyisini yazacağımdan eminim. Teori olaylarını geçelim de gerçeklere bakalım. Geçen sene bu vakitlerde Aziz Yıldırım kendisine muhalefet olanları sindirmek için dövmeye kadar talimat veriyor, tüm yönetimiyle bunun için organize oluyor diye söyleseydim kimse inanmazdı. Bugün tokat gibi yüzümüze çarptı. Yarın tapelerde hakem bağladığı da ortaya çıkarsa bu sefer madem bu kadar güçlü 17 takımı niye bağlamadı dersiniz.

Şike var mı yok mu bunların hepsini geçtim. Aziz Yıldırım çıkıp itiraf etse, gökten olaylar ilgili belge inse cıx, ortada birşey yoktur.

Mesaj Yetkileri