-
21.Aralık.2011, 18:22
Aklım da fikrim de var, Allah'tan daha fazlası gelecekse de haşa ne itirazım olacak.
Bir yana çektiğim ya da inkar ettiğim yok. Rakibin kadrosunu bir yönetici öğrendiğinde bunu hocasıyla paylaşması garip mi? Bunu sordum sadece? Nasıl öğrenmiştir sorusuna da ya onun da çıkar bir şeyi ya da mahkemede sorarlar, söyler dedim. İnkar yok ki burada.
Evet sonuçta kararı verecek mahkemelerdir ama bunu derken diğer taraftan Fenerbahçe'yi idam etmek? İşte sıkıntı burada. Mahkeme başlasın, savunmalarını görelim, o zaman zaten bir şeyler varsa bunun neyini inkar edeceksin?
Trabzonspor'un teşvik girişimiyle alakalı belge vardı, içinde AKP'li birisinin adı geçiyordu ama iddianamede nedense o kısımda adı geçmiyor. Görmek isteyene bu detaylar, haliyle böyle olunca da mide bulandırıyor.
Yoksa dün ya da önceki gün yazmıştım, Fenerbahçe bunları yaparken, diğerleri boş mu duruyordu? Fenerbahçe ile alakalı diye telefon dinlemesine takılanlar, Fenerbahçe ile alakası olmayan kişilerle de bu tür şeyleri yapmış olamazlar mı? Neden sadece Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe üzerinden bu soruşturma yürütülmüş? Çıkıp deselerdi ki biz işte son 1 yıldır 18 takımın da başkanını, yöneticilerini dinledik, sadece Fenerbahçe ile alakalı kişilerde çıktı, o zaman ben de ha bak herkesi dinlemişler ama sadece Fenerbahçe'de varmış, Fenerbahçe'ye özelmiş demezdim. Tabi bunlar suçsuz olduklarını düşünmemi değiştirmiyor, fikir yürütüyorum sadece, Fenerbahçe odaklı değil diyenlere karşı, Fenerbahçe odaklı değil diyenler, tamam Fenerbahçe bunların hepsini yapmış olsun, yine de genel çerçeveye bakmış olduğunuzda bunu görmüyor musunuz? Olay biz yaptık siz de yapmışsınızdır değil, yanlış anlaşılmasın ama sanmıyorum yine de derdimi anlatabildiğimi.
Mesaj Yetkileri