Şekip mosturoğlu'nun Aykut Kocaman'a Buca'nın kadrosunu vermesi ;
https://twitter.com/#!/Naim_D/status.../photo/1/large
Şekip mosturoğlu'nun Aykut Kocaman'a Buca'nın kadrosunu vermesi ;
https://twitter.com/#!/Naim_D/status.../photo/1/large
Siz de çok düzden bakıyorsunuz, bazen alakasız olduğu apaçık ortada olan şeylerde bile Fenerbahçe'ye çamur atmak için fırsatı kaçırmıyorsunuz. Fenerbahçe soyunma odasında yaşananlar nasıl ki basına yansıyorsa, bir başka takımın soyunma odasında olanlar da o şekilde sızıyordur. Bir takımın sahaya hangi 11 ile çıkacağını bilmek Buca gibi elinde oynatacak kaliteli oyuncu sayısı kısıtlı takımlarda çok zor olmasa gerek.
Değerini biliyoruz merak etme ve uzun yıllar takımın başında kalması da en büyük isteğimiz, değerini fazlasıyla biliyoruz.
Peki madem kadro biliniyor bunu Aykut Kocaman bilmiyor mu ? Özellikle Şekip Mosturoğlunun arayıp eline kağıt kalem al not et demesinin sebebi nedir ?
Barış Özbek mevzusunu düşündüğüm zaman Buca olayı bana o kadar masum gelmiyor. Tekil yorumlama yapmak yerine artık süreci görmeye davet ediyorum. Bu olayları tek tek değerlendirirsen 50 tane mantıklı sebep bulursun. Sürece yayarsan farklılaşır.
A takım oyuncusuna şike teklif eden bir ses kaydı varsa ve o sesi başka bir oyuncuya para verirken görüyorsam bayramlık veriyordu diye pollyannacılık oynamam.
İşin siyasi tarafı siyasi de bu tarafın adını koyalım artık. Ev sahibi siyaseten Aziz Yıldırım'ı bitiriyorda hırsızın hiç mi günahı yok.