evet bu taktigi denedim ama verim alamamışdım hiç ilk denedigim taktiklerden 2 versiyonu vardı 2sinide denedim başarılı olmadım test kariyeri açmışdım onda denemişdim galatasaraydı oda (: maaş bütçesi için elimden geleniyapıyorm sırf maaş bütçesine çalışıyorm oyunda

zaten iyice genişlettm bütçesi çok oyuncu katacam daha bunların çogu zaten gidicek bende oturmuş bir kadro istiyorum zaten iş yapacak oyuncularda gelecek çok oyuncu dedigim oyuncular arasında.. melo yu bilerek oynatmadım taktik izliyorm yavaşdan başarılıda oluyorm sezon başında transfer etmek istedim 11milyon euro istediler aşagı inmediler hatta 15m euro artırdılar ısrar edince bende ölemi dedim oynatmadım bilerek joker olarak yedekde tuttum derbilerde fln ve az önce 6m euro melo önermişdi klübü ama transfer dönemi bitti tam önerdiginde zaten fiyat indirimine gitmesini istemişdim

bakalım neolcak melo ile durumumuz defans da sorunlar yaşıyorm evet defans blogunda :/ zaten oyuncular çok yoruluyor kondisyonları %96 oyuna giriyor ilk yarı bitmeden %60lara fln oluyolar ya:/