Bence ilk önce şu ters 2 den kurtul harbi dengemi bozuyor kıl oluyorum

bak yapacağım kötü yorumlar ile moralini bozar doğrudan olmasa da bu oyuncularına yansır haberin olsun

Ben sanal alemin Ermalı Ahmetiyim
Şimdi yabancı konusunda kendi düşündüklerimi söyleyeyim. Ben kadrom da 12 tane oynatabileceğim yabancıyı bulundururum yani 12 den fazlasını bulundurmam. O da ilk 11 de 6 yabancı oynatabildiğimiz için. Yani senin de bildiğin gibi 2 tane 11'im olur ve iki 11 de şampiyonluğa oynayacak düzeyde olur

... 20 yabancım da olur fakat 12 den sonrası çok gençtir ya kiralarım ya da kulüpte tecrübeli elemanlara eğitmek için kadroda bulundururum. Defansta ve kalede hiç bir şekilde yabancı hakkımı kullanmam Cana hariç. Ve yabancı oyuncuları da hep aynı mevki de alırım. Mesela sol ileri as adamım Porto lu Rodriguez onun yedeği de yine yabancı aynı mevkide oynayan Belhanda olur. Bu önemli mevkilere seni ileriye taşıyacak mevkilerin yedekleri Türkler değil benim için. Çünkü benim karşıma regenleri bile iyi çıkmadı.
Bu arada oyuncu gelişimi v.s gibi konularda rahatlıkla seninle fikirlerimi paylaşabilirim eğer istersen. Sana tavsiyem paketleri (hazır antreman programlarından bahsediyorsun sanırım) değil de kendin takımına göre antreman programları hazırla. Hatta bazı kilit oyuncuların için ayrı ayrı antreman programı hazırla. Ve en evven şu ters 2 den kurtul