Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bu sezon şampiyonlar liginde ne yaparız ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Gruptan çıkamayız

1 6.67%
  • 2.Tur elemede eleniriz

0 0%
  • Çeyrek Finalde eleniriz

4 26.67%
  • Yarı Finalde Eleniriz

3 20.00%
  • Finalde Eleniriz

4 26.67%
  • Şampiyon Oluruz

3 20.00%
1 ile 30 arası toplam 673 sonuç

Konu: Ath. Bilbao: Takım Basklı Gençlere Emanet.. [6. Sezon]

Threaded View

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Atletico güzel seçim, klas ayakları var, başarılar dilerim. Atletico'ya yabancı transferi yasak mı şimdi Bir de taktik ekranında oyunculardan çıkan oklar bende yok, nedir bunun olayı?
    Sadece bask bölgesi oyuncularını alabiliyoruz.Mesela benim oyunumda yaklaşaık 800 tane toplamda bask oyuncusu var.500 taneside unrealistic transferleri çıkınca geriye kalanlar.Bunun dışında 2. transfer seçeneğide 17 yaşından küçük ispanyol oyuncuları transfer edebiliyorsunuz.Totalde transfer edebileceğiniz oyunda 1800 oyuncu oluyor.Taktikteki oklar ise 2012 de yapmak imkansız.Daha önceki serilerden hazır olan taktiklerinizi bu taktiğe uyumlayabiliyorsunuz.Sadece o zaman çıkıyor.

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Oynaması çok zevkli bir takım A.Bilbao, kendine tarz bir klüp yönetimi var ve kendi savaşlarını veriyorlar. Örnek vermemiz gerekirse sadece İzmirli oyuncularla Türkiye'de nereye gelebilirsiniz ki? İşte buda oyuna zevk katıyor.
    Aynen.Daha önceki serilerdede hep alırdım Bilbaoyu.Bazen mesela uzun yıllar hiç iyi sol bek oyuncusu çıkmıyor.Sağ bekten devşirme yapmaya çalışmak bile çok zevkli oluyor.İngilterenin son liginden bir takım alsanız bile oyun 8-9 sene sonra dünyanın en iyisi oluyorsunuz.Ama athletic de bu durum böyle değil.Oyun sizin için hep zor oluyor.

AVRUPA LİGİ 2. HAFTA

Yedek ağırlıklı çıktık.Ama uzun süre kilidi açamadık.Hatta ilk yarının sonlarında rakip oyunun hakimiyetini eline alınca Llronte ve Javi Martinez i oyuna sürdüm.Llronte girip 2 gol attı ve 3 puanı bize getirdi.3. golü kim mi attı ?? Tabi ki Gabilondo
    Last edited by muzoadux : 27.Şubat.2012 at 22:48

Mesaj Yetkileri