Sadece bask bölgesi oyuncularını alabiliyoruz.Mesela benim oyunumda yaklaşaık 800 tane toplamda bask oyuncusu var.500 taneside unrealistic transferleri çıkınca geriye kalanlar.Bunun dışında 2. transfer seçeneğide 17 yaşından küçük ispanyol oyuncuları transfer edebiliyorsunuz.Totalde transfer edebileceğiniz oyunda 1800 oyuncu oluyor.Taktikteki oklar ise 2012 de yapmak imkansız.Daha önceki serilerden hazır olan taktiklerinizi bu taktiğe uyumlayabiliyorsunuz.Sadece o zaman çıkıyor.
Aynen.Daha önceki serilerdede hep alırdım Bilbaoyu.Bazen mesela uzun yıllar hiç iyi sol bek oyuncusu çıkmıyor.Sağ bekten devşirme yapmaya çalışmak bile çok zevkli oluyor.İngilterenin son liginden bir takım alsanız bile oyun 8-9 sene sonra dünyanın en iyisi oluyorsunuz.Ama athletic de bu durum böyle değil.Oyun sizin için hep zor oluyor.
AVRUPA LİGİ 2. HAFTA
Yedek ağırlıklı çıktık.Ama uzun süre kilidi açamadık.Hatta ilk yarının sonlarında rakip oyunun hakimiyetini eline alınca Llronte ve Javi Martinez i oyuna sürdüm.Llronte girip 2 gol attı ve 3 puanı bize getirdi.3. golü kim mi attı ?? Tabi ki Gabilondo