Başarılar kardeş ama Barcelona ve Real'i devirmek zor, hele Bilbao ile baya bi zor.
Başarılar kardeş ama Barcelona ve Real'i devirmek zor, hele Bilbao ile baya bi zor.
SON HAFTALARIN FORMDA İSMİ IGOR GABILONDO İLE BİR SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİK
Spiker : Son haftalarda göz dolduran bir futbol sergiliyorsun ve takımın oldukça başarılı sonuçlar elde ediyor bu konuda neler söylemek istersin ?
Gabılondo: Takım olarak inanılmaz bir başlangıç yaptık.Hemde Muzaffer Atmaca ya rağmen !!!Kendi oyunumdan oldukça memnunum benim yaşlı olduğumu artık işimin bittiğini düşünenlere en iyi cevabı sahada veriyorum.
S: Anladığım kadarıyla teknik direktörüne güvenmiyorsun.Aldığınız bunca başarılı sonuca rağmen neden bu güvensizlik?
G: Çünkü futboldan anlamıyor.Eğer anlıyor olsaydı yıllarını bu takıma vermiş birini takımdan kesip yeni yetme bir 18 lik futbolcuyu oynatmazdı.Eğer sakatlanmasaydı sene sonuna kadar yedek kulübesinde güzel kız taraftarları keserek geçirmekten korkuyordum.
S: Peki bu iyi sonuçlar futboldan anlamayan bir teknik direktörle nasıl geliyor ?
G: Oyuncuları çok iyi motive ediyor.
S: Nasıl ?
G: Bici bici ile...
S: Bici bici mi o da ne ?
G: Bu herif Adana'lı ve oraya özgü bir tatlıymış maç kazanırsak tüm takıma Adana'dan bici bici getirtiyor.Bizde bu motivasyonla çıkıp deli gibi saldırıyoruz rakibe.
EKİP OLARAK BİCİ BİCİYİ SİZLER İÇİN ARAŞTIRDIK
![]()