Herşeyden önce şunu söylemek lazım ki takım tamamen Avrupa'ya konsantre olmuş , belli. Trabzon maçı bunu fazlasıyla gösterdi. Bu maçta Egemen'in takıma dönmesini umut ediyorum. Defansımızdaki önemini gözler önüne serdi Trabzon'un atakları.

Görkem'in parmak bastığı önemli bir nokta var. Ligde bir türlü tutturamadığımız dikişi Avrupa'da rahat rahat tutturabildik. Grubu lider tamamladık , geçen senenin finalistini saf dışı bıraktık. Şimdi sırada Atletico var.

Ben şahsen Atletico'nun fazla büyütülmemesi gerektiğini düşünüyorum. Evet Simeone geldikten sonra bir ivme yakaladılar ancak son 5 maçlarında 4 beraberlik ve 1 yenilgi alıp galip gelemediklerini de hatırlatmak lazım. Ve bu periyotta Diego yoktu. Bizim maçlarda da oynayamayacak . Bu bizim için avantaj. Arda'nın oynamaması da cabası.

Bir de söylemem gereken şu var. Carva yine Quaresma hilesini denemeye çalışırsa büyük hüsran olur. Quaresma asıl yerinde Pektemek de ileride olmalı. Top tutabilmeliyiz. Eğer oynayan onlar olursa tek pasta kaleciyle burun buruna kalabilen bir Falcao tehdidi var. Falcao'yu durdurduğumuz takdirde Atletico'nun fazla etkili olabileceğini düşünmüyorum.

Tek farklı yenilgi kötünün iyisi , beraberlik hoş olur galibiyet tadından yenmez, nasılsa onlar da İnönü'yü tadacak.

Allah utandırmasın..