Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
Ben Türk yada Türkiye diye birşey söylemedim ki .. Alınganlık yapmanın alemi yok genel konuşuyorum. Bu olaya insan olarak bakarsak ne kadar da korkunç ürkütücü bir durum olduğunu görürüz .. Eğerki böyle bir durum olsa bile bunun kamera ile çekilmesi ve paylaşım sitelerine yüklenmesi trajikomik bir durumdur bana göre ..

Yav şimdi konuşturacanız insanı

5 yaşındaki çocuğun eline verseniz sigarayı resim çekseniz hey koçum benim bee adam olmuş bak hele sigarayla resim çekinmiş dersiniz..

Adamın teki namaz kılıyor çocukda onun üstüne çıkıyor bu ayıp oluyor ya gidin kumdan kale yapın, peygamber s.a.v torunlarınla böyle namaz kılmışda o ayıp olarak görmemiş bunu sen ben mi bunu ayıp görcez? adam ne güzel kıldığı namazı oğlunla huzurlu şekilde kıldığını kayıt almış belki hanımı aldı belki başkası belki kendisi aldı bilinmez burda bi tebessüm edeceniz vay be ne baba oğullar var deneceğine yok kafası çarpsa yok ayıp yok reklam yapmış muhabbeti döndürüyonuz. 10 yaşındaki çocuk elinde votkayla resim çekindimi ayıp değil müslüman adam oğlunla namazı çekince ayıp.