1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Namaz kılan adamın çocukla imtihanı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Talking Namaz kılan adamın çocukla imtihanı

Sabah sabah gözümden yaş geldi ya Çocuktaki azme bak

http://inciswf.com/anaokuluterkbeyler.swf

[YOUTUBE="LO1VXqoXSOs"]Namaz[/YOUTUBE]
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Islak odunla döverim yeminle bunu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Islak odunla döverim yeminle bunu
    Çocuğunu ve üstüne yemin? ALLAH'da seni böyle çocukla imtihan etmesin madem.

Nesil
    2006
    Yer
    11

İnşallah o an gerçekleşmiş bir videodur.Eğer adam bakın bizim oğlan ben namaz kılarken böyle yapıyor deyip, namaz kılarak bunuda videoya aldıysa ıslak odunla onu dövmek lazım asıl.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu gülün diye bir video ekledim ne sonuçlara ulaşıyorsunuz

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Namazlamı gülecez? Yok yani kahkaha atılcak bir durum yok sadece burda babanın sabrını takdir etmek gerek yani şimdi gözden yaş gelcek birşey yok ki

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Namazlamı gülecez? Yok yani kahkaha atılcak bir durum yok sadece burda babanın sabrını takdir etmek gerek yani şimdi gözden yaş gelcek birşey yok ki
    Zaten sana zorla güleceksin diyen yok. Gözünden yaş gelecek diye birşey de yok. Burda namazla dalga mı geçiliyor ? Bu kadar abartmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Abartan yok ki zaten, illa senle aynı fikirde oluncak diye bir şart yok onu demek istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çocuğunu ve üstüne yemin? ALLAH'da seni böyle çocukla imtihan etmesin madem.
    Serhat herşeyi bu kadar ciddiye alma be kardeşim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben de onu diyorum zaten. Güleceksiniz diye bir durum yok. Bazen ben de Cem Yılmaz'a gülmüyorum mesela. Doğal bir durum. Ama bu videodan namazla dalga geçmek gibi bir sonuç alıyorsanız bu abartma olur. Beni az çok tanıyorsundur zaten. Öyle bir amacım olamaz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar abartıcak bişey yok bence Cihan'ın güldüğü kısım çocuğun tek başına adamın kafasına kadar çıkmış olması düşe kalka ayrıca kötüleme felan yok yani
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Serhat herşeyi bu kadar ciddiye alma be kardeşim
    Sende haklısın aslında, yeminler artık insanların ağzında sakız olmuş, kusura bakma.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ben de onu diyorum zaten. Güleceksiniz diye bir durum yok. Bazen ben de Cem Yılmaz'a gülmüyorum mesela. Doğal bir durum. Ama bu videodan namazla dalga geçmek gibi bir sonuç alıyorsanız bu abartma olur. Beni az çok tanıyorsundur zaten. Öyle bir amacım olamaz.
    Yok Cihan kardeşim sana lafım yok benim sana dediğim lafta yok ama yani kahkaha atılacak bir durum yok he babanın sabırı ve çocuğun azimine takdir helal olsun ikisinede

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

1.20'de sanki cocugun kafayı sert çarpıyor biraz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sende haklısın aslında, yeminler artık insanların ağzında sakız olmuş, kusura bakma.
    Estağfirullah kardeşim , keyfine bak

Nesil
    2006
    Yer
    11

Ben bu videoyu izleyeli 20 gün falan olmuştur.İnsana tebessüm ettiriyor, bunu inkar gelemem.Ama ben sanki adamın bu videoyu kasten çektiğini seziyorum ve o zamanda buna kızmıştım.Burada video paylaşılınca kendi fikrimi belirttim sadece.Şu durumda çocuğa kızılmaz, çocuk neticede.Hiç olmadı kapıyı kilitler kılarsın rahat rahat yinede kılarsın.Ben adama kızdım.Tamam çocuk kafanda zıplar sen bundan rahatsız olmazsında videoya çekip paylaşma amacın nedir be mübarek?Ama yine diyorum o an gerçekleşmiş bir durumsa amenna.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    İnşallah o an gerçekleşmiş bir videodur.Eğer adam bakın bizim oğlan ben namaz kılarken böyle yapıyor deyip, namaz kılarak bunuda videoya aldıysa ıslak odunla onu dövmek lazım asıl.
    aynen.. ufak cocuklarin namaz kilan insanlarla oynamasi gayet normal gülünecek bir durumda yok bunda..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Ben bu videoyu izleyeli 20 gün falan olmuştur.İnsana tebessüm ettiriyor, bunu inkar gelemem.Ama ben sanki adamın bu videoyu kasten çektiğini seziyorum ve o zamanda buna kızmıştım.Burada video paylaşılınca kendi fikrimi belirttim sadece.Şu durumda çocuğa kızılmaz, çocuk neticede.Hiç olmadı kapıyı kilitler kılarsın rahat rahat yinede kılarsın.Ben adama kızdım.Tamam çocuk kafanda zıplar sen bundan rahatsız olmazsında videoya çekip paylaşma amacın nedir be mübarek?Ama yine diyorum o an gerçekleşmiş bir durumsa amenna.
    Zaten videonun sabit bir yere konulmasından belli bilerek çekildiği ama çocuğun davranışları beni çok güldürdü

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Video o an gerçekleşmiştir.Çocuk daha önce de yapmıştır böyle şeyler.Sonra demişlerdir kamerayı açalım namaz kılarken çocuğu çeksin.Öyle olmuştur yani (:

Serhat çok değişmişsin kardeşim sen böyle değildin

Nesil
    2006
    Yer
    11

İşte o zaman o an gerçekleşmiş olmuyorNamaz Farz olduğu için, ALLAH rızası için kılınır.Bu adamın burada yaptığı şey çok farklı, tamamen şov.Benim kızdığım noktada bu.Neyse konu uzadıkça uzuyor.Herkes izlediğinde aynı düşünceyi uyandıracak diye birşey yok.Mesele yok yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Video ilk eklendiğinde tartışma çıkar yazacaktım ama yazmadım Ona doğru gidiyor.

Bence abartmamak lazım. Ben de çocukken bilmeden önüne falan geçiyordum biri namaz kılınca. Sırtına zıplıyordum itiyordum falan. Çocuk aklı nereden bilebilirsin ki?

Video çekip eklemesi yanlış tabii ki. Elbet bir tebessüm oluyor ama çocuğu oyun oynarken ağlamasını çekip internete verenlerden farkı yok şu adamın.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çocuk açısından çok tehlikeli bir durum. Ruküya eğilme sırasında allah korusun çocuk düşse ve boynunu kırsa acaba nolurdu ? Hadi işin şov kısmını geçtimde bu kısmını da mı düşünmedin be adam ! İşte bu ve bunun gibiler yüzünden bu haldeyiz ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Çocuk açısından çok tehlikeli bir durum. Ruküya eğilme sırasında allah korusun çocuk düşse ve boynunu kırsa acaba nolurdu ? Hadi işin şov kısmını geçtimde bu kısmını da mı düşünmedin be adam ! İşte bu ve bunun gibiler yüzünden bu haldeyiz ..
    Hangi haldesin ? Bir defa o adam Türk mü acaba?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Adamın birisi şov amaçlı birşey yapmış, biz bundan tartışma çıkarıyoruz. O adamı savunmak ya da eleştirmek kime ne kazandırır? Adam yapmış şovunu. İsteyen güler, isteyen sabrını takdir eder. Kimse kimseyi zorlamamış gülsün diye. Kimse de kimseyi zorlayamaz gülmesin diye.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hangi haldesin ? Bir defa o adam Türk mü acaba?
    Ben Türk yada Türkiye diye birşey söylemedim ki .. Alınganlık yapmanın alemi yok genel konuşuyorum. Bu olaya insan olarak bakarsak ne kadar da korkunç ürkütücü bir durum olduğunu görürüz .. Eğerki böyle bir durum olsa bile bunun kamera ile çekilmesi ve paylaşım sitelerine yüklenmesi trajikomik bir durumdur bana göre ..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ya bu haberlere çıktıgında da bültenin son haberi insanları biraz güldürsün diye yayınlandı çok abarttınız yahu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben Türk yada Türkiye diye birşey söylemedim ki .. Alınganlık yapmanın alemi yok genel konuşuyorum. Bu olaya insan olarak bakarsak ne kadar da korkunç ürkütücü bir durum olduğunu görürüz .. Eğerki böyle bir durum olsa bile bunun kamera ile çekilmesi ve paylaşım sitelerine yüklenmesi trajikomik bir durumdur bana göre ..
    Allah aşkına, bir bu mu kaldı insanlık ayıbı olan

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yav şimdi konuşturacanız insanı

5 yaşındaki çocuğun eline verseniz sigarayı resim çekseniz hey koçum benim bee adam olmuş bak hele sigarayla resim çekinmiş dersiniz..

Adamın teki namaz kılıyor çocukda onun üstüne çıkıyor bu ayıp oluyor ya gidin kumdan kale yapın, peygamber s.a.v torunlarınla böyle namaz kılmışda o ayıp olarak görmemiş bunu sen ben mi bunu ayıp görcez? adam ne güzel kıldığı namazı oğlunla huzurlu şekilde kıldığını kayıt almış belki hanımı aldı belki başkası belki kendisi aldı bilinmez burda bi tebessüm edeceniz vay be ne baba oğullar var deneceğine yok kafası çarpsa yok ayıp yok reklam yapmış muhabbeti döndürüyonuz. 10 yaşındaki çocuk elinde votkayla resim çekindimi ayıp değil müslüman adam oğlunla namazı çekince ayıp.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Yav şimdi konuşturacanız insanı

5 yaşındaki çocuğun eline verseniz sigarayı resim çekseniz hey koçum benim bee adam olmuş bak hele sigarayla resim çekinmiş dersiniz..

Adamın teki namaz kılıyor çocukda onun üstüne çıkıyor bu ayıp oluyor ya gidin kumdan kale yapın, peygamber s.a.v torunlarınla böyle namaz kılmışda o ayıp olarak görmemiş bunu sen ben mi bunu ayıp görcez? adam ne güzel kıldığı namazı oğlunla huzurlu şekilde kıldığını kayıt almış belki hanımı aldı belki başkası belki kendisi aldı bilinmez burda bi tebessüm edeceniz vay be ne baba oğullar var deneceğine yok kafası çarpsa yok ayıp yok reklam yapmış muhabbeti döndürüyonuz. 10 yaşındaki çocuk elinde votkayla resim çekindimi ayıp değil müslüman adam oğlunla namazı çekince ayıp.
    Küçük bir çocuk sigara ya da alkolle resim ya da video çekildiğinde aslanım diyeceklerini nereden biliyorsun. Bu önyargıdır.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Konu amacında çıktığı için müsadenizle kilitliyorum. İsteyen izlesin.

Mesaj Yetkileri