-
Tavsiye ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
@Ralf : Ze Roberto gerçekten istediğim bir oyuncuydu, hem orta saha alternatifini arttıracağını, hem de geleceğinden umutlu olduğum Muhammed Demirci'nin gelişiminde büyük rol oynayacağını düşündüğüm kişiydi. Tercihini Hamburg'dan yana kullandı, zaten profilinde kariyerine Bundesliga'da devam etmek istediği yazıyordu, teklifim daha yüksek olmasına rağmen yadırgamadım bu seçimini 
@Hakan679, @LifeYourself : Ze Roberto benzeri bir durum da Tolga'da gelişti
Tek talibi ben değildim, genç oyuncu Borussia M'gladbach kulübünü tercih etti. John Fleck ismi gündeme gelmedi ama o da Blackpool'a gitmiş 
Başka isimlerle de görüşme yaptım. Önce Mehmet Topal'ı kiralamak istedim, istenen kiralama bedelini yüksek bulup geri adım attım. Tromso forması giyen Ruben Yttergard Jenssen transferi de Malaga engeline takıldı. Şu an için ara verdim orta saha transferine. İlerleyen dönemde ihtiyaç duyulursa tekrar gündeme alırız.
Cenk ve Rüştü'nün yanı sıra 3. kalecim olsun istiyorum. Rüştü'ye güvenemiyorum, o yüzden kaleci arayışlarım var. Mahmut Bezgin konusunda Gaziantepspor ile anlaşamadım, Utrecht'n genç kalecisi Roberto Junior Fernandez ise kulübüyle anlaşmamıza rağmen takımımıza katılmaya sıcak bakmadı. Şu an hedefimde Juventus'tan Laurentiu Branescu var. İki yıllık kiralık teklifinde bulundum kulüpten cevap bekliyorum. 2 milyon €'luk bir satın alma opsiyonu da mevcut teklifimde.
Teknik ekiple ilgili çalışmalarım olacağını söylemiştim. Bu doğrultuda yollarımızı ayırdığımız isimler oldu. Mete Bozkurt, Hakan Yurtvermez, Metin Uzun ve Emrah Bayraktar kulübümüzle ilişkisi kesilen antrenörlerimiz. Kendilerine bugüne kadar verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederiz.
Ekibimize yeni katılan isimler Patrice Bergues, Remy Reynierse ve Otto Baric oldu.
Gözlemci ekibimizi de genişlettik bu dönemde.
Ufuk Pak: Kendisi zaten kulübümüzün bir personeliydi, Güney Avrupa'da çalışmalarda bulunacak.
Zeki Önatlı: Rakiplerimizi mercek altına alacak arkadaşımız. Aynı zamanda Kuzey Afrika bölgesi ile ilgili araştırmalar yapacak.
Gianluca Nani: İtalyan gözlemcinin görev bölgesi Büyük Britanya ve İrlanda bölgesi olacak.
Karl-Heinz Körbel: Tecrübeli Alman gözlemcimiz Doğu Avrupa futbolu ile yakından ilgilenecek.
Samuel Pedroso: Orta Avrupa'da çalışmalarda bulunacak isim Portekizli Samuel Pedroso oldu.
Roberto Baggio: Zamanının önemli oyuncularından Baggio'da scout ekibimize katıldı. Onun görevi İskandinav ülkelerinde kulübümüz için oyuncu aramak olacak.
Elimden geldiğince farklı uyruklu kişileri bir araya getirmeye çalışıyorum, kulübün dünya futbolu ile ilgili bilgisinin artması bakımından oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. İlerleyen zamanda yeni kişilerde katılabilir, gelişme oldukça aktarmaya devam edeceğim.
Hazırlık dönemini biri rezerv takımımızla olmak üzere 5 karşılaşma ile tamamladık.
Genel olarak verimli geçti bu dönem ancak tatsız durumlar da olmadı değil. Önce Simao sakatlandı, yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacak. Sonra Hilbert'in takımdan 3 hafta kadar ayrı kalacağını öğrendik. Henüz oynadığımız futboldan memnun değilim, toplu oyunda iyi düzeydeyiz ancak pozisyon üretmekte zorlanıyoruz. Takım savunmasında da ufak tefek sorunlarımız mevcut ama zamanla aşılabilecek şeyler.
Gelecek yazıda Avrupa maceramız başlayacak. Avrupa Ligi 4.Tur'da rakibimiz Fransa temcilcisi Schaux oldu.
Ülkemizin diğer temsilcilerinden Bursaspor Panathianikos'un, Gaziantepspor ise Anderlecht'in rakibi oldu.
Güzel karşılaşmalar bizleri bekliyor 
Mesaj Yetkileri