Videoları yüklemek inanılmaz zahmetli oluyor. Oyun ilk çıktığında bende böyle bir kariyer yapmıştım. Güzel sunum oluyor başarılar :]
Videoları yüklemek inanılmaz zahmetli oluyor. Oyun ilk çıktığında bende böyle bir kariyer yapmıştım. Güzel sunum oluyor başarılar :]
FM Gazetesi
Maçlarında büyük bölümünü izliyorum, üzerine videoları da upload edince oldukça yavaş ilerliyor kariyerAma eğleniyorum şu an için. Zaten her karşılaşmanın görüntülerini yükleme niyetinde değilim. Avrupa maçları ve ligde önemli maçları yapsam yeter
Holosko'dan beklemiyordum açıkçası böyle performans. Hatta Simao sakat olmasa büyük ihtimalle yedek olurdu. Gerçekten etkili oyunlar çıkarıyor. 2 maçta 2 gol 2 asist.
Avrupa Ligi grubumuz belli oldu. Geçen yılın finalisti Braga, İtalya'nın güçlü ekibi Udinese ve Ukrayna'dan Vorskla ile aynı grupta yer aldık.
Bir önceki turda mücadele eden diğer Türk takımları maalesef turnuvaya veda etti. Bursaspor Panathinaikos'a 4-1 ve 1-0'lık skorlarla mağlup olurken Gaziantepspor Anderlecht ile iki maçta da golsüz berabere kaldı. Penaltılar sonucu gülen taraf Belçika ekibi oldu.
Bu arada sakatlıklarda canımızı sıkmaya başladı. Simao ve Hilbert'in ardından Veli, Fernandes ve Mustafa'da sakatlık yaşayan isimler oldu. Sezon öncesi antrenmanlarını bitiriyorum artık. Güç-aerobik çalışmaları ağır gelmeye başladı oyunculara
Süper Lig'e start veriyoruz. Ligin ilk maçında konuğumuz Bursaspor. Ardından Portekiz'e uçağımız var![]()
Spor Toto Süper Lig
1.Hafta
Süper Lig'e merhaba dediğimiz karşılaşmada 3 gün sonra oynanacak maçı da düşünerek Ernst yerine Aurelio, İsmail yerine de Tanju'ya ilk 11'de şans verdim. Maça üstün başlayan taraf Bursaspor oldu. Oyunun kontrolünü elimize almakta oldukça zorlandık. İlk yarım saati geride bırakırken yavaş yavaş topa daha fazla sahip olup, rakip kalede etkili olmaya başladık. 33.dakikada baskımızın sonucunu aldık, sol kanattan kazanılan kornerde Quaresma arka direğe etkili bir orta açtı, Egemen için golü yapmak zor olmadı bu pozisyonda. Golden 3 dakika sonra orta alanda ayağa paslarla rakip alana yerleştik. Almeida'nın boşalttığı alana koşu yapan Necip'in koşu yoluna çok güzel bir pas attı Aurelio. Necip kaleciyle karşı karşya kaldığı pozisyonda sağ köşeye topu gönderdi ve skoru 2-0'a getirdi. İlk yarının sonlarına doğru bu kez sahneye Almeida çıktı. 44. dakikada sağ kanatta son çizgiye kadar inen Ekrem'in arka direğe yaptığı orta Quaresma'ya geldi. Quaresma göğsü ile Almeida'nın önüne indirdi topu, golcü futbolcu dönerek Carson'ın sağından topu ağlarla buluşturdu. İlk yarıyı bu golle 3-0 önde kapattık.
İkinci yarıya erken bir değişiklikle başladık, Almeida saha kenarına gelirken yerine Burak girdi, Quaresma'yı forvete çektim. İlk yarının aksine daha sakin ve ortada geçen bir ikinci yarı yaşadık. Önce Fernandes'i çıkarıp Ernst'i sahaya sürdüm, ardından Aurelio İbrahim Toraman ile yer değiştirdi. Bursaspor'un şeref golü 85. dakikada kornerden geldi. Takımımızın sağ kanadından kullanılan kornerde ön direkte Ozan İpek golü yaptı. Ve karşılaşma 3-1 üstünlüğümüzle sona erdi. İkinci yarıda gol bulamadık ancak 3 kez direklere takıldık, farkın açılmasını engelleyen şans faktörü oldu.
Maçın Adamı : Necip Uysal
Teşekkürler
Avrupa Ligi H Grubu 1.Maç
Hızlı başladığımız karşılaşmada golü de erken bulduk. Karşılaşmanın henüz 7. dakikasında Braga korner kazandı. Kullanılan köşe vuruşunda topa sahip olup hızlı hücum fırsatı yakaladı Quaresma. Yaklaşık 50 metre topu sürdü ve şutunu çekti. Kaleci Quim ilk pozisyonda başarılıydı ancak dönen top Burak'ın önünde kaldı ve takımımızı 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda Almeida ile 2 gol fırsatı daha yakaladık ancak sonuçlandıramadık.
İkinci yarıda da üstün olan taraf Beşiktaş'tı. Gerek duran toplarda Egemen, gerek Fernandes %100'lük gol fırsatlarını cömertçe harcadılar. Karşılaşmanın son bölümünde Braga'nın baskısı arttı, 83. dakikada savunmadan çıkarken Quaresma'nın kaptırdığı top sahadan 3 puanla ayrılamıza engel oldu. Bordachov Quaresma'dan kazandığı topu bekletmeden penaltı noktasına ortaladı. Bana göre ofsayt olan pozisyonda Tiago Carmo skoru eşitledi. 90. dakikada Quaresma'nın ayağından bir gol bulsakta ofsayt gerekçesiyle iptal oldu ve karşılaşma 1-1 sona erdi.
[YOUTUBE="hPWvP0t1Pd0"]Braga : 1-1 : Beşiktaş[/YOUTUBE]
Grubun diğer karşılaşmasında Udinese deplasmanda Vorskla'yı Di Natale'nin golüyle 1-0 yendi.