Teşekkür ederim, genç oyuncu 12'yi aşabilir mi bilemem ama üzerine düşersek yeterli bir seviyeye getirebiliriz balance'ını. Şu an için gayet memnunum performansından, böyle devam ederse kadromuzun önemli bir parçası olabilir.
Fenerbahçe tek kulvarda mücadelesini sürdürdüğünden daha az yıpranıyorlar. Avrupa kupalarında yoklar, Türkiye Kupası'nda da 3. turda veda ettiler. Sıkı bir yarış olacak sona kadar belli. Ayrıca Sow ve Alex çok etkililer, onları durdurabilecek takım az.
Avrupa Ligi'nde iyi para kazanılmıyor ki, ligde daha çok kazanırızKura konusunda haklısın, dişimize göre bir rakiple eşleştik. Fernandes'e gelince, sıcak parayı görünce az çok düşünmedim açıkçası
Dediğiniz doğru, değerinden aza gitti belki ama bu paraya takımın ihtiyacı vardı.
Kiralık anlaşma yaptık, yaşı dolayısıyla gelecek sezon katılacak takıma, 18 yaş altı yabancı oyuncuları alamıyoruz yaAma takımımızda geçireceği dönemde memnun kalır, bizle yola devam etmek isterse bonservisini almaktan çekinmem.
Büyük revizyonlara pek sıcak bakmıyorum aslında ama kulübü rahatlatmak ve aynı seviyede devam etmek için hem makul hemde genç bir kadro kurmak en doğru hamle oluyorTavsiyeni dikkate alacağıma emin olabilirsin, zaten Almeida'dan memnun değilim
Spor Toto Süper Lig
23. Hafta
Ligde şampiyonluk yarışında en ciddi rakibimiz Fenerbahçe'yi konuk ettik. Zor karşılaşma olacağını biliyorduk ancak golü çok erken görünce kalemizde işimiz iki kat daha zorlaştı. Sow'u kontrol etmekte çok zorlandık maç boyunca. Özellikle rakibin sol tarafını etkili kullanmak istedim ancak Ziegler ortalamasının üzerinde bir performans gösterdi, Quaresma'ya, Hilbert'e göz açtırmadı. İlk yarı bitmek üzereyken savunmanın bir anlık dalgınlığını fırsat bilen Alex takımını 2-0 öne geçirdi soyunma odasına giderken.
İkinci yarıda önce Holosko-Wallyson değişikliği yaptık, ardından Simao-Veli ve Quaresma-Burak. Fenerbahçe savunmasını aştığımız noktalarda Volkan'ı aşamadık, çabalarımız ancak 80. dakikada meyvesini verdi ve Veli ile farkı bire indirdik. Kalan bölümde Almeida ve Wallyson ile net gol fırsatları yakalasak da değerlendiremedik ve ligdeki ilk mağlubiyetimizi aldık. Bunun şampiyonluk yarışı yaptığımız Fenerbahçe'ye karşı üstelik kendi sahamızda olması taraftarları ve beni oldukça üzdü.
Maçın Adamı : Moussa Sow

Maçın Adamı : Moussa Sow