1 ile 30 arası toplam 161 sonuç

Konu: Proje: Beşiktaş | Değişim

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kariyer sportif anlamda çok başarılı gidiyor, maşallah.

Transfer konusunda genel olarak İtalya'ya yönelme sebebin hepsini izlemiş ve biliyor olman mı, yani bilinçli mi; yoksa sadece tesadüf mü?

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Kariyer sportif anlamda çok başarılı gidiyor, maşallah.

Transfer konusunda genel olarak İtalya'ya yönelme sebebin hepsini izlemiş ve biliyor olman mı, yani bilinçli mi; yoksa sadece tesadüf mü?
    Oynadığım hiçbir kariyerde ön hazırlık yapmadım, yapmayı da sevmiyorum. "Şu oyuncu iyiydi, yıldız oluyordu onu alayım" gibi durumlar yok yani İhtiyacım neyse, takıma bütçeme uygun kimse onu arayıp bulmaya çalışırım. Gözlemci ve antrenörlerimin tavsiyelerine de kulak veriyorum
    Orta saha oyuncusuna ihtiyacım vardı, antrenörlerimin tavsiye ettiği oyuncular hakkında da rapor istiyordum. Tavsiye ettikleri oyuncuların büyük çoğunluğu İtalya'da ve Fransa'da forma giyen oyuncular oldu Adamlar işi biliyor.

Ziraat Türkiye Kupası
    Çeyrek Final

Ligdeki karşılaşmamızın bir tekrarını oynadık. Simao müthiş form tuttu, bu karşılaşmada da ağırlığını koydu ve 3 golle takımımızı yarı finale taşıyan isim oldu. Simao'nun yanı sıra Necip'in performansı da kusursuzdu, 2 golün hazırlanışında pay sahibi oldu ve benim gözümde maçın yıldızlarından birisiydi.
    Maçın Adamı : Simao

Türkiye Kupası'nda toplu sonuçlar
    Yarı finalde rakibimiz Orduspor oldu, diğer müsabaka da Trabzonspor ile Eskişehirspor arasında oynanacak.

Bu arada beklediğimiz transferler de sonuçlandı. Furkan Özçal'ın bonservisini 2.7milyon €karşılığı aldık ve oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladık. Uzun bir ödeme planı yaptık Kayserispor'la.
    Diğer orta saha alternatifimiz de Manchester United'ın genç yıldız adayı Paul Pogba oldu. Asıl hedefim Mario Suarez ve Jonathan dos Santos'tan olumsuz haber gelmesi üzerine Pogba takımımıza katıldı.

Spor Toto Süper Lig
    22. Hafta

Düşündüğümden çok daha zorlu bir mücadeleye tanık olduk Kayserispor deplasmanında. Kupa mücadelesi sonrası rotasyon ihtiyacı hissettim, ayrıca gelecek maçın Fenerbahçe derbisi olması da beni teşvik etti bu duruma. Erken bir golle geriye düştük ve ilk yarıyı yenik kapattık.

İkinci yarıda beklentilerimi karşılayamayan Burak ve Mustafa Pektemek'i kenara aldım, Almeida ve Simao'yu sahaya sürdüm. Beklerinde daha ofansif oynamasını istedim, karşılığını çok geçmeden almaya başladık. Wallyson'un etkili oyunu, Simao'nun kontrolü ele almasıyla 15 dakika içinde skor üstünlüğünü ele geçirdik. Karşılaşmanın son bölümlerinde baskısını iyice arttırdı Kayserispor, savunmada sıkıntılı anlar yaşadık, gereksiz kartlar çıkmaya başladı. Eğer Almeida'nın golü gelmeseydi sahadan puan kaybıyla ayrılmamız işten bile değildi.
    Maçın Adamı : Wallyson

Mesaj Yetkileri