Quote Originally Posted by Meireles View Post
Sırf şu Galatasaray taraftarının yaklaşımı yüzünden Arena'da oynamak şampiyonluğa bedel şampiyonluğa.. Beşiktaş stad üzerinde hakkı olanlardan yardım istiyor diye suç oldu. Ama sen stadını yaptırırken, devletten her türlü yardımı alırken bir şey yok ama Beşiktaş yardım isteyince suç değil mi yok öyle yağma. İnşallah bu stad izni çıkacak. Futbol dışında kafanızı kuma gömmüyorsanız başbakanın sözünden geri vites yapmadığını bilmeniz lazım. Stad konusunda yaptığı açıklamalar ortada.

Stad mevzusu yüzünden son yıllarda kedi köpek gibi didiştiğimiz Fenerbahçe taraftarı ve yönetiminin gösterdiği nezaket alkışlanmaya değer.
Hoş gerçi onlarında taraftarı kendi statlarında oynanmasına sıcak bakmıyor ama haklı gerekçeleri var. Orada oynamak iki takıma zarar verir diye düşünüyorum. Bir önceki mesajlarda Fenerbahçe'li arkadaşın biri yazmış. Kadıköy'ün çoğunluğu Fenerbahçe'li olduğu için olayların önüne geçilmez. Son derece haklılar. İster şirin gözükmez için böyle yapıyorlar diyin şu yapılanlar karşılığında taraftarından yönetimine adamlıklarını gösterdiler.

Kazım Kanat'ın "Galatasaray gibi dostum olacağına Fenerbahçe gibi düşmanım olsun" sözü çok doğruymuş..
He bizim gerekçelerin hiçbirinin bi anlamı yok zaten. Biz o kadar boşuna mı yazı yazdık, gerekçeleri belirttik, daha kaç defa yazıcaz. Arena daha oturmuş bi stad değil orayı hala Galatasaray'ın merkezi yapmak için uğraşıyoruz. GS TV artık Arena'da, Kulüp merkezi Arena'da, Merkez GS Store Arena'da. Zemin sezon başında değiştirildi buna rağmen hala sorunları var. Stadın ulaşımla ilgili hala sorunları var. 180 tane Loca satıldı. Alanlar 7/24 kullanım hakkına sahipler, sözleşmeler buna göre imzalandı. Eğer Beşiktaş olurda buraya gelirse üstüne üstlük loca satmaya kalkarsa Galatasaray ne kadar zor durumda kalıcak bunu düşünen yok. Ama size göre stat devletin verdiğimiz o kadar imtiyaz hiç sayılıyor, gerekçelerimiz geçersiz, saçma gerekçeler falan zaten, istediğiniz gibi düşünmeye devam edin. Ortada bir gerçek var ki o stad bize anamızın ak sütü gibi helaldir, o stad bizimdir.