-
10.Temmuz.2012, 20:02
Cenk geçen sezon çok hatalı gol yedi.Volkan da yiyordu zamanında.Zamanla geliştirdi kendisini.Cenk de geliştirebilir kendisini,onda bu potansiyelin olduğuna inanıyorum.Fakat Fenerbahçe'nin yıllardır oturmuş kadrosu içerisinde sivrildi Volkan,bizim belki de 90'lı yıllardan beri böyle bir durumumuz olmadı.O dediğin kalecilerin hep harcanması bundandır herhalde diye düşünüyorum abi.
Yönetim bir yandan kemer sıkma politikası uygularken,bir yandan da başa oynayabilecek bir kadro oluşturmaya çalışıyor.İbrahim Altınsay göreve getirildiğinde bir yapılanma içerisine girecektik.Fakat bundan vazgeçildi.Mevcut şartlar doğrultusunda Samet Aybaba getirildi ve yine mevcut şartlar doğrultusunda başa oynayabilmek için bir ekip oluşturulmaya çalışılıyor.He Samet Aybaba ve elindekilerle bu düşünce ne kadar sonucu ulaşır büyük şüpheli ama zamanla göreceğiz.Bu doğrultuda başa oynamak istiyorsan iyi bir kaleci şart.
Cenk geçen sezon bu güveni vermedi.Geçen sezon ilerme katedeceğine,aksine geriledi hatta önceki sezonuna göre.İyi bir rakibi olursa,daha çok çalışması gerekecektir.Belki o zaman geliştirebilir kendisini.
Mesaj Yetkileri