+oyuncu güçleri olmasın artık veritabanında gizli bir yerde olsun biz görmeyelim aksi halde adamın güçlerine bakıp almak çok saçma scout gönderip alabiliriz onun yerine ya da youtube'dan videolarını izleriz hiç olmadı geçen istatistiklerine bakarız.

+manager maaşları bi işe yaramıyor örneğin ben 0 euro ya çalışıyorum. bunun yerine aldığımız maaş ile kendimize bir ekip kurabiliriz. atıyorum kendi maaşımızdan ayırdığımız para ile fizyoterapist- scout-coach-asistan menejer(ingilizcesini yazamadım :P) alalım böylece aldığımız paranın bir kıymeti olur.

+bir de oyuncu ile konuşmalarımızda yapıcı diyaloglar bulunsun bir zahmet ben büyük takıma gideceğim diyen adama ne desem sövüp kapıyı çarpıp çıkıyor.

+bir de şu saçmalığa değinmezsem olmaz atıyorum eskişehir i çalıştırıyorsunuz bir oyuncuya 1m bonservis verdiniz gelmedi haliyle yükselttiniz 1.5 m€ ya kabul etti adamın değeri 500 bin€ olsun. kontrat sayfası da açılmamış olsun. ama bu abimiz 2 gün sonra mersin i.y. ile anlaşmasın hemde ederi kadar anlaşıyorlar deli oluyorum arkadaş. kuş kadar paraya eyvallah diyor. diaby i alırken başıma gelmişti. roma'nın başındaydım 6m idi değeri 8 falan vermiştim kulüp kabul etmemişti. daha sonra 6m€ ya kıytırık bir takımla anlaşmıştı.
ha bunların hiçbiri olmayacak ama zevkle oynayacağız

+ekleme yapayım top direklere çarpıp taca falan çıkıyor el insaf. shoot on target kısmı yüksek olan takım yüzde 90 yensin bir zahmet ayrıca.