Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
alex i kesip sistem aynı kalıp yerine cristian oynayacaksa alex değil 35 -45 yaşında olsa alex oynar her türlü ama sow- kuyt- stoch-krasiç oynayacaksa beraber alex i kesersin uygun bistem yaparsın tempolu ve hızlı bir takım olmak istiyorsak bunu denemek lazım ayrıca bu takıma kondisyon ve fizik gelişimi için profesyonel bir ekip lazım
Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
Fenerbahçe Alex yokkende aynı şekilde, aynı stilde oynayacaksa Alex'i oynatmamanın bi mantığı yok bence. En azından duran toplarda daha etkili olur ya da Alex çoğu zaman yaptığı gibi şapkadan tavşan çıkarır gol olur.
Aynen benimde dile getirmek istediğim bu, Eğer sistem bu şekil olacaksa Alex'i kesmenin mantığı yok. Keza Cristianda en az Alex kadar koşmuyor, basmıyor ve durağan oyun oynuyor. Belki Stoch kullanılsa bi çare ama kullanacağını sanmam. İş sadece Alex'i kesmekle bitmiyor, Sistemi de kesmek gerek, şu temposuz korkak futbol anlayışımıza yeter artık, takımın korkmadan oynadığı anlar bi zahmet skor olarak geriye düştüğü anlar olmasın, 2 forvet oynamak için yenik durumda olmayı, maçın son 5-6 dakikasını beklemeyelim yazıktır. Fenerbahçe bu kadar korkak olamaz.
Quote Originally Posted by ommix View Post
Hazırlık maçlarında göze en fazla çarpan performans Hasan Ali'nin performansıydı.Ben çok beğenmiştim.Ama özellikle Spartak maçında çok kötü oynadı özellikle 2. yarı.Önünde bir oyuncu olmaması ve antrenman yapmadan maça çıkmış olması bunda etkili olabilir.Ben Hasan Ali'ye güveniyorum.
Önünüzde Stoch varken bile defansif yönde sorun yaşarsınız, alakasız bir şekilde Sow varsa kaderinle başbaşasındır : ) Yanlış oyuncu tercihi hem Sow'u hem Hasan Ali'yi bitirdi, ondan göze batmıştır.