Çok mu fazla duygusala bağladık acaba diyorum kendi içimde sanki ilk kez bizim ülkemizde yapılacakmış gibi bu olaylar..
2-5-6-8-9-10
Maddeleri saçmalık diye düşünüyorum hele ki 2 çok çok saçma o zamanı da adam bilgisayar başında harcayacak
Tamam ülkemizde marka takıntısı var da sanki özel okula 2-3 tane orada okuyanlardan farklı durumda olan kişiyi atmışız muhabbeti dönmeye başladı her yerde çok saçma geliyo bana bu.
Üniforma varken de pantolon kısa olabilir bu arada 5. madde de.Sanırım o maddeleri yazan okumamış ya da farklı bir öğretim hayatı geçirmiş..
Birisi kalksa dese ki öğrenci dediğin kıyafetinden belli olur ona eyvallah derim ama böyle acıtasyona dökünce bu işi cidden saçma bir hal alıyor.Bu karar çıktığında yaygara kopardan öğrencileri kim düşünecek diyecek kadar duyarlı olan güzel ülkemin güzel vatandaşları kıyafeti kısa sökük olan adama gülmemesini de bilir diye düşünüyorum hani herkes itiraz ediyor ya karara madem bu kadar duyarlıymışız bi sorun da olmaz.
9. maddeye bi de iyi yönünden bakalım, tutumlu olmayı öğrenecekler işte küçük yaştan fena mı ? bende böyle düşünüyorum madem herkes kötü yönünden bakmış konuya.