1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Okullarda Kıyafet Serbest

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Dershanelerde dediğiniz durumlarla karşılaşan oldu mu?
    Katılıyorum,tepkiler her zaman olacaktır şaşırmadım herkesi memnun etmek malesef mümkün değil.

Çoğumuz üniversitede okuyoruz,okuduk buradada kıyafet zorunluluğu yok bir sürü fakir edebiyatı yapılmış kesinlikle iyi niyetli değiller tamamen muhalefetlik için yazılmış yazılar,memnun olmayanlar sizler üniversiteyede üniformayla gidin.
    Last edited by Sheriff : 01.Aralık.2012 at 01:10

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Katılıyorum,tepkiler her zaman olacaktır şaşırmadım herkesi memnun etmek malesef mümkün değil.

Çoğumuz üniversitede okuyoruz,okuduk buradada kıyafet zorunluluğu yok bir sürü fakir edebiyatı yapılmış kesinlikle iyi niyetli değiller tamamen muhalefetlik için yazılmış yazılar,memnun olmayanlar sizler üniversiteyede üniformayla gidin.
    Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Bir de bazı üniversite de okuyan arkadaşlar 'Bakın üniversiteler de öyle bir sorun yok ne güzel işte' falan gibi bir şeyler söylüyorlar.Yani hakikaten üniversite de okuyan birinin bunları söylemesi akıl alacak gibi değil.Sen kendini ilkokul da okuyan çocukla bir mi tutuyorsun?Biz üniversite de okurken ailemizin durumunun farkındayız,ona göre giyiniyoruz veya ona göre yerlerde takılıyoruz.İlkokulda ki çocuk diğerinde olan bir ceket veya pantalondan istediğin de ailesi bu çocuğa durumları olmadığını nasıl anlatacak? Bırakın da bari çocuk bu yaşlardayken ayrımcılığa maruz kalmasın.Büyüsün de adaletin olmadığı yerde yaşadığını öyle öğrensin.
    Bunu senin gibi düşünenler için öngörüp yazmıştım bir önceki sayfada.Yazık ne diyeyim.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Bunu senin gibi düşünenler için öngörüp yazmıştım bir önceki sayfada.Yazık ne diyeyim.
    Off ağlamayın artık birşeyide sömürüye vurmayın kabullenin.İlkokul çocukları dershaneye gitmiyor mu gidin dershanelerede söyleyin üniformayla gelsin çocuklarımız diye.Ayrıca dediğin kadar kıyafet farkları olmaz o kadar iyi giyinenler özel okullarda okuyor zaten kendi kendinize sorun yaratmakta üstünüze yok.

Başkasında görüpte istediği bir kıyafet kaldı deme şu memlekette.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Off ağlamayın artık birşeyide sömürüye vurmayın kabullenin.İlkokul çocukları dershaneye gitmiyor mu gidin dershanelerede söyleyin üniformayla gelsin çocuklarımız diye.Ayrıca dediğin kadar kıyafet farkları olmaz o kadar iyi giyinenler özel okullarda okuyor zaten kendi kendinize sorun yaratmakta üstünüze yok.

Başkasında görüpte istediği bir kıyafet kaldı deme şu memlekette.
    Saçmalıyosun cidden.Zaten maddi durumu iyi olan aileler çocuklarını dersaneye gönderebiliyor.Haliyle kıyafetleri falan da düzgün oluyor çocukların.

Mesaj Yetkileri