Quote Originally Posted by zeck17 View Post
7 yılın emeği tebrikler hocam artık 2-3 yıla cl yi alırız
Teşekkü ederim ama bundan sonra oynar mıyım bilmiyorum

Quote Originally Posted by Tunguska1907 View Post
meşaleleri yaktık tebrik ederim hocam artık adına stad yapılması lazım
Hocam Fatih Terim takımı 8 yıl üst üstte şampiyon yaptı 1 kez de Avrupa Ligini kazandı anca stada adını verdiler benimkiler yapmaz şimdiden

Quote Originally Posted by themanticors View Post
Hocam aslında pek umudum yoktu Arsenal alır diye düşünüyordum ama şaşırttın beni.

Bundan önceki turlarda hep favorimdin biliyorsun buraya kadar gelmeni bekliyordum açıkcası ama kupayı alman ayrı bir sayfa açmış bence. Karsta bir meydana heykelini dikmeli yönetim ve taraftar bundan sonra açıkcası. Stad zaten yapılıyordu o yüzden senin adına stad yapılmasına daha var.
Valla hocam ne yalan söyleyeyim benimde umudum yoktu. Arsenal Ajax ı farklı eleyip gelmişti kadroları da fena değildi ama golleri ard arda bulunca galibiyette geldi. Adımı vermeyecekler ama yani sanmıyorum bir Fatih Terim değilim

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
Tebrik ediyorum ama eleştirmeden de geçemiycem , bu kadar kolay mı avrupa da başaılı olmak 7 yıl önce eğer süper ligden ilk 4'de bir takımla bu başarıyı yakalasaydın , bu kadar çok şaşırmazdım ama gerçekçiliği hiç yok malesef , buda tabi seninle alakalı değil sonuçta makineye karşı oynuyosun ama bu oyunu smilasyon olarak piyasaya sunuyorlar , yani bu tür takımlarla başarı bu kadar kolay olmamalı , 7 sezonda hiç başarısız olduğun bir sezon geçirmemişsin 1 sezon bile hayal kırıklığı olmamış , bence can sıkıcı bir durum Dünya'nın en iyi Tekniik direktörleri bile milyonlarca euro harcayıp 2-3 yılda bir mutlaka hayal kırıklığı yaşıyor .
Haklısın hocam diyecek pek bir şeyim yok. Ama Türkiye'nin alt ligleri kolay 1. lige kadar hep çıkmam gayet normaldi. 7 yıl boyunca aynı taktiği kullandım artık takım alıştı taktiğe ve taktik iyiydi onun büyük etkisi var bir şey diyemem ona. Birinci lig beni çok şaşırttı. küme düşmemeye oynarım diyordum son haftalara ön kısımda girdim. 31. hafta 6. idim 34. hafta 1. olarak çıktım. Süper lig içinde iyi oyuncular bulduk. Ama bu Avrupada kupa almamı açıklıyor mu hayır. Ama kura şansı hep yanımızda oldu. Hiç puan alamayan Sociedad Schalke yi yendi son hafta biz öyle çıktık , Sion gibi güçsüz takım geldi , Toulouse un en önemli 4 oyuncusu sakattı 2. maç öncesi. Stoke maçında kaçan pozisyonların ss lerini koydum. Hep şans yanımızdaydı

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
vaybe dostum bu kadarını da beklemiyordum ha tarih yazmışız
Bende beklemiyordum hocam

Quote Originally Posted by ceb58 View Post
Bu konuda hemfikiriz. Her ne kadar makineye karşı oynansa bile piyasaya simülasyon adı altında bu oyunları sürüyorlarsa birebir aynı olmasa bile gerçeğe yakın olmalıdır. Örneğin: Oyunda, olumlu takım konuşması veya taoplantısı yaptığımızda morallerin zirve yapmasıyla genelde ertesi hafta/gün ki maçta yenilmiyoruz. Halbuki karşı takımın hocasıda oyuncularını moralmen destek oluyor.
Şimdiye kadar ki cm-fm serilerinin en başarılı oyunu bana göre cm 03-04 ve fm 2005-2006-2007 serileridir. O serilerde simülasyon şimdikine oranla daha gerçekçi sonuçlar çıkarıyordu.

Bu arada kariyeriniz muhteşem şekilde devam ediyor. Sizden tek ricam bu takımı bırakmayın. Devam...
Artık bu kadar yeter bence hocam 7 yıl geçti , Kupa geldi. Bırakmayı düşünüyorum