-
Takımda formsuz ve kötü oynayan o kadar çok futbolcu varki, takımı oyununu eleştirmek yersiz geliyor bana. Selçuk Şahin, Orhan Şam, Caner Erkin, Mehmet Topuz, ve Kuyt bu adamlar iyi futbol oynayamıyor malesef ve ısrarla aynı şekilde top kaybediyorlar, bir futbolcu aynı şekilde defalarca nasıl top kaybı yapar anlamıyorum ben. Her yediğimiz pozisyon hücuma çıkarken kaptırılan saçma bir toptan geliyor. Dün Stoch biraz daha istekliydi ve küskünlüğünden kurtulmuş gibiydi ama adam sanki futbolu unutmuş Aykut'un sürekli Stoch'a şans vermesi lazım kesinlikle düzelecektir.
Takım hücuma çıkarken sağ kanat oyuncusu sağ çizgide, sol kanat oyuncusu sol çizgide ofansif orta saha oyuncus da (Cristian) Allah bilir nerde? Bu şekilde bir takım nasıl pozisyon bulur anlamak gerçekten çok güç. Takımın kadrosu ne olursa olsun bu oyun anlayışı değişmiyor malesef ve değişecek gibi de durmuyor. Bu oyun anlayışında efsaneler yaratacak kanat oyuncularınız yoksa hiçbirşey yapamazsınız. Bizim kanatlarda da Mehmet Topuz ve uzun süredir top oynamayan Stoch olunca hiçbirşey yapamadık. Semih forvete GG sağ beke, Kuyt sağ açığa geçince takım bir anda düzeldi, demekki bazı futbolcularda ısrar etmenin anlamı yok Aykut efendiii!
Mesaj Yetkileri