Sayfa 304 / 447 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404 ... SonSon
9,091 ile 9,120 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Takımda formsuz ve kötü oynayan o kadar çok futbolcu varki, takımı oyununu eleştirmek yersiz geliyor bana. Selçuk Şahin, Orhan Şam, Caner Erkin, Mehmet Topuz, ve Kuyt bu adamlar iyi futbol oynayamıyor malesef ve ısrarla aynı şekilde top kaybediyorlar, bir futbolcu aynı şekilde defalarca nasıl top kaybı yapar anlamıyorum ben. Her yediğimiz pozisyon hücuma çıkarken kaptırılan saçma bir toptan geliyor. Dün Stoch biraz daha istekliydi ve küskünlüğünden kurtulmuş gibiydi ama adam sanki futbolu unutmuş Aykut'un sürekli Stoch'a şans vermesi lazım kesinlikle düzelecektir.

Takım hücuma çıkarken sağ kanat oyuncusu sağ çizgide, sol kanat oyuncusu sol çizgide ofansif orta saha oyuncus da (Cristian) Allah bilir nerde? Bu şekilde bir takım nasıl pozisyon bulur anlamak gerçekten çok güç. Takımın kadrosu ne olursa olsun bu oyun anlayışı değişmiyor malesef ve değişecek gibi de durmuyor. Bu oyun anlayışında efsaneler yaratacak kanat oyuncularınız yoksa hiçbirşey yapamazsınız. Bizim kanatlarda da Mehmet Topuz ve uzun süredir top oynamayan Stoch olunca hiçbirşey yapamadık. Semih forvete GG sağ beke, Kuyt sağ açığa geçince takım bir anda düzeldi, demekki bazı futbolcularda ısrar etmenin anlamı yok Aykut efendiii!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    topal girince kuyt saga gecti, semih onde kaldi. ondan sonra oyun cozuldu. semih uzun zaman sonra iyi bir oyun sergiledi, o da son dakikalardaki klasik duzene gecildikten sonra. madem takim bu dizilise aliskin, o zaman forvet arkasi almak zorunlu gorunuyor. ne kuyt ne semih ne de DMC cristianla olmaz o bolge. sneijder cuk otururdu sanki bize (:
    Yalnız Aytaç abi es geçtiğin bir nokta var, Eğer klasik düzen bize maçı kazandırsaydı ilk yarı o düzenle oynarken en azından 1-2 pozisyon bulurduk : )

Bana göre Bize maçı kazandıran İleri uçtaki adamlara daha fazla destek çıktığımız an gerçekleşti, söylemem şu ki.

İlk yarı Mehmet Topuz-Orhan Şam ikilisinin belli mesafeden sonra hücuma destek vermemesi ve Stoch'un oyun içinde olmaması hücumu bizim adımıza kitledi.

İkinci yarı 4-4-2 oynadığımız anlarda karman çorman bir düzen içindeydik zaten, Gökhan Gönül sol bek, Cristian hala ileride, Kuyt sağda Mehmet Topuzla beraber oynuyor vs oyunu tamamen rakibe verdik.

Ve tekrar klasik düzene döndüğümüz an, Ancak bir farkla: Hücuma daha çok destek verecek oyuncularla. Stoch'un ağırlığını koyması ve en önemlisi Gökhan'ın sağ beke geçip, Kuyt'un sağ önde oynayarak daha fazla ileriye destek olmaları. Attığımız 2 gole de bakarsanız zaten bu desteğin ürünü olduğunu görebiliriz. Maç öncesi Transfer bölümünde ve maç anında Kupa başlığında paylaşmıştım, Fenerbahçe'nin hücum aksiyonları yönünden en sağlam olduğu bölge Gökhan ve Kuyt'ın oynadığı koridor. Hem Gökhan oyunu geniş bir koridorda oynuyor hem de Kuyt sezon başındandır o bölgede tüm hücum aksiyonlarında başrol oynuyor. Dün de bize maçı kısa bir sürede kazandıran bu iki oyuncunun kısa süreli etkisi oldu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yalnız Aytaç abi es geçtiğin bir nokta var, Eğer klasik düzen bize maçı kazandırsaydı ilk yarı o düzenle oynarken en azından 1-2 pozisyon bulurduk : )

Bana göre Bize maçı kazandıran İleri uçtaki adamlara daha fazla destek çıktığımız an gerçekleşti, söylemem şu ki.

İlk yarı Mehmet Topuz-Orhan Şam ikilisinin belli mesafeden sonra hücuma destek vermemesi ve Stoch'un oyun içinde olmaması hücumu bizim adımıza kitledi.

İkinci yarı 4-4-2 oynadığımız anlarda karman çorman bir düzen içindeydik zaten, Gökhan Gönül sol bek, Cristian hala ileride, Kuyt sağda Mehmet Topuzla beraber oynuyor vs oyunu tamamen rakibe verdik.

Ve tekrar klasik düzene döndüğümüz an, Ancak bir farkla: Hücuma daha çok destek verecek oyuncularla. Stoch'un ağırlığını koyması ve en önemlisi Gökhan'ın sağ beke geçip, Kuyt'un sağ önde oynayarak daha fazla ileriye destek olmaları. Attığımız 2 gole de bakarsanız zaten bu desteğin ürünü olduğunu görebiliriz. Maç öncesi Transfer bölümünde ve maç anında Kupa başlığında paylaşmıştım, Fenerbahçe'nin hücum aksiyonları yönünden en sağlam olduğu bölge Gökhan ve Kuyt'ın oynadığı koridor. Hem Gökhan oyunu geniş bir koridorda oynuyor hem de Kuyt sezon başındandır o bölgede tüm hücum aksiyonlarında başrol oynuyor. Dün de bize maçı kısa bir sürede kazandıran bu iki oyuncunun kısa süreli etkisi oldu.
    aynen belirttigin gibi, klasik duzen ve dogru oyuncular maci kazandirdi. Kisaca klasik dizilise donus olarak yorumladim ama son dakkalardaki oyuncu yerlesimi ve uyumu hem rakibi durdurdu hem de kolay pozisyona girdik. Tek eksik forvet arkasinda cristianin olmasiydi. Oraya daha uygun bir secim zorunlu, orasi tamamlanirsa hucumda rahatlariz.

Daha kesin konuşmak erken bence daha bu takımın hucum hattına meireles - sow - belhanda eklenicek

topal - meireles - kayt - belhanda - stoch - sow

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

[YOUTUBE="OPCjkP1kg7E"]Orhan Şam, Serdar Kesimal, Özgür Çek[/YOUTUBE]

Bu da kaçar mı ? fbtvdeki yeni yarışma
    3 ocak programı

[YOUTUBE="DoBGGBCVtJ8"]Meireles, Sow, Kuyt Tanıtımı[/YOUTUBE]
    Last edited by Önder HOCA : 15.Ocak.2013 at 21:25

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Türkiye Kupasında çıktığımız Pendik, Göztepe, Sivas ve 1461 maçlarında Tandem'i Serdar ve Egemen'den kurduk. Bu maçların çoğunda yedek kadro ağırlığında olduğumuzu da düşünürsek 4 maçta da gol yemeden kazanmanın altında Serdar ve Egemen'in benim kafamdaki çağdaş futbol düzenine uygun işlediklerini söyleyebilirim : ) Eksikleri yok mu tabi ki var ancak savunma elemanlarından birinin Sert savunmacı (Egemen) diğerinin Top Yapan savunmacı (Serdar) olması en azından geride kalan topun o alanda gevelenmesini engelliyor. Sadece katı savunma anlayışı olan ve bu düşünceye sahip 6-7 adamla maça çıkmanın mantığı yok, bizim yaptığımız en büyük yanlışlardan biri de bu. Ondan sonra bek > stoper'e o > diğer stoper'e > o tekrar bek'e > ondan kaleciye top o alanda eziliyor gidiyor. Savunma elemanlarından birinin topu sevmesi şart.

not: O maçlar ölçü olmayabilir diyebilirsiniz haklılık yapı var ancak Fenerbahçe'nin rakip farketmeksizin oynadığı kötü futbolu göz önünde bulundurmak gerek : )
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ben de Yobo-Bekir yerine Egemen-Serdar ikilisini tercih ederim. Özellikle Yobo'yu beğenmeyen tek Fenerbahçeliyim heralde
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Ben de Yobo-Bekir yerine Egemen-Serdar ikilisini tercih ederim. Özellikle Yobo'yu beğenmeyen tek Fenerbahçeliyim heralde
    Aynen. Serdar daha teknik özellikli defanstan oyun kurabilen bir oyuncu. Egemen ise agresif bir stoper. İkisi birbirlerini tamamlıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün Bursa'da yine olaylar yaşadık tabi biz sadece saha içini görebildik, Türkiye'nin neresine gidersek gidelim bize karşı bir nefretle karşı karşıyayız, olaysız deplasmanımız olmuyor artık, bir zamanlar halkın sevgilisi olan Anadolu'nun sevgilisi olan bu takım bugün aynı kesimin nefret kaynağı. Güzelim kulübe tarihi leke vurulmasına sebebiyet veren ve gütmüş oldukları yanlış yolla bu nefretin kaynaklarını oluşturan, Başta Aziz Yıldırım olmak üzere sorumlu tüm yönetim üyeleri gidin artık. Gidin de kurtulsun Fenerbahçe sizden ve bu nefret eserinizden.
    ...

Dün Bursa'da yine olaylar yaşadık tabi biz sadece saha içini görebildik, Türkiye'nin neresine gidersek gidelim bize karşı bir nefretle karşı karşıyayız, olaysız deplasmanımız olmuyor artık, bir zamanlar halkın sevgilisi olan Anadolu'nun sevgilisi olan bu takım bugün aynı kesimin nefret kaynağı. Güzelim kulübe tarihi leke vurulmasına sebebiyet veren ve gütmüş oldukları yanlış yolla bu nefretin kaynaklarını oluşturan, Başta Aziz Yıldırım olmak üzere sorumlu tüm yönetim üyeleri gidin artık. Gidin de kurtulsun Fenerbahçe sizden ve bu nefret eserinizden.
    Aynen. Sebep bu yani. Yoksa Fenerbahce'ye özel bir nefret duyulmasının başka ne sebebi olabilir ki.
    Sadece nefret de değil olay. Bu kadar kaynakları olan bu kadar güçlü taraftarı olan bir klubün başarısızlığı da var yani. Yok istifa ederim, yok havuzdan cıkarım, yok goksu'nun eli sıkılmadı. Bu ne ya. Koskoca Fenerbahce 1461 Trabzonlu genc oyuncuya elini sıkmayarak tepki gösteriyor bu da taraftarın hoşuna gidiyor. Orada elini sıkıp hiç olayı uzatmasa büyüklük Fenerbahçe'de kalacaktı. Sonra hukuksal yollardan dava açılırdı. Sen koskoca Baroni'sin Krasic'sin Goksu'yu ne muhattap alıyorsun. Yok mu bu klubün avukatı. Ama yok Aziz Yıldırım kafa yapısı klübün futbolcusundan taraftarına herkesi sarmış durumda. Kırmızı kart gören adam arma öper, hatası unutulur. İçerde maç kaybetmiş hoca ben istifa ediyorum der, hataları unutulur. Kötü futbol oynayan takımın başkanı tam taraftar tarafından istifaya davet edilecekken 2-3 tane yıldız oyuncu getireceğiz der herşey unutulur. Yani sadece dışarıdan nefret edilmek önemli değil o bir türlü giderilir. Ama bu Fenerbahce klubünün başkanının içeriye verdiği zarardan ne zaman kurtulacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım bana kalırsa bi efsanedir. Kişilik olarak sevmeyebilirsiniz(ki bende bayılmıyorum) ama bu onun Fenerbahçe için yaptıklarını gözardı edecek duruma gelmenize sebep olmamalı. Fenerbahçe şuan bu kadar güçlüyse bunun tek sebebi Aziz Yıldırım'dır .. Ki bırakın Fenerbahçe'yi Türk kulüplerinin bu kadar ekonomik olarak büyümesinin tek sebebi kendisidir. Ben bu nefreti atalarımızın söylediği gibi "Meyve veren ağaç taşlanır" sözü ile bağdaştırıyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bu nefret hiçbirşeyle bağdaştırılamaz. Hangi şartlarda olursa oldun haklı çıkarmaya çalışmanın da bir anlamı yok. Sebep ne olursa olsun bir taraftarın oyuncu veya teknik direktöre o kadar hakaret yağdırmaya ve bir sürü şey atmaya hakkı yoktur. Bu hangi takım taraftarı olursa olsun aynıdır.

Malesef bu durumun olması için bütün takımlar birleşerek yıllarca uğraştılar ve sonunda başarılı oldular. Açıkçası ben de zamanında bu nefret olaylarının yönetimden kaynaklandığını düşünüyordum ama artık alakası bile olmadığını düşünüyorum. İnsanlar sadece nefret kusmak için statlara gidiyorlar futbolla falan alakaları yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Burak Yılmaz'ı gerekirse futbolu bıraksın noktasına getiren insanlar, dünkü Semïh'in kendini atmalarına ne demiş diye geldim ama lafı bile açılmamış, hayat garip.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hep burakmı atıcak birazda semih atsın ne olucak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Evet Semih kendini yere attı. Oscarlık attı hata, bunu savunan yok, şahsen savunmuyorum yapmaması gerekirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Burak Yılmaz'ı gerekirse futbolu bıraksın noktasına getiren insanlar, dünkü Semïh'in kendini atmalarına ne demiş diye geldim ama lafı bile açılmamış, hayat garip.
    Savunan olmazsa yaygara çıkmaz genelde. Burda çıkıp bir tane adam Semih'i savunmaya kalkarsa o zaman normal olarak yaygara çıkacaktır. Yaygarada anahtar kelime = kendini yere atanı savunmaya kalkan tipler.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Selçuk şahinden bombalar

varan 1:

Stoch’un golünü idmanda atıyorum

varan 2:

Golf Tuncelilerin ata sporu

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Savunan olmazsa yaygara çıkmaz genelde. Burda çıkıp bir tane adam Semih'i savunmaya kalkarsa o zaman normal olarak yaygara çıkacaktır. Yaygarada anahtar kelime = kendini yere atanı savunmaya kalkan tipler.
    Evet olay burada çıkıyor zaten. Semih'in dünkü pozisyonunu savunan bir kişi yok burada, ama Burak'ı savunan savunana sonra da FB taraftarı çirkef derler .

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

açın bakın bjk maçının konusunu kim savunmuş tek dediğimiz şey var bitek burak kendini yere atmıyo bu kadar üstüne gidilmesi her konunun buraka bağlanması yanlış semihin dünkü pozisyonuna sallayan twitterdan tt yapan her konuya gelip emek hırsızı semih yeaa diyen tvlerde semihin kendini atması üzerinden özel gündem yapan kaç futbol program var ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Arkadaşım bir tek Burak atlamıyor da bu Burak'ın savunulacak birşey yaptığını göstermiyor. Siz de bunu anlamıyorsunuz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    açın bakın bjk maçının konusunu kim savunmuş tek dediğimiz şey var bitek burak kendini yere atmıyo bu kadar üstüne gidilmesi her konunun buraka bağlanması yanlış semihin dünkü pozisyonuna sallayan twitterdan tt yapan her konuya gelip emek hırsızı semih yeaa diyen tvlerde semihin kendini atması üzerinden özel gündem yapan kaç futbol program var ?
    Bi yerde katılıyorum Burak gibi gündem olması için illa son dakikalarda puan çalması gerekmiyor kesinlikle söz edilmeli yaptığı yanlıştan.

Ama gerisine katılmıyorum, çünkü biri artık o konuda marka olmuş Arif Erdem'i geçmiş. Bizim garibim Semih çok amatörce atıyor kendini

Ben bu kendini yere atma işini ne olursa olsun futbolun bir parçası olarak kabullenemiyorum. Zira Stoch yeni geldiğinde Young Boys'la içerde oynadığımız maçta kendini yere atıp ikinci sarıdan atıldığında ben de vardım tribünlerde numaracı Stoch diye bağıranlar arasında.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Semih daha bir kere yaptı.

Normal karşılıyorum ya gerçi sen bana üzülüyordun bir ara

Burak kadar kendini avrupa'da iyi yere atan oyuncu yok Bu yüzden bu kendisini yere atmayla Premier ligde oynar.Sürünüyor buralarda.

Hangi Burak izliyorsan onu izlemeye devam et

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Semih daha bir kere yaptı.

Normal karşılıyorum ya gerçi sen bana üzülüyordun bir ara

Burak kadar kendini avrupa'da iyi yere atan oyuncu yok Bu yüzden bu kendisini yere atmayla Premier ligde oynar.Sürünüyor buralarda.

Hangi Burak izliyorsan onu izlemeye devam et
    he dimi o kadar yıllık kariyerinde semih kendini yere bi kere attı ya zaten açıp eski maçları izlesen 1 tane göremezsin dimi sadece gündeme getirilmediği için öyle geliyo size

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

he dimi o kadar yıllık kariyerinde semih kendini yere bi kere attı ya zaten açıp eski maçları izlesen 1 tane göremezsin dimi sadece gündeme getirilmediği için öyle geliyo size
    Yukarıda dendiği gibi bunun konuşulmamasının sebebi Semih'in yaptığını savunan kimsenin olmaması. Körü körüne yanlış bir şeyi savununca büyüyor olaylar.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Yukarıda dendiği gibi bunun konuşulmamasının sebebi Semih'in yaptığını savunan kimsenin olmaması. Körü körüne yanlış bir şeyi savununca büyüyor olaylar.
    burak ın yaptığını savunmuyoruz ki yanlış bişey kendiside öyle diyo ama olabiliyo futbolun içinde olan bişey bu kadar üstüne gidilmemeli hem o hakem oraya boşuna konulmamış çıkıp adam gibi yaklayıp sarı kartını versen maç içerisinde kendini tekrar atar mı o adam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Biz atıyor diyoruz, hala tartışmak için konu buluyosunuz ya, vallahi bravo.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Burakın yaptığını savunmuyorum ki Buna kediler güler ya )) Beşiktaş maçında 1 puan kazandırdı.Her maç hakeme yedirmeye calışıyor.Her maç alışkanlık haline getirmiş.Yarın o bürgün şampiyonluk yolunda önemli bir maç olsa atsa yere kendini hakem penaltı verse aslanım yazarsınız Herkes cıkarına bakar bu işte.Suç onda değil ona onu öğretende.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Aziz Yıldırım bana kalırsa bi efsanedir. Kişilik olarak sevmeyebilirsiniz(ki bende bayılmıyorum) ama bu onun Fenerbahçe için yaptıklarını gözardı edecek duruma gelmenize sebep olmamalı. Fenerbahçe şuan bu kadar güçlüyse bunun tek sebebi Aziz Yıldırım'dır .. Ki bırakın Fenerbahçe'yi Türk kulüplerinin bu kadar ekonomik olarak büyümesinin tek sebebi kendisidir. Ben bu nefreti atalarımızın söylediği gibi "Meyve veren ağaç taşlanır" sözü ile bağdaştırıyorum.
    Gözünüzü seveyim bir kafanızı kaldırın ve Fenerbahçe'nin şuan ne durumda olduğuna bir bakın. Fenerbahçe tarihinden silinmeyecek bir kara leke kulübe bulaşmış durumda, Futbol tarihinde futbolun doğasına ve etik değerlerine aykırı bir şekilde ceza almış, damga yemiş bir kulüp olduk onun yüzünden ve bana gelip "Eee ama bunu da yaptı şunu da yaptı, meyve ağacı O" demeyin.

Keşke bu kulübü bu batağın içine koymasaydı da hiç yükseltmeseydi, büyütmeseydi. Ben bu dava başladığı andan karar verildiği ana kadar bulunduğum tüm platformlarda onu savundum, hep aksini savunacak bu iddiaları çürütecek diye bekledim, Fenerbahçe'ye leke gelmeyecek diye de emindim. Ama hem Fenerbahçe'nin adına lekeyi yapıştırdı hem de benim gibi onu destekleyen insanların hepsini hayal kırıklığına uğrattı. Hep konuşacam, göreceksiniz dedi dedi, Mahkemede ve çıktıktan sonra hep aynı şeyleri konuşup aksini bir türlü dile getirmedi, ha bi de sürekli hava civa olan "havuzdan çıkarız yea" mezvusunu da unutmamak gerek. Biz ondan duymamız gereken şeyleri değil hep balon hikayeler duyduk. Değer miydi bir şampiyonluk için bir teneke parçası için kulübün temiz tarihini lekelemeye ?

@himone

Olaylar her yerde oluyor ama burada direk Fenerbahçe hedef alınıyor, Ot ile samanı karıştırmamak gerek, Galatasaray ve Beşiktaş hangi deplasmanlarda bizim yaşadığımız olayları yaşamış ? Sürekli takım otobüsüne saldırılar, oyunculara ve hocaya saha içinde eşya fırlatmalar, olaysız deplasmanımız olmuyor. Madem her yerde ve herkese karşı durum böyle neden Galatasaray ve Beşiktaş aynı şeyleri yaşamıyor ?
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İbrahim sen kabul etmişsin şikeyi , o zaman tartışacak bir şey kalmıyor. Kabul etmediğim için , o süreçte hiçbir suç bulamıyorum kendisine.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    İbrahim sen kabul etmişsin şikeyi , o zaman tartışacak bir şey kalmıyor. Kabul etmediğim için , o süreçte hiçbir suç bulamıyorum kendisine.
    Ben kabul etsem ne etmesem ne kapı gibi mahkeme kararı var orada, Ayrıca Kabul eden ve sindiren ben değilim kendisi, Önce Cas davasını çekmekle sonra da konuşması gerekeni konuşmadığı için bu halde olduğumuzu unutmayalım.

Mahkeme der biz suçlu değiliz
    Aziz Yıldırım der biz suçlu değiliz
    Hükümet der biz suçlu değiliz

Kim arkadaş bu suçlu ? Niye benim kulübüm hukuken şikeci olarak kabul edilsin ?
    ...

Mesaj Yetkileri