-
Ben heyecanlanıyorum, tabiki her maç ve golde değil. Büyük maçların hepsinde heyecanlanırım, özellikle gruplardan sonraki tüm şampiyonlar ligi maçları ve dünya yıldızlarının olduğu takımlara karşı. Her sene yeni hedefler peşinde koşmak ta heyecanımı canlı tutuyor, yeni bir taktik ile sezona başlamak, harika bir wonderkid'i almak için her türlü imkanı seferber etmek.
Bence oyundaki heyecanı en çabuk öldüren olaylardan biri takım kadrolarını oyunun başında tamamen değiştirmek. Ben ilk yılımda 1 transfer yaptım, 2. yılımda bir oyuncu kiralık. Eskiden oyunun bug'ı denilen oyuncuları hemen alarak oynardım ve her oyunum aynı şekilde ilerlerdi. Artık ilk senemde transfer yapmıyorum, yaparsam devre arasında yıldız adayı oyuncu alırım. Eskisi gibi oyuncuları satmak için yırtınmıyorum, isteyen olursa veririm yoksa onlarla devam ederim. Bu şekilde takımınız gerçek dışı şekilde güçlenmiyor ve hemen Avrupa'yı dize getiremiyorsunuz. Mecburen uzun vadeli plan yapıyorsunuz ve heyecan sürekli oluyor. Tabi kariyerimde 5 yıl ilerledikten sonra ne olur ona birşey diyemem.
Başka seçenek te bir takımda Ferguson olmayın, Morinho olun. 2-3 yıl takımı yönetip başarılı olursanız ilk tekliifte yeni bir takımın başına geçin. 5 yıl durduysanız istifa edin belli bir süre işsiz takılın.
Mesaj Yetkileri