1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Oyunu Yaşayarak Oynamak!

Hybrid View

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bu konuyu 13.3 güncellemeye yazacaktım ama konu kaynasın istemediğimden ve herkesin fikrini merak ettiğimden buraya açma gereği duydum. Sorum şu;

Ben eskiden (2 yıl ve daha öncesinde) FM'yi oynarken resmen yaşayarak oynardım, gollerde ayağa kalkıp zıpladığımı bilirim ama artık niyeyse bu kadar yaşayamıyorum oyunun zevkini. Oyunu eskisi gibi oynamadığımdan değil (zaman ayırma olarak), tam aksine fazla oynuyorum eskiye oranla.

Sizde de böyle mi, problem bende mi, yoksa problem oyunda mı? Son seri ile birlikte ben bu hissiyatı niye bilmiyorum alamadım. Eğer sizde öyleyseniz oyunda sıkıntı var, yok eğer sadece bendeyse sıkıntı, demek ki benden geçmiş

Başlığı okuyan herkesin küçük de olsa cevap yazmasını rica ediyorum.
    Demekki artık olmuşsun sen usta, çömez bir menajer değilsin. Ne yaptığını biliyorsun, o sebep stres olmana gerek kalmıyor, takımın istediğin şeyleri yapıyor

Belki de fazla oynadığın için o havayı yakalayamıyorsun. Biraz ara vermek, özlemek çok güzel etki yapabiliyor. Test ettim-onaylıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Demekki artık olmuşsun sen usta, çömez bir menajer değilsin. Ne yaptığını biliyorsun, o sebep stres olmana gerek kalmıyor, takımın istediğin şeyleri yapıyor

Belki de fazla oynadığın için o havayı yakalayamıyorsun. Biraz ara vermek, özlemek çok güzel etki yapabiliyor. Test ettim-onaylıyorum
    İlk dediğinden dolayı olmadığı kesin

İkinci dediğinden dolayı olduğunu tahmin ediyorum. Denemekte yarar var.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri