Geriden gelip 2 tane maç döndürdük içeride bu sene, kaybettiler diye sevinirken yaşadığınız hayalkırıklığı mantığı devre dışı bırakıyor anlıyorum da, bu şekilde maç kazanırsak utancımdan yerin dibine girerim dersen ben de sizin iç saha maçlarınızda oluşan baskı ortamına bakarak terör derim. 10 kişi kaldık, gerideydik, hocamız, tüm ekip atıldı. İnandık, rakibi sahadan sildik, kazandık. Hocanın atılmasına laf söyle, ben olsam utanırdım, benim hocam yapsa de eyvallah da maçı kazanmamız da ne var utanılacak onu anlamıyorum.
İstediğini hatırlat, siz onu tükürme ile bağdaştırıyorsunuz, tükürmedi diye bir tarafımı yırttım ben burada, fikrimi değiştiricem neredeyse bu tarz mesajlar yüzünden.
Gay veya başka bir şey, sonuçta ortada bir hareket var, madem herşeyden utanmaya meyilli bir yapın var, onu da normal karşılamaman lazım.
Culio son maçta asist yaptı, Fenerbahçe maçlarında tek katkısını göster bana? Biz oyuncularımızı kiralarken bize karşı oynayamaz maddesi de koymuyoruz, geçen sene herkesi takır takır yenerken Culio'dan mı çekinecektik ? Bana Galatasaray'ın 10 kişi kaldığı veya haksızlığa uğradığı akabinde telafisinin penaltı ile yapıldığı maçları söyler misin ?
Gençlerbirliği maçında penaltı verildi, ona da anında inşallah gol olmaz dedik, ilahi adalet olmadı da. MİY maçında Dany'nin yaptığının daha sertini yaptılar Drogba'ya penaltı haksız mıydı ? Var mı başka maç ?