Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

22 84.62%
  • Berabere biter

1 3.85%
  • Mersin İdman Yurdu kazanır

3 11.54%
Sayfa 14 / 14 İlkİlk ... 4121314
391 ile 407 arası toplam 407 sonuç

Konu: Galatasaray - Mersin İdman Yurdu | STSL 28. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Culio'nun yaptığı asist adamdan seken top yani , sanki müthiş hareketlerle ceza sahasına girip , boş kaleye al da at pası verdi .

Benim isyanım iki senedir oynanan , garip Ordu-Mersin maçlarına , Culio'nun riskli bölgede saçma sapan çalımlar deneyip , topu verip , asistini telafi etmesine.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Culio onları yapabilse Mersin'e gönderilmezdi,Ordu'ya gönderilmezdi.

Komik olmayın
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Varsa bir gariplik çıkar ortaya çok zaman geçmeden. Garip olduğunu düşündüğün pozisyonları kaydet derim ama, sonra tapeler çıkıyor, şikeli maç diye davalarda geçiyor ama Lig Tv görüntüleri siliyor, ne varmış o maçlarda diye bakamıyorsun. Normal maçlar dururken o maçlar buhar oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Varsa bir gariplik çıkar ortaya çok zaman geçmeden. Garip olduğunu düşündüğün pozisyonları kaydet derim ama, sonra tapeler çıkıyor, şikeli maç diye davalarda geçiyor ama Lig Tv görüntüleri siliyor, ne varmış o maçlarda diye bakamıyorsun. Normal maçlar dururken o maçlar buhar oluyor.
    yok yanlışın var , konuşmalar , görüntüler kesiliyor , lobicilerin işine gelen servis ediliyor.bizim aleyhimize olan herşeyi görebilirsin yani , sorun değil.

edit:ben geçen seneki mersin 3-1 biten Mersin maçınu bulamıyorum , özet olarak bulursan izleyebilirsin , ben de izlemek istedim tekrar ama sadece teknik direktörlerinin açıklamaları falan çıkıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gençlerbirliği maçı var mesela, penaltıya bakmak istedim, hiç bir yerde golün görüntüsü yok, her yerden kaldırmışlar. Yanlışım yok yani, ezbere konuşmam.

Edit: Gençlerbirliği olmayabilir, bir an şüpheye düştüm. Çok maç olunca, karışıyor haliyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gençlerbirliği maçı var mesela, penaltıya bakmak istedim, hiç bir yerde golün görüntüsü yok, her yerden kaldırmışlar. Yanlışım yok yani, ezbere konuşmam.

Edit: Gençlerbirliği olmayabilir, bir an şüpheye düştüm. Çok maç olunca, karışıyor haliyle.

Sizinkileri de bulamıyoruz hocam ? o zaman iki takımı da kolluyorlar bir şekilde , kasıtlı olarak siliniyorsa çok kötü.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burak abi bırak Allah aşkına.Belli adam gelmiş şike var diyor maçta,sen de ona uyuyorsun.

Ciddiye alıp cevap veren aklımı seveyim.Bende diyorum güzelce tartışmaya çalışıyor.

@titates

Lig Tv Maç Özetlerine gir 2011/2012 Sezonu'nu seç 27.hafta maçlarına gir orada işte maç özeti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Burak abi bırak Allah aşkına.Belli adam gelmiş şike var diyor maçta,sen de ona uyuyorsun.

Ciddiye alıp cevap veren aklımı seveyim.Bende diyorum güzelce tartışmaya çalışıyor.

@titates

Lig Tv Maç Özetlerine gir 2011/2012 Sezonu'nu seç 27.hafta maçlarına gir orada işte maç özeti.
    Arkadaşım bak Burak Abin'le ikimiz de sinirli olsak da , doğru düzgün tartışıyoruz , ya araya girme ya da terbiye sınırını aşmadan konuş , ben senin sıra arkadaşın değilim , rica ediyorum.

edit:aynı şekilde bir önceki sezonun da maç özetleri var burak , bakabilirsin hangi maçsa.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Mersinle 3-1 biten maçı anlatayim isterseniz stattan izlemiştim canlı olarak herhalde şu necatinin kalenin içinden gol kaçırdığı maçtan bahsediyorsunuz şu herhalde http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=29&macId=99086

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben sinirli falan değilim, her yerde bir şike imasıdır gidiyor. Ortada delil yok, kanıt yok, bizim yargıya yansımış bir maçımız da yok. Bu platformda yargıtay kararı onasa bile kimseye şikeci denilmesine izin verilmeyecekken, kazanmamıza sinir olan herkes imalarda bulunuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Arkadaşım bak Burak Abin'le ikimiz de sinirli olsak da , doğru düzgün tartışıyoruz , ya araya girme ya da terbiye sınırını aşmadan konuş , ben senin sıra arkadaşın değilim , rica ediyorum.

edit:aynı şekilde bir önceki sezonun da maç özetleri var burak , bakabilirsin hangi maçsa.
    Eğer hoşuna gitmiyorsa raporlarsın ancak silinecek bir şey görmüyorum ben mesajımda.Senin mesajının içeriğine göre gayet normal bir cevap verdim.Ben sıradan arkadaşlarımla böyle konuşmam zaten.

Buraya gelip kanıtlayamayacağın şeyleri ima ediyorsun.Kanıtlasan,başımın üstünde yerin var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben sinirli falan değilim, her yerde bir şike imasıdır gidiyor. Ortada delil yok, kanıt yok, bizim yargıya yansımış bir maçımız da yok. Bu platformda yargıtay kararı onasa bile kimseye şikeci denilmesine izin verilmeyecekken, kazanmamıza sinir olan herkes imalarda bulunuyor.
    sezonun sonuna yaklaştıkça böyle garip hatalarla kazanılan maçların çoğalması iki senedir , isyan ettiriyor insanları sonuçta ,yoksa kimse durduk yere gelip imada bulunmuyor.

@europan

raporlayacak bir şey yok mesajında ama ben seninle o saygı çerçevesinde konuşuyorsam senden de aynısını bekliyorum sadece , sen yapmazsın senin bileceğin iş.

kanıtlayamıycağım da gördüğüm garip şeyler olduğunda , kalkıp konuşamayacağım anlamına da gelmiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Garip olan bir şey varsa o da Fatih Terim'in o kadar kolay atılmasıdır.Garip bir şey varsa Ümit Davala'nn atılmasıdır.Emre Çolak'da saçma sapan top kayıpları yaptı,niye çıkıp kimse Mersin şike yaptı,Emre hep defans da top kaptırdı demiyor veya Gökhan Muslera'nın alacağı topu engelledi gol yememize sebep oldu.Dany rahatlıkla alabileceği bir topta Burhan Eşer'i itip krımızı kart gördü.Hepsi şike.

Bunları kimse çıkıp demiyor,niye çünkü bazı şeyleri görmek daha çok kolay geliyor.Sizin fikrinizi değiştiremem.Buyurun video görüntülerini alın mahkeme mahkeme dolaşın,kimse kısıtlamıyor sizi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    sezonun sonuna yaklaştıkça böyle garip hatalarla kazanılan maçların çoğalması iki senedir , isyan ettiriyor insanları sonuçta ,yoksa kimse durduk yere gelip imada bulunmuyor.

@europan

raporlayacak bir şey yok mesajında ama ben seninle o saygı çerçevesinde konuşuyorsam senden de aynısını bekliyorum sadece , sen yapmazsın senin bileceğin iş.

kanıtlayamıycağım da gördüğüm garip şeyler olduğunda , kalkıp konuşamayacağım anlamına da gelmiyor.
    Garip olan ne biliyor musun ? 2010-2011 sezonunun ikinci yarısındaki bazı maçlarda henüz tam olarak neler döndüğünün belli olmamasına rağmen(ki bana göre belli). Senin bu yorumları yapman garip.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Olaylı G.Saray-Mersin maçının hakemi Süleyman Abay, gözlemci Erol Ersoy’dan “mükkemmel yönetim” anlamına gelen 8.6 not alırken MHK üyeleri de Abay’ı övdü

Fatih Terim ve iki yardımcısı Hasan Şaş ile Ümit Davala’nın atıldığı, 1 kırmızı kart ve 1 penaltı kararının çıktığı olaylı G.Saray-Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının hakemi Süleyman Abay, mücadelenin gözlemcisi Erol Ersoy’dan “Mükemmel yönetim” anlamına gelen 8.6 puan aldı.
    MHK üyelerinin “Sezonun en iyi performanslarından biri. Dünyanın her yerinde bu yönetim karşılığında en yüksek puan neyse o verilir” değerlendirmesi yaptıkları Süleyman Abay için Erol Ersoy’da çok olumlu değerlendirmeler yaptı.

KARTLAR DOĞRU...

Ersoy, Fatih Terim ve iki yardımcısının sahadan atılması uygulamasının çok doğru olduğunu vurguladığı raporunda Abay ile ilgi olarak, “Gergin atmosfere karşın maçın kontrolünü hiç kaybetmedi. Pozisyonlara yakın ve kartları da yerindeydi, kırmızı kart uygulaması da doğruydu” diye yazdı.

Abay’ın aldığı bu not sezonun en iyi 10 yönetimi içine girdi.
    Hahaha... Erol Ersoy! Hatırlayanlar var mı? Hani Hagi'nin en sonunda cinnet geçirip saldırdığı hakem... 2000-2001 GS-FB maçını katleden hakem... Galatasaray'lılar onu, o da Galatasaray'ı çok sever ya! Başka gözlemci kalmamış gibi.

Maçın hakemi daha önce Fatih Terim'i atmak istemiş atamamış bir hakem, gözlemcisi ise hakemlik yıllarında Hagi'nin elinden zor aldıkları bir gözlemci. Bu kadar mı bariz ayarlanır. Yeter Demirören yeter!

Haberlerde duydum bunu Erol Ersoy deyince kanalı değiştirdim zaten. Herşey planlanmış maşallah.
    Bu planları keşke futbolun geleceği için de yapabilse federasyon. Yani yetenek var ama yanlış yerlere kullanıyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

En iyi yönetim mi ? Neler oluyor daha öncede Federasyon'dan biri Olaylı Ordu maçında Serkan Çınar'ın yönetimini çok iyi olarak değerlendirmişti. Ne yapmaya çalısıyorlar, biz anladık , inşallah başkarlarıda anlar.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 14 / 14 İlkİlk ... 4121314

Mesaj Yetkileri